Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי פיאסטה דינמיק שנת 2000 בעלת מצמד הידראולי.

אין בעיה בשילוב הילוכים והמצמד תקין זאת אומרת שהוא לא מחליק.

מה שכן בתקופה האחרונה כאשר אני משלב הילוך ראשון/אחורי בעמידה כאשר המצמד לחוץ קבוע

כ-15-20 שניות רצןף בלתי אפשרי להחזיר את ידית ההילוכים לניוטרל ואם נניח אני מפסיק ללחוץ על דוושת הברקס הרכב מתחיל לנסוע על אף שהמצמד עדיין לחוץ.

תודה למומחים.

פורסם

תקלה של איבוד לחץ באחד ממשאבות הקלאצ'. עד כמה שזכור לי המשאבה התחתונה נמצאת בתוך ההווזינג של הגיר, והיא משולבת עם המיסב לחץ, כדי להחליפה יש צורך בהורדת הגיר, מחירה כ- 800 ש"ח. המשאבה השניה נמצאת סמוך לרגלית הקלאצ', בדוק רטיבות שמן בתוך האוטו סמוך לרגלית הקלאצ'.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בהילוכים אחרים זה לא קורה ? (זה שהרכב מתחיל לנסוע למרות שהמצמד לחוץ)?

כשאתה מתחיל נסיעה יש לך רעידות ?

על פניו נשמע לי שיש לך בעיה במשאבת המצמד ואין הפרדה מלאה שלו כשהדוושה לחוצה, אולי זה רק נוגע קצת ורק בהילוכים נמוכים זה מורגש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ל-ELIBABA

זה קורה רק בהילוך ראשון או רוורס, ואין רעידות בתחילת הנסיעה.

לדוד

אין רטיבות סמוך לדוושת הגיר.

האם מחסור בשמן גיר יכול לגרום לתופעה? האם יש אוויר במערכת כך שאפשר לנקז כמו שמנקזים אוויר בברקסים?

פורסם

השאלה שנשאלה "בהילוכים אחרים זה לא קורה ?" לא רלוונטית מפני שברור שממצב עצירה משלבים רק לראשון או רוורס. מחסור בשמן קלאצ' הוא האינדיקציה לאיבוד הלחץ. ניקוז האוויר מהמערכת יעזור לזמן קצר. אוויר למערכת חודר במקרה של תקלה

באחת ממשאבות הקלאצ'.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...