Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני מחובר לבזק ובזק בינלאומי ורוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט.

המחשב הנוסף נמצא בקומה אחרת ולכן קצת קשה לי להאמין שעם ראוטר אלחוטי לא יהיו בעיות- ניתוקים, קליטה חלשה ועוד.

האם יש לכם הצעות נוספות? לצערי העברת כבל רשת בתוך הבית לא באה בחשבון בגלל המרחק שבין החדרים.

אם בכל זאת תמליצו על ראוטר אלחוטי, איזה כדאי לקנות והאם אני זקוק למשהו נוסף מלבדו? :roll:

תודה!

פורסם

תקציב תקציב (מילעיל ומילרע)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש גם את הטכנולוגיה של HPNA - על גבי קווי הטלפון הקיימים. המהירות של הרשת היא 8mbs ומניסיון זה מספיק לכל היישומים חוץ מאשר לראות סרטים כבדים במחשב שמחובר שלא מחובר ישירות לאינטרנט.

תקציב תקציב (מילעיל ומילרע)
שניהם במלרע. אם אינני טועה אחת בקמץ ואחד בפתח.
פורסם

תודה על התגובות.

האם יש איזשהי דרך לקנות ראוטר חוטי ולהשתמש בכניסת קו הטלפון שליד המחשב השני?

כמובן שהכוונה היא לחיבור אותו כבל לראוטר ולא חיבור קו וחשבון אינטרנט נוסף.

תודה.

פורסם

לכל ראוטר אל-חוטי יש גם חיבורים רגילים.

במבט שני, אני לא בטוח שהבנתי את השאלה שלך.

אם הבנתי נכון, אתה רוצה לשים את הראוטר האלחוטי ליד המחשב החדש?

אין שום בעיה, כל עוד יש לך כרטיס רשת אלחוטי במחשב הישן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תודה על התגובות.

האם יש איזשהי דרך לקנות ראוטר חוטי ולהשתמש בכניסת קו הטלפון שליד המחשב השני?

כמובן שהכוונה היא לחיבור אותו כבל לראוטר ולא חיבור קו וחשבון אינטרנט נוסף.

תודה.

אם אתה מחבר מחשבים דרך קו הטלפון אינך צריך ראוטר. מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL ושני המחשבים מחוברים אחד לשני דרך קו הטלפון בעזרת מתאם HPNA (חיצוני-USB או פנימי-PCI).

קיימות לזה 2 אפשרויות:

1. מודם ADSL רגיל באחד המחשבים ומתאם HPNA רגיל בכל מחשב. במקרה כזה הרשת הביתית (HPNA) צריכה לעבוד על התשתית של קו הטלפון השני (יש בכל בית, אפילואם רק קו אחד פעיל. אפשר להגיע אליה באמצעות מפצל 2 קווים שנמכר בכל חנות חשמל)
  2. בזק מוכרים מודם ADSL משולב במתאם HPNA, ולמחשב השני מתאם HPNA רגיל.

בכל מקרה צריך להריץ "אשף הגדרת רשת ביתית" בכל מחשב לאחר החיבור.

באתר בזק יש עוד אינפורמציה על חיבור רשתות.

תשים לב שהם מנסים לדחוף לך ראוטר רשת HPNA משולבת ברשת אלחוטית למרות שלא בטוח שאתה צריך אותה.

אני אישית משתדל להמנע מרשת אלחוטית בגלל שזה מקור קרינה שעובד 24 שעות ביממה.

בנוסף, אם אתה קונה ציוד מהם זה כרוך בדמי שימוש.

http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/

(תדפדף גם בדפים ע"פ התפריט בצד)

• תוכן חדש...