Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת שאלה די דבילית כי אף אחד כאן חוץ ממך יודע איך אתה אוהב לשמוע תכוון לפי האוזן שלך !

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני שומעה ביקער ג'אז, טרנס, מוזיקה אינסטרומנטלית, POP.

אך אני מכוון קרוס בקומפוננט, כמה DB אני נותן במגבר, עד אזה תווך קומפוננט יעבוד?

פורסם

תשמע בחור, קודם אתה צריך ליקרוא כמה דברים בקשר אודיו ברכב, כי אתה מבלבל אחד אם השני.

DB זה משהו אחר וקרוס זה משהו אחר. ובכלל זה הכל באוויר כל הDB שלך. תלוי למה זה מתייחס.

כימעט ברוב המקרים בקרוס. הקומפוננט חייב ליהיות חתוך ב 60 מלמעתה (HPF) והסאב 60 מלמעלה (LPF). זה הכל. הDB שים איך שבאה לך אבל יותר טוב שבכלל לא תיגע כך תימנע מסיבוכים.

פורסם

זה מגבר מאוד חזק אם אני לא טועה והוא מספק הגברה ראויה לסט הזה.

הבעיה שלך היא שככל שהמידבאסים של הסט הזה צמאים לאמפראג' הטוויטרים ישחטו לך את האזניים במקביל.

קודם כל את הטוויטרים בסט, רוב הסיכויים שתצטרך להנחת ב3 דציבלים - אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור, אתה תצטרך להשתמש גם בכיוונים שהHU מאפשר לך, אקולייזר ושאר ירקות.

אבל התשובה לשאלה שלך סה"כ מאוד פשוטה - עם האזניים - אין יותר טוב מזה.

כוון לפי שמיעה, איפה שתרגיש שיש עיוות תוריד קצת, איפה שחסר, תוסיף לפי היכולת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה מגבר מאוד חזק אם אני לא טועה והוא מספק הגברה ראויה לסט הזה.

הבעיה שלך היא שככל שהמידבאסים של הסט הזה צמאים לאמפראג' הטוויטרים ישחטו לך את האזניים במקביל.

קודם כל את הטוויטרים בסט, רוב הסיכויים שתצטרך להנחת ב3 דציבלים - אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור, אתה תצטרך להשתמש גם בכיוונים שהHU מאפשר לך, אקולייזר ושאר ירקות.

אבל התשובה לשאלה שלך סה"כ מאוד פשוטה - עם האזניים - אין יותר טוב מזה.

כוון לפי שמיעה, איפה שתרגיש שיש עיוות תוריד קצת, איפה שחסר, תוסיף לפי היכולת.

תודה גבר.לפחות משו אחד עונה בכבוד ובעילות.

אני אשחק עם זה מחר וארשום תשובה.

פורסם

בקשר ל GAIN במגבר שלך , תצרוב אות סינוס של 1000 הרץ

תבטל כל איקווליזר שיש לך בפאנל , שהכל יהיה על 0 DB , תבטל כל BASS BOOST וכדומה , שהמערכת תהיה במצב FLAT .

תוריד את כל ה GAIN עד למטה .

תכניס את הדיסק של האות סינוסי ושים על REPEAT , שינגן אותו תמיד .

תשיג לעצמך מולטימטר או רב מודד , לא קשה כל כך , למישהו חייב להיות .

שים אותו על בדיקת זרם AC .

תחבר את האדום לפלוס ביציאה של המגבר שלך ( ביחד לחיבורים של הרמקולים , אל תנתק אותם ) ואת השחור למינוס , בערוץ מסויים לא משנה .

תוודע שזה מנגן את האות הסינוסי , שים את המערכת על ווליום של 75% .

עכשיו , פשוט בזמן שאתה מודד את הוולט , תעלה את ה GAIN לאט לאט עד שזה יראה לך 28.3 וולט בערך , רק תוודע שזה לא יהיה יותר מזה , ועכשיו המגבר מכוון לך לבדיוק 200 RMS ב 4 אוהם ( אם אתה משתמש ב 2 אוהם זה 20 וולט ) , אתה לא חייב לתת לסט שלך כמה RMS שהוא מוצהר , אתה יכול לתת לו 200 במקום 100 אפילו , רק תיזהר עם הווליום .

וזהו , כיוונת את המגבר בצורה הכי טובה שאפשר , ולהגיד לך את האמת , עד עכשיו אני גם השתמשתי בשמיעה ולי זה נשמע סבבה , ולבסוף עד שעשיתי ככה הבנתי שה GAIN היה במקום על 22.4 וולט על 24 וולט , וזה יוצר עיוות .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
http://www.soundstream.com/manuals/2006/AMP/TARANTULA%20AMP%20Manual.pdf

מה עם input models 4V-8V?

ומה עם HIGH PASS /BP FILTRE?

BASS BOOST אתם אומרים לא צריך בכלל?:?:

התכוונתי שתוריד הכל למינימום , לצורך הכיוון של ה GAIN , אחרי זה אתה יכול שוב לשנות איקווליזר וכדומה ולהחזיר הגדרות .

אל תגע במצב של הפילטר , את תשנה אותו .

והבדיקה הזאת פשוט עושה סינכרון של המגבר עם הרדיו דיסק שלך , לכן אם היציאות הם 4V או 8V או מה שלא ... אתה מכוון אותם לפי הפאנל שלך שיהיה 1:1 , לכן אתה מעלה את ה GAIN עד שאתה רואה את הוולטים שאמרתי לך במולטימטר , לדוגמא אצלך זה יכול להיות על 40% , אצל מישהו אחר זה יכול להיות על 60% , אבל זה יהיה אותו דבר אצל שניכם , המגבר יוציא את כל ה 200 RMS המוצהרים לו בלי עיוות בכלל , ואלה דברים שהאוזן שלך לא מבדילה בהם .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

סליחה שאני מתערב מעניין אותי איך אני מכוון עם המולטימיטר ....

אם יש לי מגבר 4*75 RMS וקומפוננט של מורל טמפו כמה וולט אני צריל לקבל??? במולטימיטר

• תוכן חדש...