Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבורה כולל תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובקשר לניידות מתאימות, אני בטוח שאפילו בארצות המקור היו ויכוחים גדולים על ההוצאה שצרפתי בתמונה:

שתדע שצריך פורשה בשביל לתפוס פורשה

ולVITALY האלף בשם היא הA

ובצורה רצינית יותר , במדינות הנאורות שהזכרת אני בטוח שאוכפים גם התנהגויות אחרות , ולא יושבים לי ורואים עברות אבל לא זזים כי צריך ללכוד עם ממל"ז . כך שכאן המשטרה היא בהחלט בעייתית וזה בלשון המעטה

אבל צודקים כול אלו שטוענים שלא כדאי לבכות כאן , כי חוץ מלהוציא קיטור שום דבר לא יעזור במדינה הזו

בברכה יהודה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה"דבורה" פועל ביעילות גם כאשר מופעלים כנגדו מכשירים לשיבוש או גילוי של רדארים. "אי אפשר לשבש את פעילות המכשיר, מה עוד שהוא גם מצביע לשוטר שבניידת האם לרכב מסוים יש משבש או מגלה רדאר",

לא שזה משנה, אבל לפי דעתי אי אפשר לגלות גלאי רדאר, כי הוא רק קולט ולא משדר.

פורסם
לא שזה משנה, אבל לפי דעתי אי אפשר לגלות גלאי רדאר, כי הוא רק קולט ולא משדר.

1. במדינות בהן יש חוק נגד שימוש במגלי רדאר/לייזר, כמו חלק ממדינות ארה"ב ו/או אוסטרליה ועוד כמה יש מכשיר שמגלה גלאי רדאר/לייזר. רוב הגלאים החדישים היום (וולנטיין 1, בֶּל לסוגיו, אסקורט ועוד) ממוגני גילוי מסוג זה(כוללים את פונקציית vg שמונעת גילויים).

2. לא ניתן לשבש את הדבורה כיום. הדבר היחידי שטוב נגדה זה גלאי איכותי שמסוגל לגלות תדר ka ביעילות גבוהה ושיש לו את פונקציית איתות "pop". זהו.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

לא היו שום דיונים. את הדיאבלו היחידה באיטליה (על הקטע מנאפולי לוילה סן ג'ובאני - לא נראה לי שרבים מהקוראים צפויים להגיע לשם ) תרמו למשטרה מפעלי למבורגיני. יש להם פורשה בודדים . רוב האכיפה בכבישים המהירים היא ע"י אלפא 166 ולנצ'יה תסיס.

פורסם

גם באנגליה יש אכיפה מאוד גבוהה על מהירות בכבישים ציבוריים (דרך אגב מה היא המהירות המותרת שם בכביש מהיר?) , אבל להם לעומת זאת יש מסלולים מסודרים , אם בא לך להתחרע קצת על הרכב ,לבדוק מה הוא יכול ולשפר את יכולת הנהיגה שלך אין צורך להשתמש בכביש הראשי פשוט סע לאחד המסלולים הקרובים לביתך ותן בראש!.

אם אצלנו זה הייה ככה אני בטוח שהרבה מאוד אנשים שמתחרעים על הרכב בכביש ציבורי פשוט יעשו את זה על מסלול שלא נדבר שזה הרבה יותר בטוח וגם הרבה יותר כיף על מסלול פנוי .

חוץ מזה הולנטיין 1 מגלה את הדבורה ביעלות רבה למדי , ככה שאפשר להתגונן מפניה וגם אם מגלים שיש לך ולנטיין ברכב אז מה? השימוש בגלאי ראדר מותר בארץ ואין כאן שום עברה על החוק.

פורסם
לא היו שום דיונים. את הדיאבלו היחידה באיטליה (על הקטע מנאפולי לוילה סן ג'ובאני - לא נראה לי שרבים מהקוראים צפויים להגיע לשם ) תרמו למשטרה מפעלי למבורגיני. יש להם פורשה בודדים . רוב האכיפה בכבישים המהירים היא ע"י אלפא 166 ולנצ'יה תסיס.
הלמבורגיני שבתמונה במעלה השרשור היא גייארדו.
פורסם
אוי אוי משטרת ישראל:lol::lol::lol: מחנים על חניית נכים (שכלית)

אה... הם לא?:roll:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

שמעתי לא היית ולא ראיתי

אבל שמעתי מהמנהל שלי שהוא בן 76 ולא נראה לי שהוא ישקר שבגרמניה

אוכפים למשל תמרוור עצור בזב שהניידת עומדת לפני התמרור ואז אנשים יעצרו ושני תמרורים אחרי

הניידת תעמוד אחרי התמרור שאם תעבור אחרי שנתנו לך זמן ללמוד תקבל תדוח.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
שמעתי לא היית ולא ראיתי

אבל שמעתי מהמנהל שלי שהוא בן 76 ולא נראה לי שהוא ישקר שבגרמניה

אוכפים למשל תמרוור עצור בזב שהניידת עומדת לפני התמרור ואז אנשים יעצרו ושני תמרורים אחרי

הניידת תעמוד אחרי התמרור שאם תעבור אחרי שנתנו לך זמן ללמוד תקבל תדוח.

הייתי חייב לקרוא את זה לפחות 3 פעמים בכדי להבין במדוייק מה רצית, סימני פיסוק ועברית טובה לא יזיק :)

פורסם

אני בכלל לא הבנתי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

Bagira, טיילתי במשך 3 ימים באוטוסטראדות של שוויץ על מהירות של 110 ו120 קמ"ש. בדיוק כמו כולם. גם המשטרה. לא קיבלתי אף דו"ח.

באיטליה נסעתי באוטוסטראדות על 160-180-200 קמ"ש. בדיוק כמו כולם. המשטרה אפילו עקפה אותנו (בלי סיבה מיוחדת). לא קיבלתי אף דו"ח.

הפורשה 911 שצירפת בתמונה לא נרכשה בכסף ע"י משטרת גרמניה. היא תוצאה של שיתוף פעולה בין כמה חברות שיפורים ופורשה להראות לקהל הצעיר יותר שבהחלט אפשר לשפר מכוניות,

אבל אם משפרים - אז לעשות את זה בצורה חוקית ותקנית ולא סתם לדפוק ספויילרים של 50 מטר ולהוסיף 500 כ"ס לרכב שבקושי מתמודד עם 105 כ"ס.

Vitali, גם הלמבורגיני שבתמונה שאתה הבאת נתרמה למשטרת איטליה ע"י... למבורגיני. ד"א, יש גם פרארי כזאת שנתרמה ע"י... פרארי.

"משום מה", שני הרכבים הללו לא משמשים כלל לאכיפת מהירות אלה לדברים "קצת" יותר חשובים.

הלמבורגיני להעברות דחופות של איברים להשתלה בין בתי חולים.

הפרארי למשימות אחרות כמו הגעה לאיזורי תאונות והגשת עזרה ראשונה עד שמגיע האמבולנס.

haimy, כפי שנאמר, הלמבורגיני שבתמונה היא לא דיאבלו היא גאיירדו.

ולפי ביקורי האחרון באיטליה (ממנו חזרתי לפני פחות משבוע), מרבית ניידות המשטרה היו בעיקר פיאט (סטילו אם אני לא טועה) וBMW 3 סטיישן.

מה ש Madriver ניסה להגיד זה שבגרמניה קודם מראים לך שליד תמרור עצור אחד יש ניידת חונה שאתה רואה, ליד השני אין כלום, ליד השלישי כבר חונה ניידת מוחבאת שאם לא תעצור תקבל דו"ח.

התייחסות: לא ראיתי בגרמניה יותר מידי תמרורי עצור, בטח שלא 3 ברצף.

בגרמניה גם עם תמרור זכות קדימה בד"כ יגיעו לעצירה מוחלטת (אלה אם אפשר לראות הרבה מהכביש לפני קו החיבור בין הכבישים והאופק פנוי).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...