Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו 79 - פרוייקט שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי לוקח אותה (81), אבל אין לי כרגע זמן ומקום להתעסק באוטו ללא מנוע...:? חבל.:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למי שעוקב, פורקו החלקים מהסובארו 81 והיא הועברה למקום בטוח לבינתיים.

בשבוע הבא ה79 ואני יורדים למוסך להשתלת המנוע החדש.

מספר שאלות:

1.האם מישהו מכיר גרריסט טוב? (האוטו יורד למוסך בגרירה, לפי התוכניות החזרה הביתה תהיה בנסיעה...)

2.האם יש אגרה להוצאת הרשיונות מהקפאה והוצאת אישור תנועה זמני לטסט?

3.האם ניתן לקבל את אישור התנועה הזמני כך שהתוקף שלו יתחיל מספר ימים לאחר הוצאתו?

תודה מראש לכל העונים.

פורסם
למי שעוקב, פורקו החלקים מהסובארו 81 והיא הועברה למקום בטוח לבינתיים.

בשבוע הבא ה79 ואני יורדים למוסך להשתלת המנוע החדש.

מספר שאלות:

1.האם מישהו מכיר גרריסט טוב? (האוטו יורד למוסך בגרירה, לפי התוכניות החזרה הביתה תהיה בנסיעה...)

3.האם ניתן לקבל את אישור התנועה הזמני כך שהתוקף שלו יתחיל מספר ימים לאחר הוצאתו?

תודה מראש לכל העונים.

אני השתמשתי לפני כשבועיים בשירותיו של "אייל המהיר"

http://www.eyal-hamahir.co.il/

שירות מצויין הגיע בדיוק בזמן שקבענו(ואפילו הרים לי טלפון 15 דקות לפני לעדכן שהוא בדרך) העלה את הרכב בשיא העדינות וגם הוריד אותו בסבלנות רבה והכל במחיר סביר.

מרמת גן לנתניה 350 ש"ח כולל מע"מ בהרמה מלאה.

לא נותר לי אלא להמליץ עליו למי שצריך.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

מספר שאלות:

תודה מראש לכל העונים.

1. אודי חבר במועדון סובארו קלאסי גרריסט... הטלפון שלו 050-580-4702.

2. האגרה זה האגרת רישוי ואם צבר אגרות אז גם אותן...

3. פעם אחרונה שהוצאתי רשיון תנועה זמנית ל 48 שעות שאלו אותי מאיזה תאריך ומאיזו שעה....

שאלה לי אליך: כמה זמן הרכב בלי טסט?

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

היום ירדנו למוסך (על גרר) המנוע פורק והתחילו ההכנות להרכבת המנוע החדש בתקווה מחר.

מצורפות תמונות להנאתכם.

לפי העשן מהאגזוז אפשר להתחיל להבין כמה המנוע הישן גמור.

משה - האוטו עם רשיונות מוקפאים. בזמן ההקפאה "פיספסתי" טסט אחד.

1.jpg

04052008.jpg

PICT8883.JPG

PICT8884.JPG

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המון זמן לא עידכנתי, אז ככה לפני 3 חודשים הושתל המנוע של ה81 והלכנו לטסט. כל הריג'קטים תוקנו מלבד נזילת שמן מהגיר. התברר שהגיר דורש שיפוץ מאסיבי ולכן החלטתי על החלפתו. בעזרת חבר יקר השגתי גיר 5 הילוכים כולל קלאצ'. ירדתי השבוע למוסך ע"מ להרכיב את הגיר ולסיים (סוף סוף) את הטסט אבל לאחר ההרכבה התגלה כי הגיר ארוך מדי ב5 ס"מ בערך ואי אפשר לחבר אותו לידית ההילוכים. בינתיים האוטו תקוע במוסך בו אני מבצע את ההחלפה בתקווה שבימים הקרובים אתפנה להתאמת הגיר לרכב. נגמרו אישורי התנועה הזמניים ועכשיו האוטו יכול לזוז ממקום למקום רק על גרר, בעאסה!! בכל אופן אם יש למישהו נסיון בהתאמת גיר של מודל 83 לרכב 79 אשמח אם ישתף. כמו כן אם יש למישהו גיר רגיל של מודל 78-79 במחיר שפוי אשמח לקנות אותו או לתת את הגיר 5 הילוכים במקומו.

תמונות של שליפת המנוע הישן ושל החלפת הגיר:

PICT8879.jpg

PIC118.jpg

PIC119.jpg

פורסם

אם יעזור לך יש לי גיר 4 הילוכים ממודל 82, הלך לו מיסב לחץ יש איתו קלאץ גל תנופה האוזינג ועוד חלק. אבל הוא קצר יותר מהגיר של הלאונות למינהם ואת הגיר של ה5 הילוכים אני התאמתי כי הוא היה ארוך.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אין אין איןןןןןןןןן על לעשות אובראול למנוע מקורי ככה זה שומר לפי דעתי גם אני עשיתי אוברול לרכב שלי ויצא פצצה ואל תרוץ לעשות חריטה אם אין צורך כסף מבוזבז לדעתי ! אבל שיהיה בהצלחה !!!

למי שרוצה יש אצלי בסביבה שתי סובארו XT שנת 88 למכירה מצבן סביר + לידיעה !

פורסם

מה? שנת 88? שתיים? נראה לי שהתבלבלת.

(אל תדאגו, עם קניות גמרתי).

אתה חייב להעלות תמונות.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

בשעה טובה עברנו היום טסט ורישום החלפת מנוע.

עם גיר 5 הילוכים (עם שטנגה קצת קצרה...) האוטו נוסע בכיף.

סוף סוף אני מגיע למפגש סובארו עם הארנב.

פורסם

מברוק :-)

אני מבין שגם מצאת פיתרון לחגורות.

IMGP1024a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...