Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פייטון בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ועם חזרתי מהעבודה בקריית שמונה, שמתי לב למכונית מדהימה שעצרה בצד הכביש מהיציאה מהעיר. VW פייטון שחורה וחדשה (הדגם הנוכחי). הבחנתי בסמל V6/V8 מאחור, אבל לא זוכר בדיוק.

באופן לא מפתיע אחרי כמה דקות מצאתי אותה עוקפת אותי ואני ממשיך להיות מופתע למראה עיני כי עד היום חשבתי שאין כזאת מכונית בכלל בארץ. אבל מסתבר שיש. מישהו יודע כמה היא עולה?

פורסם

לפי מחירונים נוכחיים היא לא נמכרת כרגע בישראל, לפחות לא ביבוא סדיר. זה ידוע שהיא נמכרה בעבר, כנראה שהיבואן הפסיק את היבוא בגלל חוסר הצלחה.

כשהיא נמכרה, מחיר ה-3.2 עמד על 590K וה-W12 6.0 עלתה 862K.

גם יצא לי לראות אותה בת"א לפני כמה חודשים, היא נראית דיי טוב, אבל בגלל שהפאסאט נורא דומה לה זה הורס לה את הייחוד.

dsc02440gt2.th.jpg

פורסם

לאבא של ידידה שלי הייתה כזאת..

אוטו מפואר מאוד בפנים ומאוד "שקט" מבחוץ. רוב האנשים חושבים שזאת פאסאט או מקסימום פאסאט מוגדלת.

נמכרו בארץ כמה וכמה יחידות, ולפני זמן לא רב יצא לי לראות 2 כאלו, לדעתי חדשות, חונות מול הסוכנות הראשית של פולקסווגן.

הבעיה של VW היא שאודי כבר פונים לפלח שוק הזה של "יוקרתי אבל לא צעקני" ואז להכניס את הפייטון ל"יוקרתי אבל עוד יותר לא צעקני" כבר לא מדבר אל רוב הקהל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ה A8 קרובה יותר בעיצובה ל A6, מאשר הפייטון לפאסאט. לא נראה לי שאפשר לטעות בין השתיים. הפייטון היא גם מכונית מעולה מכל בחינה שהיא. מה שהכשיל אותה ולא רק בארץ אגב, הוא תג מחיר שלא ממש שייך לפולקסוואגן ומשאיר עודף ממתחרות עתירות פוזה בהרבה.

פורסם

הפייטון נכשלה בכל העולם לא רק בארץ

היתה תקופה שבאוטודיל מכרו כמה פייטונים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הפייטון היא כישלון.לא אמרתי שהיא כישלון רק בארץ. בגלל זה ציינתי את העובדה שהיא בעיה של VW ולא של צ'מפיון.

הייתה תקופה שמעבר לרווח של הדילר, VW הציעו לדילרים בארה"ב בונוס של 10 אלף דולר על כל פייטון שהם מוכרים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ראיתי כאלה בכמויות בחנייה של בניין ההנהלה בוולפסבורג

החנייה הורכבה מחיפושית חדשה אחת, מדי פעם גולף פה ושם, והשאר היו כולם פיית'ונים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מן הסתם, בבניין ההנהלה של פולקסווגן (עליו דיברת, כן?), המנהלים ינהגו על מכונית הדגל של החברה.

בפרנקפורט למשל, לא זכור לי שראיתי על הכביש פייטון אפילו פעם אחת.

פורסם

כמובן :D

אבל אני ציפיתי שלרוב יהיו פאסאטים ולא פייתונים, שרובם בכלל W12 :o

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הפייטון היתה דוגמא מצויינת למכונית שהיא התגלמות המגהלומנייה של פדיננד פיאך,שהיה המנכ"ל הכל-יכול של VAG.

בהררכיית הדגמים של פולקסווגן היא היתה מיתרת לחלוטין מאחר ופנתה לפלח שוק מצומצם מלכתחילה,שנישלט ברובו הכמעט מוחלט ע"י מרצדס וב.מ.וו.

אפילו אודי,שממוצבת גבוה יותר מפולקסווגן,לא ממש נחלה הצלחה עם ה A8,וזה בלי קשר לטיב המכונית עצמה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...