Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 471 מכבית כבר פתוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכביש הזה יסתום את כל קרית אונו,

שכרגע כשהכביש סגור לוקח 25 דקות להגיע מצד אחד לשני ב-8 בבוקר.,

עד כמה שאני יודע הכביש מוכן, הרמזורים מוכנים, הכל מוכן, וישנה התנגדות מסויימת של קרית אונו,

מצד שני, שיפתחו את הכביש מ-8 בערב,

במקום לנסוע 8 דקות עד לפתח תקווה, זמן הנסיעה יתקצר ל-2 דקות. :roll::roll::roll:

----

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי,

אומנם כביש מעולה,

אך הוא לא משתווה ל-6 במפרים ב-3 דקות נסיעה,

אין בו קפיצות,

אין בו רעידות,

פשוט זורם חלק מדי,

זה לא כביש של קרית אונו, זה כביש של המוסד.

זה הכל קונספירציה אחת גדולה.

----

פורסם

הבעיה בכביש שהוא נגמר מהר מאוד ובסופו(לכיון פ"ת בשעות העומס) מחכים כרבע שעה לצאת ממנו.:cry:

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

הכביש יפתח בסופו של דבר. כרגע הוא סגור כי עריית קריית אונו צריכה לבנות 3 כיכרות חדשות ברחוב הראשי לפני שפותחים אותו.

פורסם

חזרתי ממש עכשיו מסיבוב לילי על הכביש החדש. נסעתי בו ממחלף בר-אילן ועד לצומת שעריה.

בהחלט מדובר בכביש איכותי, האספלט מרגיש איכותי ושקט, יש גדרות בטיחות לאורך כל הדרך, שוליים סבירים ואפילו הכניסות והיציאות מהכביש נראות סבירות. אבל, התאורה בכביש עובדת רק בתחילת הכביש, ואחר כך חשוך לגמרי. גם בחלק שעובד יש כמות חשודה של נורות שרופות. מוזר מאוד.

עוד לא ברורה לי ההחלטה שלא למחלף את הכביש לכל אורכו. ההתחלה מבטיחה מאוד, התנועה זורמת במהירות גבוהה עד שפתאום (ללא התראה מספיקה) מגיעים לצומת בה פונים ימינה ומייד שמאלה כדי להמשיך עם הכביש. עוד גשר קטן היה חוסך את הצומת הזה ובוודאי עוד הרבה פקקים בכביש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יודע האם זה קשור אבל בכמה ימים אחרונים הפקק בכביש 5 בין ירקונים למורשה (שעה שמונה בבוקר) התקצר באיזה 10 דקות.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
כביש מצוין. כאחד שעושה את פ"ת-קרית אונו אני יותר משמח שנפטרתי מהסיוט של גת רימון וגני תקווה.

גם אנחנו שמחים שנפטרנו מכם :lol:. כבר אין פקק בצ'כונה ותוך 4 דקות כבר נמצאים על כביש גהה.

בנוסף, פתאום יש שקט!!! תענוג.

מה שכן, שמתי לב שהתחילו להיות פקקים בתוך קריית אונו, מכיוון 471 לצומת סביון. אני מאמין שזה רק ילך ויגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אינני טועה הכביש בקרית אונו נמצא בתהליכי שיפוץ והכביש הראשי חסום לשני הכיוונים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש מקום בגוש דן בלי פקק?

מה היה אתמול ב-16:00 על איילון לכיוון דרום? אסון טבע.........

לי לקח 30 דקות מגלילות לקק"ל (ברחתי משם לכיוון של ר"ג וקניון).

רמזורים באלוף שדה זה באמת משהו זוועתי.

אני פשוט לא חושב אפילו לנסוע דרך שם אם אני צריל להגיע בבוקר לת"א.

כבר עדיף ז'אבוטינסקי.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הפכתי את הנהיגה בכביש לדרך קבע מהיום שהוא נפתח, מנצלת את ההזדמנות שאין עדיין תנועה רבה בו, וניידות משטרה טרם מבקרות בו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מוזר, לא שמתי לב לפקקים חריגים באזור אלוף-שדה.

גם קודם המקום היה פקק תנועה אדיר, אז אני באמת לא מבין על מה המהומה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי החושך שהיה בכביש מכבית,

גם אני עברתי שם, הפסקת חשמל,

כרגע מבצעים עבודות בכביש בקרית אונו[מוסיפים 3 כיכרות ובונים אספלת שיחזיק שבוע], לצורך כך,

כל פעם נחסם חלק אחר מלוי אשכול,

כרגע, כל רחוב לוי אשכול לכיוון אור יהודה/סביון, חסום,

כדי לעבור את הברוך הזה, החכמים נוסעים דרך בית ספר רימונים,

המטומטמים דרך רח' החבצלת[עוקפים מימין, משמאל, צפירות, כאב ראש]

ואלה שלא יודעים לשאול נוסעים דרך צה"ל ומאריכים את הדרך בעוד 10 דקות.

לפני כשבוע היתה בעיתון כתבה של שני עיתונאים שאחד נסע דרך מכבית והשני נסע דרך גהה,

הם כנראה לא מכירים את גת רימון :roll::roll::roll:

----

• תוכן חדש...