Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מישהו מכיר ויכול לחוות דעה על "מוסך מודיעין" ברחוב בן גוריון 6 בר"ג? עוסק מכונאות, חשמל ומזגנים.

החלפתי אצלו אלטרנטור ואני בספקות לגבי המחיר ובעיקר לגבי המקצועיות,

אם מישהו מכיר אשמח לשמוע,

תודה,

אמיר.

פורסם

מוסך מודיעין עוסק גם בפחחות. בעבר הייתי צריך להחלף את הגריל אצלי באוטו, דבר אשר דורש צביעת הגריל וההרכבה מאוד פשוטה (חינם). עשיתי סקר שוק והוא יצא יקר ב 25% בערך מההצעה הכי זולה שקיבלתי.

בקשר למקצועיות ,אין לי ממש מושג.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אם כבר החלפת - לפחות ספק לנו קצת מטעמים, ועדכן אותנו בעלות הטיפול - לטובת מי שאי פעם יחפש עלות משוערת של טיפול כזה.

תודה.

פורסם
אם כבר החלפת - לפחות ספק לנו קצת מטעמים, ועדכן אותנו בעלות הטיפול - לטובת מי שאי פעם יחפש עלות משוערת של טיפול כזה.

תודה.

הייתי בטוח שכבר ציינתי: לקח לי 900 ש"ח כולל עבודה ומע"מ עבור החלפת אלטרנטור וטען שבכך תיפתר הבעיה, מה שכמובן לא היה נכון. היום אני יודע שהוא היה יכול לעשות מחיר נמוך יותר ב-200 ש"ח...אבל גם מחיר יקר וגם לא פתר את הבעיה, זה מעצבן. אם הוא רק יגיד לי שאני צריך גם מצבר, זה ממש יעצבן, עוד 800 ש"ח?!?!?!

פורסם

הוא היה גם יכול לעבוד בהתנדבות, אל תתעמק בזה. אם הבעיה לא נפתרה -חזור אליו ותן לו לפתור את הבעיה.

לגבי מצבר, אם הוא מעל גיל 3, אולי הוא בסוף חייו, אם לא, כנראה שהוא תקין.

• תוכן חדש...