Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הגיע הרגע המיוחל, והחלטנו להוסיף עוד מכונית למשפחה. האוטו מיועד לי ולאמי, ואנחנו די נעולים על הגולף.

האוטו ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות, לנסיעות ארוכות יש את הרכב ליסינג :)

בעיקרון כבר קיים רכב בבית, אבל אבי בעבודה רוב היום, לכן הוא משמש אותי ואת אמי בדרך כלל בערבים ובסופי שבוע.

התקציב הוא עד 45-50K ש"ח.(ז"א שנת 2000-99.)

אני מעוניין לדעת כמה דברים.

1.מה התצרוכת דלק שלה ? חשבנו לקחת את ה1.6, ונפלו לידינו כמה אופציות מצויינות אבל הן 2 ליטר, אנו קצת חוששים מכך, האם יש הבדל מורגש וממשי ? שנינו נהגים רגועים ואם רגל קלה על הגז.

2.אמינות,חלפים וטיפולים, סעיף חשוב מבחינתי, כבר הבנתי שצ'מפיון מפוצצים במחירים, אבל האם קיימים עוד מוסכים אחרים שאפשר לסמוך עליהם? מה המחיר לכל טיפול, וכל כמה זמן בערך צריך לעשות? איך האמינות של הגולף?

3.ביטוח. איך המחירים בערך? לי (נהג חדש) ולאמי . (שנינו נהגים ללא תביעות ביטוח בעבר. )

4.אם יש לכם הצעות אחרות למכוניות בתקציב, אשמח לדעת.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

צריכת הדלק של ה2.0 ביחס ל1.6 אפילו מעט יותר טובה.

הרכב אמין בבסיסו, יש מוסכים נוספים מלבד רשת צ'מפיון שיודעים לטפל ברכב. רק חשוב להקפיד על שימוש בחלקים מקוריים בלבד.

בקשר לביטוח, תתקשר לסוכנות ביטוח או תבדוק באתר www.b2bit.co.il

בתקציב הזה ניתן גם לקנות פורד פוקוס או יפניות מאותם שנתונים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צריכת הדלק של ה2.0 ביחס ל1.6 אפילו מעט יותר טובה.

הרכב אמין בבסיסו, יש מוסכים נוספים מלבד רשת צ'מפיון שיודעים לטפל ברכב. רק חשוב להקפיד על שימוש בחלקים מקוריים בלבד.

בקשר לביטוח, תתקשר לסוכנות ביטוח או תבדוק באתר www.b2bit.co.il

בתקציב הזה ניתן גם לקנות פורד פוקוס או יפניות מאותם שנתונים.

תודה על התשובות! אבל עוד שאלה, איך זה ש2 ל' תצרוך פחות מאשר 1.6?

אם אני זוכר נכון היתה לך אחת כזו, אשמח אם תאמר לי, מה התצרכות דלק של ה1.6 ? והעלויות אחזקה בכללי?

זהו, שכבר יש לנו יפנומטית במשפחה, לכן איני מתכוון ולא חושב בכלל על כיוון של עוד אחת, רציתי רכב אחר, אם אופי שונה.

חשבנו אולי גם על 206, אך זה רכב קטן מידי בשבילי(1.88 מ'), וגם אני לא אוהב צרפתיות :)

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

הגולף 2.0 לא צורכת יותר דלק מה 1.6 מאחר ויש לה יחס העברה סופי ארוך יותר,ושיוט במהירות 100 קמ"ש מיתבצע ב 300 סל"ד נמוך יותר-2800 סל"ד לעומת 3100.

בנוסף,ל 2.0 יש מומנט בריא בסל"ד נמוך יחסית,פועל יוצא של מהלך בוכנה גדול מהקדח,מה שאומר שלא צריך לאמץ אותו על מנת להפיק ממנו ביצועים טובים.

כל גירסאות ה 2.0 הגיעו ברמת גימור קומפורטליין(או ג'נריישן)שכוללות בקרת אקלים מצויינת,וכך גם הגיעה ה 1.8.

למרות יתרון ההספק של ה 1.8,בשימוש יום-יומי מנוע ה 2.0 נותן תחושה חזקה יותר בזכות המומנט הגבוה.

מנוע ה 2.0 פשוט וקל יותר לטיפול בזכות פשטות מיבנהו.

לסיכום-אם הפרש המחיר אינו משמעותי,גירסת ה 2.0 היא המומלצת ביותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תחפש את השרשור בו פרסמתי את עלויות אחזקת הרכב. אם לא תמצא, אמצא זאת בשבילך מאוחר יותר.

קח בחשבון ש:

א) הגולף שלי לא היתה אוטומטית

ב) יש לי רגל כבדה על הגז

ג) הרכב נעל ג'נט 18 שלא תרם לצריכת הדלק

בכל מקרה, אני לא מבין מדוע אנשים קונים רכב לפי צריכת הדלק.

אני למשל עברתי מגולף 1.6 ידנית לגולף 1.8T שצורכת יותר דלק.

ההבדל מתבטא בערך בתדלוק נוסף כל חודש (כמעט) לעומת מה שהיה עם ה1.6.

אני לא חושב ש250-300 ש"ח נוספים בכל חודש יהרגו מישהו, ושבגללם עדיף לקנות מנוע חלש יותר .

הבדלי צריכת הדלק בין 1.6 ל2.0 אינם מצדיקים בכלל את כל הדיון הזה , כי הם זניחים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הגולף 2.0 לא צורכת יותר דלק מה 1.6 מאחר ויש לה יחס העברה סופי ארוך יותר,ושיוט במהירות 100 קמ"ש מיתבצע ב 300 סל"ד נמוך יותר-2800 סל"ד לעומת 3100.

בנוסף,ל 2.0 יש מומנט בריא בסל"ד נמוך יחסית,פועל יוצא של מהלך בוכנה גדול מהקדח,מה שאומר שלא צריך לאמץ אותו על מנת להפיק ממנו ביצועים טובים.

כל גירסאות ה 2.0 הגיעו ברמת גימור קומפורטליין(או ג'נריישן)שכוללות בקרת אקלים מצויינת,וכך גם הגיעה ה 1.8.

למרות יתרון ההספק של ה 1.8,בשימוש יום-יומי מנוע ה 2.0 נותן תחושה חזקה יותר בזכות המומנט הגבוה.

מנוע ה 2.0 פשוט וקל יותר לטיפול בזכות פשטות מיבנהו.

לסיכום-אם הפרש המחיר אינו משמעותי,גירסת ה 2.0 היא המומלצת ביותר.

כל מילה בסלע. מנוע 2 ליטר 8 שסתומים של VAG הוא סוס עבודה ותיק ומצוין. מומנט בשרני בסיבובי מנוע נמוכים, נותן אפשרות לנסיעה נינוחה גם בעליות ובמרבית תנאי הדרך. הוא עדיף מכל בחינה שהיא על מנוע 1.6 ובנסיעה רגילה יהיה גם חסכוני כמוהו.
  • תוכן חדש...