Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בקיא לגמרי בחוקים אבל - האם אין חובה להשתמש בצמיגים שנעל הרכב במצה הדירוג?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ולדיסקאבר , הטענות שלך מגוכחות . היתה וועדה והרשיעו את מקלארן שהם אחת הקבוצות החזקות בפורמולה . לא איזה סופר אגורי...

במידה והם לא היו חזקים כל כך בפורמולה , היית רואה איך מעיפים אותם ללא חזור מהענף הזה .

אומרים שהאהבה היא עיוורת , אבל בחייאת , או שאתה תמים או שאתה ממש טיפש . תרשה לי להאמין שאתה תמים .

מגוחכות? מקלארן לא השתמשו בשום חלק של פרארי. שום מוצר בלעדי של פרארי לא הוכנס לרכבים של מקלארן.

מקלארן הואשמה באחזקה של המידע בלבד!!!

זה נראה לך כמו עונש הגיוני? 100 מליון דולר (או יורו?) קנס ומחיקת כל הנקודות של הקבוצה?

קברניטי הפורמולה 1 לא יכולים להרשות לעצמם להעיף קבוצות על ימין ועל שמאל.. הם רודפים אחרי קבוצות בינוניות ומעלה שישארו בליגה..

אהבה עיוורת? אולי.. אבל אין לי שום אהבה ושום חיבה מיוחדת למקלארן או לרנו או לפרארי או לכל קבוצה אחרת. וגם לא לאף נהג מסויים.

הדעה שלי נאמרת פה בצורה נייטראלית לחלוטין.

אני לא אוהד F1 מושבע.. אני רואה מרוצים כשיוצא לי, עוקב קצת אחרי הנושא ואחרי השחרור, אם יצא, אני בטח גם אצפה במירוץ או 2 מהיציע במסלול. אבל יותר מזה? לא תודה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא בקיא לגמרי בחוקים אבל - האם אין חובה להשתמש בצמיגים שנעל הרכב במצה הדירוג?

כמובן שיש חובה כזו, בתנאי שמקצי הדרוג בשבת נעשים על מסלול יבש.

ברגע שהמסלול מוצף הרי ברור שלא מצפים מהקבוצות לזנק על צמיגים שלא מתאימים למזג האויר הזה.

הטענה של פרארי היא לא ששכחו להודיע אלא שההודעה הגיעה באיחור ואני שואל האם בכלל היו צריכים להודיע ?

לא ראו את זה לבד.

הגדיר זאת ז'אן טוד בעקיפין הכי טוב- הימור שנכשל .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
מגוחכות? מקלארן לא השתמשו בשום חלק של פרארי. שום מוצר בלעדי של פרארי לא הוכנס לרכבים של מקלארן.

מקלארן הואשמה באחזקה של המידע בלבד!!! - זה ממש לא החזקה בלבד, זה הרבה מאד מכיוון שברגע שיש ידע בנוגע לקבוצה מסויימת, במקרה הזה פרארי שלכל הדעות נחשבת קבוצה שיודעת מה היא עושה על המסלול, תוצאות שהם משיגים באימונים יכולות לסייע לכל קבוצה אחרת ולחסוך כסף וזמן.

זה נראה לך כמו עונש הגיוני? 100 מליון דולר (או יורו?) קנס ומחיקת כל הנקודות של הקבוצה?- לדעתי זה ממש לא עונש הגיוני, היו חייבים להעיף אותם מהאליפות !!!

קברניטי הפורמולה 1 לא יכולים להרשות לעצמם להעיף קבוצות על ימין ועל שמאל.. הם רודפים אחרי קבוצות בינוניות ומעלה שישארו בליגה..- קברניטי הפורמולה-1 לא רודפים אחרי אף אחד, נהפוך הוא. רשימת הקבוצות והיזמים שרוצים להיכנס לפורמולה-1 ענקית .

רק לפני שנה כשהוחלט לצרף קבוצה נוספת היו מלחמות קשות מי יקבל את הזיכיון הזה, שזכתה בו בסוף קבוצת פרודרייב בניהולו של דיויד ריצ'ארדס.

כאשר קבוצת ספייקר רק מיצמצה בנוגע לקשיים כספיים לאחרונה נימצא הקונה ההודי שלקח אותה תחת חסותו.

הפורמולה-1 היום שווה הרבה כסף וכמובן גם הרבה פירסום ויוקרה לכל מי שלוקח שם חלק ואפילו קטן או בהופעה "זניחה" על הגריד דוגמת ספייקר.

...אני לא אוהד F1 מושבע.. אני רואה מרוצים כשיוצא לי, עוקב קצת אחרי הנושא ואחרי השחרור, אם יצא, אני בטח גם אצפה במירוץ או 2 מהיציע במסלול. אבל יותר מזה? לא תודה.. - ופה נותר לי להגיד , הפסד שלך

שים לב להערות שלי ב-אדום

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...