Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו רוכשים רנו מגאן 2 עכשיו הורדתי את הקומפננט שלי מהרכב הישן ואני מעוניין להרכיב אותו בחדש.

קראתי פה בפורום בחיפוש על הבעיית מים של רנו, זה נורא ביאס אותי בתור אחד שרוצה לבנות מערכת טובה באוטו.

השאלה שלי האם הפולס חמש ורבע יכנסו מקדימה בלי צורך לחיתוכים מיותרים? ואם לא איזה דרכים יש על מנת להרכיב אותם בדלתות.

תודה.

:-) just smile
פורסם

לא לחתוך את הפלסטיק שם, זה יהיה קטסטרופה, המים יחדרו על הרמקול ישירות!.

המידה המתאימה לשם היא 5.25", אני לא בטוח לגבי הפולס כי המגנט שלו יחסית גדול אבל בוודאות נכנס לשם דוטק.

גם הרץ' ספייס אבל הוא לא בתקציב:).

למעשה אני אמליץ על רמקולים בעלי מגנט ניאודיום על מנת שהעומק לא יהיה בעיה.

under construction..

פורסם

ההבדל בעומק בין הפולס והדוטק הוא 5 מ"מ, מה העומק שאפשר להכניס ברנו ומבלי להוריד את הפלסטיק המדובר?

:-) just smile
פורסם

ב-3 רכבים שונים (מגאן 2\ סניק 2 \ סניק 2) התבצע חיתוך בשביל להכניס רמקולים (הייבריד 5.25).

עברו חורפים על כולם וברוך השם שום דבר לא התקלקל.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

מישהו שיש לו רנו כזאת יכול בבקשה לבדוק מה העומק המקסימלי שנכנס שם? תודה.

יש לי שאלה כאחד בעל מגאן 5 דלתות שנת 2001 נפח 1600 - מהי מידת הרמקולים בדלתות הקדמיות - בלי לעשות קידוחים והתאמות ?

תודה מראש,

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...