Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לבלמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש (1200 ק"מ) הוחלפו רפידות ודיסקים במוסך. במקרה תוך כדי החלפת גלגל ראיתי שהדיסק חרוץ. כשמעבירים עליו את האצבע ממש מרגישים גבעות קטנות וחריצים. כמו כן כל החלק שאינו משטח הדיסק חלוד. האם זה יכול להיות ? או שבוודאות תפרו אותי במוסך? לצערי אין לי מצלמה דיגיטלית ולא אוכל להעלות תמונה אבל החלק לא נראה חדש. האם זה יכול להיות שהגיע למצב כזה אחרי תקופה קצרה כל כך?

דרך אגב הנהיגה שלי רגועה ללא בלימות אכזריות. (מדובר באיסוזו איפון 99 אם זה משנה משהו)

אודה על תגובותיכם

גיא

פורסם
לפני כחודש (1200 ק"מ) הוחלפו רפידות ודיסקים במוסך. במקרה תוך כדי החלפת גלגל ראיתי שהדיסק חרוץ. כשמעבירים עליו את האצבע ממש מרגישים גבעות קטנות וחריצים. כמו כן כל החלק שאינו משטח הדיסק חלוד. האם זה יכול להיות ? או שבוודאות תפרו אותי במוסך? לצערי אין לי מצלמה דיגיטלית ולא אוכל להעלות תמונה אבל החלק לא נראה חדש. האם זה יכול להיות שהגיע למצב כזה אחרי תקופה קצרה כל כך?

דרך אגב הנהיגה שלי רגועה ללא בלימות אכזריות. (מדובר באיסוזו איפון 99 אם זה משנה משהו)

אודה על תגובותיכם

גיא

החלודה סבירה, אבל חירוץ עמוק הוא מוקדם מדי. "גבעות" קטנות בהיקף הן כן סבירות, לכן זה עניין של פרופורציה, וקשה לומר בלי לראות.

מה שכן, תבדוק אם הם רשמו בחשבונית דיסקים או דיסקיות. בהרבה מקומות רפידות בלם של דיסקים מכונות משום מה דיסקיות, לכן יכול להיות שהחליפו לך רפידות אחוריות ו "דיסקיות" קדמיות או משהו כזה, ולא נגעו בכלל בדיסקים.

אם זה לא המצב, ואכן שילמת על דיסקים חדשים, לך למוסך, למען השקט הנפשי.

• תוכן חדש...