Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרסת VAG-COM וכבל מתאימים - אאודי 80 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מזה 3 (!) ימים אני חורש את הפורום הנ"ל, וכן את פורום VAG בנוגע ל-VAG_COM המתאים לרכבי.

טרם הצלחתי להבין איזו גירסה של התוכנה תתאים לי ואיזה כבל דרוש לי.

אם מישהו יכול לפתור לי את הסוגיה אשמח מאוד.

אני מעוניין (לפחות בשלב זה) רק ביכולת לסרוק תקלות ולאפסן, לא יותר מזה- עד שאתמקצע בנושא וארכוש נסיון.

נתקלתי בכל מיני מושגים, כגון can bus ,KKL, חיבור סריאלי ו-USB (אני מניח שזה חיבור מקבילי לצורך העניין).

אני זקוק להבהרות (נשבר הז** לשים כל פעם 250 ש"ח בצ'מפיון עבור סריקה).

תודה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תזמין מאייבי תקבל מקבלים איתו דיסק לפי מה שאני זוכר

ונגמר הסיפור זה יתן לך מספרים של תקלות

תיכנס לאינטרנט ותרשום וזה יתן לך בפירוט מה הבעיה

פורסם

אתה כנראה תצטרך בנוסף לכבל מתאם לחיבור מהסוג הקודםן , תבדוק איזה סוג חיבור (פלג) יש לך

אם אתה יכל לצלם ולהעלות תמונה זה יהיה טוב.

אני חושב שגרסת תוכנה 311-2 תתאים לך.

פורסם

אשמח לצלם. היכן מיקומו המדוייק? למיטב זכרוני ראיתי שקע שנראה "שקע של המחשב" מתחת להגה. אני צודק?

נ.ב. - במכון גירים המוסכניק התחבר עם סקאנר ל-2 יציאות (שמתאימות לפיוז אמריקאי) בלוח פיוזים/ממסרים.

שקעים אלה לא קשורים למחשב ניהול מנוע?

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

NOY17, נכנסתי ללניק ששלחת לי.

האם זה כבר אוניברסלי עבור אאודי/VW? נתקלתי בכ"כ הרבה סוגים של כבלים. לא אמשיך לחפור איזה כבל מתאים, אם אתה אומר שהנ"ל טוב אני אזמין אותו, אני רק רוצה להיות בטוח שאני קונה את הדבר מתאים...

תודה

ד"א, בניגוד להרגלי לא אלך עכשיו לפרק ולצלם את האוטו, מאוחר לי מידי ואני עפוץ על המחשב (שלופמוץ).

אצלם את החיבור שבאוטו מחר בבוקר.

פורסם

בוקר,

בחלק מהדגמים ניתן לקרוא או ליתר דיוק לחלץ קוד תקלה על-ידי חיבור לד לקונקטור ותרגום מספר ההיבהובים לקוד תקלה. בחלק מהדגמים בעיקר הישניים יש לקצר בלוח הפיוזים מגעים מסויימים הכול תלוי בדגם וקוד המנוע.

מהו קוד המנוע כפי שרשום ברשיון הרכב ?

ראה דוגמא

untitled.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

קוד המנוע שלי הוא ABT.

בדיאגרמה שהעלית מצוין שזה נכון לאאודי 80/100 משנת ייצור קודם ל-88.

קופסת הפיוזים שלי נורא דומה לקופסה בציור (רק שאצלי בנוסף, יש עוד 2 תושבות "פיוזים אמריקאים" מצד שמאל היושבות על הדופן של הקופסה, הנק' חיבור אותן ציינתי כשזכרתי לאן התחבר האיש ממכון הגירים עם סקאנר).

תמונות בקרוב מאוד.

פורסם

חשוב שתצלם מכיוון שהגרסאות שהגיעו לארץ לא דומות לאלה שנמכרו בחו"ל וגם מערכת ניהול המנוע שונה וקשה למצוא תיעוד מדוייק לרכב שברשותך.

פורסם

אני מצרף תמונות של קופסת הפיוזים וחלק תחתון של האוטו- מתחת להגה.

בקופסה: ניתן לראות את שני השקעים בצד שמאל, עליהם דיברתי קודם (אחד לבן אחד שחור).

תחת להגה: אני עדיין מחפש את השקע התחברות למחשב :?. לא ברור לי למה אני לא רואה אותו מיד הוא אמור להיות נגיש בקלות. יש לי המון בלאגן מתחת להגה (כמו שאתם רואים:oops:)

05-10-07_1035.jpg

05-10-07_1036.jpg

05-10-07_1101.jpg

05-10-07_1102.jpg

05-10-07_1103.jpg

פורסם

בתור אחד שקנה כבל כזה מ EBAY, אני רק יכול לומר שהמוכרים השונים יודעים לציין לאיזה רכב הכבל מתאים.

נ.ב. מזמן לא ראיתי רכב עם כ"כ הרבה אילתורי חשמל חאפריים.

הייתי בתור התחלה עושה שם סדר.

אפילו ב GTI שלי, שהיא שנת 2001, הוצאתי כמה עשרות מטרים של כבלים מיותרים שנשארו מכל מיני התקנות של דיבוריות וסטריאו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה ששלחתי לך זה מתאים זה כבל אונברסלי שמתאים לכל VAG

תשלח למוכר הודעה ותציין את דגם הרכב והוא כבר יגיד לך הם זה מתאים

אבל קודם כל באמת תעשה סדר שם

..

פורסם

ידידי היקר,

אל תחפש כי השקע דיאגנוסטיקה נמצא מתחת למכסה מנוע השקע השחור והלבן שצילמת.

איזה כבל מתאים לך אני צריך לבדוק אל תבנה על זה שהמוכרים הסינים ב-E-BAY אומרים לך את האמת ואת כול האמת.

תמתין בסבלנות אני צריך לבדוק בספרות הייצרן.

פורסם

מרק, אני חושב שהצדק עמך (כרגיל...).

שאלתי את אבי לאן התחברו בצ'מפיון למחשב בפעם האחרונה שהוא עשה שם בדיקה, והוא אכן אמר שהתחברו ל-2 השקעים הללו בקופסת הפיוזים. אני באמת תוהה כיצד ניתן לעשות דיאגנוזה עם 2 קוי בקרה בלבד.

אייל: אתה צודק מאוד. הרכב עבר המון טיפולי חשמלים "חאפריים", סדר בחשמל זו גם אחת המטרות הקרובות שלי.

פורסם

היי,

1. תוכנת VAG-COM תוצרת חברת Ross-Tech לא תומכת ברכב שלך על-פי המידע באתר הייצרן, אבל ! מתוך קריאה באינטרט יש הטוענים שהתוכנה כן מתקשרת עם מחשב הכב אבל הייתי לוקח את המידע הזה בעירבון מוגבל מכיוון שעד שנת 95 היו שקעים שונים ומשנת 95 שינו את השקעים ואת תוכנת ניהול המנוע לכן אתה לוקח צ'אנס.

2. לפי דעתי עלייך להזמין את הסקנר בקישור שהינו מתאים לרכב שלך ללא חיבור למחשב נייד כלומר סקנר ידני.

3. כמו כן עלייך להצטייד בספרות הייצרן בכדי לפענח את קודי התקלה וכיצד לתקנן או ליתר דיוק היכן הרכיבים מותקנים ברכב וכיצד להחליפם.

http://www.ross-tech.com/index.html

http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-VW-FAULT-CODE-READER-POLO-G40-AUDI-80-PASSAT-2003_W0QQitemZ160164010126QQihZ006QQcategoryZ30921QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• תוכן חדש...