Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שאלה לי למומחים

רכשתי יש פיג'ו 205 משומשת שנת 99. מיד התברר שהמנוע מתחמם (הנורה האדומה נדלקה) וחסר מים.

החליפו צינור מים שהיה מעט קרוע, עשו ניקוי רדיטור, החליפו ווסת ברדיטור. ועדיין מתחמם. המכונאי התקין מד חום על מנת לעקוב. ואלו התוצאות: בנסיעה - המחוג נמצא באמצע הכחול (מצב תקין) גם בעליות קשות (אני גר באיזור ירושלים). אבל, מיד כשאני עוצר (ברמזור), המחוג מטפס לצהוב. אם הוא עובר את אמצע הצהוב - מתחיל מאוורר לעבוד. לפעמים, הטיפוס מהיר כל כך, שנדלקת נורה אדומה של חום מנוע. כשאני מתחיל לנסוע - המחוג יורד עד שהוא שב לאמצע הכחול.

מים - עדיין נחסר. ואני צריך למלא קצת אחת לכמה מים.

אולי תוכלו להסביר מה קורה?

תודה,

אליש

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, הרדיאטור מקרר די טוב בנסיעה, כלומר ייתכן והמאווררים נכנסים לפעולה מאוחר, או שאחד מהם מסתובב הפוך בגלל חיבור לא נכון.

המזגן ברכב עובד?

אתה יכול לנסות לפתוח מזגן ע"י כפתור AC זה אמור להפעיל את המאורר הימני קבוע, תבדוק אם זה מוריד לך את הטמפרטורה ברמזורים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לחבר

מחזק את דעתו של עמית

החלף יוניט מאוורר ,וכתוב לנו

נמצא על דוד המצנן השמאלי אם מקורי בעל תקע שלושה פינים בצבע אדום

יגאל

פורסם

ב205 צריכים להיות זוג מאווררים שעובדים במהירות משתנה.

בהחלט יכול להיות שאחד מהם לא עובד או שהמהירות האיטית לא עובדת, וכשהמהירות הגבוהה נכנסת לפעולה כבר מאוחר מדי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1- יש לבדוק אפשרות שהתרמוסטט תקול- הרכב מתחמם בעמידה /טיפוס קשה בעלייה.

2- פתח פקק מילוי שמן ותבדוק האם השמן מנוע בצבע שחור או לבן-טחינה.

אם שחור-תקין אם לבן -ככל הנראה יש לך פריצת אטם ראש מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...