Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאבי מחליפים את רכבו מאגנום 4X4 2001 ולאוטו פרטי לצערו.

האופציות שהוצעו לו והוא לא הסכים זאת סוזוקי חדשה אמר בשום פנים ואופן וגם שברולט אוויאו בזכותי סירב.

עכשיו ההתלבטות שלו זאת מאזדה 3 דגם הכי פשוט 1.6 מול אופטרה הכי פשוטה.

מה כדאי יותר מאיזה בחינות?

מבחינת דלק לא מעניין אותו... וגם מבחינת חלקים וכלום (רכב עבודה)

תודה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מבקש עוד עזרה ודעות מחר צריך תשובה סופית.

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

איזו עזרה? אילו דעות?

יש לך בפורום מלא מידע...

הבחור חסך וסיכם לך במשפט קצר:

ה-3 מכונית טובה יותר.

למה אנשים עקשנים :roll:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לא אותה ליגה בכלל. מאזדה שלוש עולה על האופטרה כמעט בכל פרמטר אפשרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לחבר

האופטרה (דייהו)- המתלים נוקשים בצורה בלתי סבירה ,איכות שיכוך הכיסאות, ורעש המנוע בתוך תא הנוסעים, פשוט הופך את הרכב הזה לקנייה גרועה ,איכות הרכבת תא הנוסעים פשוט מתחת לכל ביקורת

ההשוואה אינה במקומה (מדובר מבחינתי בשתי קטגוריות שונות)מקווה שהבנת

יגאל

פורסם

מצטרף לדיעות - האופטרה טובה יותר רק בדבר אחד - יש לה פרסומות מגניבות בטלויזיה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לחבר

האופטרה (דייהו)- המתלים נוקשים בצורה בלתי סבירה ,איכות שיכוך הכיסאות, ורעש המנוע בתוך תא הנוסעים, פשוט הופך את הרכב הזה לקנייה גרועה ,איכות הרכבת תא הנוסעים פשוט מתחת לכל ביקורת

ההשוואה אינה במקומה (מדובר מבחינתי בשתי קטגוריות שונות)מקווה שהבנת

יגאל

אני חושב ששתי המכוניות אכן שונות אך אני רוצה לומר כמה דברים. המתלים נוקשים ? נכון אבל הן גורמות לאופטרה להתמודד עם כבישים מרוסקים ועם הרבה מהמורות בצורה טובה יותר...ואחיזת הכביש טובה יותר בצורה כזו.

לא זכור לי שקראתי שיש רעש מנוע...אני יודע שהנסיעה באופטרה נינוחה ומבודדת את הרעש מבחוץ.

וזה ידוע שמאזדה 3 היא מכונית נהדרת אבל יש לה בעיות. היא לא נוחה. תא הנוסעים צפוף. העיצוב הפנימי שלה מאכזב אותי. הרעשים מהסביבה נכנסים פנימה כולל בהתנהגות כביש שהיא יותר קופצנית.

פורסם

תודה רבה חברים וכמו שאני מכיר את אבא..... הוא לא מתפשר מאזדה 3 אז 3 לא יסכים לשום דבר אחר כי גם עם המאגנום הוא היה נשאר בכיף

פורסם

כאחד שאחראי לליסינג בחברתנו ועשיתי שבועות של נסיעות מבחן בעשרות רכבים

המזדה 3 עולה וממש עולה על האופטרה במספר רמות הכוללות גם צריכת הדלק אמינה יותר נוחה יותר ביצועים וגם נוחות הנסיעה ורמת האיבזור שהיא מגיעה!

מקווה שעניתי לשאלתך והחלטותייך

:roll:

פורסם
+1

עידן

יש פרמטר אחד שבו יש יתרון לא גדול לאופטרה: נפח תא המטען (אולי גם ספסל אחורי אבל זה במ"מ...). בשאר הדברים, רק מזדה 3 - רכב מצויין.

• תוכן חדש...