Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה לרמקולים קדמיים 5.25" לפיג'ו 205.

הכוונה היא להרכיב מערכת שמע סבירה (דרישות: צליל נקי מרעשים), על-ידי החלפת ה-HU (כרגע רדיו-טייפ JVC מעפן) במשהו מבית טוב של 4x45-55 וואט, החלפת הקדמיים והוספת 6x9 מאחורה (יש חורים).

כן, קראתי את חומר הרקע בפורום בעיון רב. ברור לי שעדיף מגבר. ברור לי שעדיף קומפוננט. ברור. אין כסף. אין כוח להתעסק עם זה. מוכן להתפשר בשמחה על סאונד נקי (כלומר בלי קחחחצחצחחצצצחח) וכיפי.

משומש מתאים לי מאוד. גם חדש בסדר. טווח מחיר גג 500 ש"ח לקדמיים. ממש, אבל ממש, עדיף פחות. אם יש למישהו הצעות, הארות והערות בקשר לכל שאר מה שציינתי, ממש אשמח לשמוע.

תודה רבה לכולכם. :)

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

יש מבחר פיונירים ב 500 שקל... או קנווד... אם צליל נקי זה מה שאתה מחפש - אני מניח שבלי מגבר אתה תמצא אותו כמה שיותר (פחות כבלים שעוברים בכל מיני מקומות הפוטנציאליים לרעשים).

פורסם

תודה על התשובות.

מה אם מרחיבים את ההיצע גם לארצות הברית? יש שם משהו מומלץ שאין פה, או משהו שיש פה במחיר גבוה מדי?

מישהו יודע על איזה טווח מחיר עומדים ה-5.25" מסדרת OverDrive של בלאופונקט, בארץ ובחו"ל, והאם הם מומלצים? חיפוש בגוגל לא העלה תוצאות מספקות.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

בעקרון, בלי מגבר אתה תשיג צליל בסדר בווליום מסויים (ויש רדיודיסקים שחזקים מספיק כדיי לתת ווליום נחמד)... אבל אני אישית לא הייתי משקיע ברמקולים כאלה (שלא יהיו מחוברים למגבר) יותר מ-500 שקל.

תלוי איפה כל חברה מייצרת את הרכיבים שלה... כי אם חברה מסויימת מייצרת בארה"ב, בארץ המחיר של הרכיבים שלה יעלה ב-71 אחוז מכס (כולל מע"מ) לפחות!

בעוד שאם זאת חברה המייצרת בארץ (מורל :D ), הם יכללו מע"מ של 18 אחוז בלבד (ואולי עוד רווחים של החנויות, אבל כיום אפשר למצוא תוצרת הארץ בחנויות מפעל למיניהן אז זה לא עקרוני).

קיצר... צליל נקי מרעשים = רדיו דיסק טוב + רמקולים/קומפוננט שמתאימים להגברה של המגבר הפנימי של הרדיו דיסק עד כמה שאפשר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...