Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז נמאס לי מהתקלות של הבורה, אמנם תקלות קטנות ולא רציניות אבל מעצבנות ומרגישים את זה יופי בכיס(במוסך).

אז ככה, זה בורה 1.6 אוטומאטית רמת גימור קומפורט, צבע מטאלי, 53K, שנת 2002

מחירון יצא סביב ה 104K נדמה לי(בדקתי לפני כמה ימים).

שכנעתי את ההורים שלי לחשוב על אוטו חדש, שבוע הבא כנראה נלך לכמה נסיעות מבחן.

עכשיו השאלה לאיזה מכוניות לקחת את ההורים.

דבר ראשון, התקציב זה כמה שנצליח למכור +\- 10K בערך.

דרישות לפי סדר עדיפויות

1. אוטומאט (לאמא רשיון לאוטומאט)

2. בטיחותי

3. אמין ( או שלפחות תיהיה אחריות לתקופה כלשהיא)

רצוי כמובן שיהיה חסכוני.

ובשבילי, כדאי מאד שתיהיה חזקה ומהנה לנהיגה.

חשבתי על לקנות או רכב חדש מהחברה(רכב קטן יותר) אבל השאלה מה עם הבטיחות ברכב קטן?

מה אתם אומרים על חברות ליסינג ומגרשים כמו אוטו-סנטר שנותנים אחריות על המכוניות וראיתי שיש שם דילים לא רעים?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אוקיי, אז אם אין לאמא שלך בעיה עם רכב קטן - זה רעיון מצוין לדעתי. הרכבים הקטנים החדשים בטוחים מאוד, מאובזרים ומהנים אפילו לנהיגה.

אני מציע לך לבדוק את היאריס החדשה, סיטרואן C3, הונדה ג'אז, רנו קליאו. את צמד הצרפתיות עם מנוע 1.6 לצורך ביצועים עדיפים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למרות שלדעתי אין לנו צורך באוטו משפחתי כי רוב הנסיעות זה אמא שלי לבד או אני לבד, או אני ועוד בן אדם אחד וביציאות החברים שלי יכולים להצטופף מאחור, אמא שלי לא ממש רוצה אוטו קטן בינתיים ....

אני מנסה לשכנע אותה אבל בינתיים לא הולך.

יש הצעות גם לרכבים משפחתיים?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

206 או יאריס,הן יהיו טובות גם בשבילך, לא רק בשביל אמא :)

אם משפחתיים אז תבדוק ת'טויוטה ראנקס ,פורד פוקוס 5ד' ,רנו מגאן (אם אמא שלך לא תיבהל מהעיצוב :wink: )ואם יש כסף למאזדה 3אז לכו עליה 8)

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אם משפחתיים אז תבדוק ת'טויוטה ראנקס ,פורד פוקוס 5ד' ,רנו מגאן (אם אמא שלך לא תיבהל מהעיצוב :wink: )ואם יש כסף למאזדה 3אז לכו עליה 8)

לירן

מזדה 3 כי למה בדיוק?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לירן

מזדה 3 כי למה בדיוק?

סתם שאלה - ובהנחה שהוא יבצע נסיעת מבחן בכולן....

למה לא ?

כי זה "מאזדה" ?

כי אהרונוביץ' שונא את דלק מוטורס ?

כי הרבה אנשים קנו ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
למרות שלדעתי אין לנו צורך באוטו משפחתי כי רוב הנסיעות זה אמא שלי לבד או אני לבד, או אני ועוד בן אדם אחד וביציאות החברים שלי יכולים להצטופף מאחור, אמא שלי לא ממש רוצה אוטו קטן בינתיים ....

אני מנסה לשכנע אותה אבל בינתיים לא הולך.

יש הצעות גם לרכבים משפחתיים?

איך כולכם שכחתם את ה-מגאן2 החדשה ? היא בול מה שהוא צריך... מלבד האמינות שיכול להיות שהיא תהיה טובה אבל עוד אי אפשר לדעת, בכל מקרה נדמה לי שיש אחריות ל-3 או 4 שנים אז אין סיבה לדאגה.

ומבחינת הרכב ומה שהוא נותן זה בדיוק מה שהם מחפשים... מרווח, בטוח, נוח, ועל הנייר לפחות (כי עוד לא חוויתי נסיעה בה) מנוע 1600 חזק יחסית עם 115 כ"ס, בלי שום קשר לכמה המאזדה 3 טובה או לא, לדעתי המגאן מציעה עיסקה כדאית יותר ומשתלמת יותר, בכל מקרה ה-3 יקרה משמעותית מהתקציב.

אמרת שהמחירון של הבורה הוא 103 בערך ושיש 10K להוסיף, זה מביא אותך בול למגאן שנמכרת ב-114K, וגם אם יורידו אותכם במחיר קצת אז שווה להוסיף את ה-2-3K בשביל המגאן, בשביל ה-3 תצטרף להוסיף עוד 10K מעבר למגאן (כלומר תוספת של 20K אחרי מכירת הבורה) ואני ממש ממש לא בטוח שזה שווה את זה, בטח לא כשהמגאן עולה 10K פחות.

לסיכום, תעשו נסיעת מבחן על המגאן.

ינון.

פורסם

לירן

מזדה 3 כי למה בדיוק?

למה לא ?

כי זה "מאזדה" ? לאו דווקא

כי אהרונוביץ' שונא את דלק מוטורס ? לא, למרות שיש צדק עימו ואכן נעשה פה תרגיל מסריח על ידי "דלק" (ואגב, ממש לא ברור לי מדוע... הרי גם אם היו מפרסמים נתון של 15 שניות למאה אנשים עדיין היו מזמינים 2 חתיכות כל אחד :?)

כי הרבה אנשים קנו ? בינגו :!: אוטו המוני מדי לטעמי

איציק

פורסם

לירן

מזדה 3 כי למה בדיוק?

מאזדה 3 היא הכי מודרנית, והיא גם נראית טוב מאוד ,האמינות והסחירות יהיו מעולים ,וזה כבר לא לאנטיס זה נהיה משהו כמו ה 6, מעבר לכך קראתי עליה דברים טובים.

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

טוב אז אני אגיב בקצרה...

למה לא ?

כי זה "מאזדה" ?

כי אהרונוביץ' שונא את דלק מוטורס ?

כי הרבה אנשים קנו ?

אני לא נגד מזדה אבל לרכב עוד לא בוצעה נסיעת מבחן בארץ ולכן אי אפשר עדיין להמליץ עליו. יש לזכור כי לרכב בוצעה נסיעת מבחן בחו"ל ושם להזכירכם הכבישים עוד רחוקים מרמת הכבישים שמוצעת בארץ. אנחנו יכולים לקרוא עד מחר כתבות אבל עד שלא יבוצע נסיעת מבחן לא נוכל להמליץ.

ופה איציק אני מדגיש את הנושא שאמרת שיש לבצע נסיעת מבחן.

אם נבדוק בראש ההודעה מקסימום שנוכל להסיק שהוא יוכל לקנות מזדה 3 בגרסת צי רכב ופה אני בהחלט לא ממליץ.

כמו שאמר טליקו, אז כן לדעתי היא המונית מדי ללא שום קשר למדיניות השיווק או למה שאהרונוביץ אמר.(מזדה לאנטיס, 3 עדיין לא).

תאמין לי שבאותה הדרך בה שיווקו את הלאנטיס לציי רכב, כך גם יחדירו את ה3. וראיה את גרסת צי הרכב מביאים בעוד כ 4 -6 חודשים , עד אז נראה כמה 3 יעלו על הכביש.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...