Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר יעוץ red sound

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבאתי מגבר "חדש" לרכב שלי. רציתי להתעייץ אם שווה לי לקנות אותו.

מגבר

red sound 800 watt's

4 יציאות כולל קורס אובר, מישהו מכיר את המגבר? שווה איכותי ?

תודה לעוזרים ((: לילה טוב.

פורסם

זבל סיני

כמה עלה 300 שקל?!

תהיה בטוח שהוא לא נותן הגברה יותר טובה מהרדיו דיסק שיש לך ברכב

פורסם

סיני, ללא ספק. זבל? אל תהיה בטוח.

מבין המגברים הסיניים דווקא הרדסאונד הוא די נפוץ וידוע כמגבר לא רע בכלל, לי היה בזמנו REDBOX שזה בערך אותו מגבר והוא היה פשוט מצויין בשביל ה600 שקלים ששילמתי עליו חדש.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

גם החברה California Boom נפוצה מאוד..

זה לא אומר שהיא טובה!

גם אני שמעת על החברה שהבחור מדבר עליה(לחבר היה מגבר שלהם)ואפשר לומר שהוא לא מגבר

הוא נקרא כך אך אין לו את היכולת להגביר, כמובן שאם תעלה את הגיין עד הסוף הוא יגביר אבל פה נכנס העיניין של האיכות

בקיצור אני ממש לא ממליץ לו בתור התחלה על מגבר כזה עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולרכוש אפילו יד שנייה ויותר איכותי.

פורסם

אנקונדה.

היה לי את העונג להתקין מספר לא מבוטל של מגברים שענדו את השם רד סאונד

מהדגמים האדומים. הכסופים. והיותר חדשים כמו בתמונה.

ביחס למחיר. הם נותנים תוצאה מצויינת! סאונד סביר ביותר.

ואמינות טובה במיוחד.

תהנה ממנו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אור בוקר טוב

ראשית אומר לכל החברים שקופצים ורושמים דברים לא מבוססים ולא מעוגני מציאות

המגבר הוא לא סיני אלא מיוצר בקוריאה ובמפעל מאוד מכובד שמייצר למספר מותגים ממוצעים + מהידועים בעולם

מעבר לזה המגבר עושה 4*50 RMS שזה יפה מאוד ובהחלט מגביר ומייצר סאונד

ועוד אוסיף ואומר ש-REDBOX אומנם נראה אותו דבר אבל זה עדיין לא אותו מגבר ולא אותו יצרן

נכון ש-RED SOUND הוא מותג ישראלי אבל החברה האלו ייצרו תמורה נאה למחיר במוצרים שלהם

דרך אגב RED SOUND היו הראשונים שייצרו בשיתוף פעולה רמקולים לרכב תחת המותג "מוראל" (אשמח לפרט למי שירצה לשמוע איך זה בדיוק קרה)

והמגבר בהחלט שווה את כספו וחבל מאוד שהם הפסיקו את פעולתם (לפני 4 שנים) וסגרו את החברה

בקיצור תתחדש קניה טובה ומעולה בסכום הזה

נ.ב אל תסמוך יותר מדי על הקרוס שעל המגבר הוא לא כל כך מדויק

הייתי ממליץ לעשות כיוון כללי מהקרוס ולהתעסק יותר עם ה-HEAD UNIT

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

,d.c

תודה רבה (: היום אני הולך להרכיב אותו על האוטו מקווה שיהיה בסדר (: תודה לכולם עזרתם מלא..

שיהיה יום נפלא לכולם ואחלה באסים שבעולם!

פורסם

דווקא מגבר לא רע ביכלל היה לי אותו עד ליפני 3שנים ומכרתי אותו לחבר ועד היום המגבר עובד בלי שום בעיה המגבר בשימוש קרוב ל-6 או 7 שנים בערך ואף פעם לא עשה שום בעיה אז לכל מי שקופץ ולא מכיר את המגבר עדיף שלא יגיב ביכלל

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...