Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די מתלבט לגבי הפג'ו 306, 1800 שנת 99 ומעלה

אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע.

חשוב שיהיה:

מהיר, זריז, לא "שותה" דלק (חסכוני) ובעל מראה צעיר וספורטיבי

תודה לעוזרים!!!

צום קל וגמר חתימה טובה לכל בית ישראל :-)

פורסם

רובר R25.

נראה מעולה, נוסע מעולה, חסכוני יחסית (1:12 מעורב, גיר אוטומט רציף, מנוע 1,800). פחות מ- 10 שניות למאה, כוח זמין לאורך כל הסל"ד, מאובזר מסאן-רוף ועד ג'נטים. ואם תרכוש 216 ידנית שנת 2000, תרוויח גיר ידני וזריזות גדולה אף יותר. במראה הן די דומות. עלות אחזקה סבירה ביותר אם טופל כיאות במוסכים מורשים.

מכיוון שהדעות חלוקות (בעיקר בין בעלים בפועל מול "חברים של", "אחים של" וכדומה), אני מציע שתבצע חיפוש ותשמע את שתי הדעות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה לשניכם

אלי, אני מחפש רכב מרווח יותר מאשר ה-106, למרות שהיא נראית מצויין וגם נשמעת מצויין

בר, תודה לך! אני אבדוק את האפשרויות...עוד המלצות? מישהו?

פורסם

מחזק את ההמלצה על הרובר - בבעלותי אחת ואני לא מבין את כל האנשים שאומרים שהאוטו לא בסדר.

בסך הכל אם אתה תטפל בו בזמן ותשקיע בו את הדברים שהוא דורש שהם לא מעל ומעבר האוטו הזה בובה - יפה,מהיר ונוח מאוד.

חבל שיצא לו שם של מכוניות לא מוצלחת.

בכל אופן שיהיה בהצלחה וקניה טובה

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

תודה על התגובות אבל רובר זו לא אפשרות מבחינתי לא בגלל שהיא "נכשלה" או משהו בסגנון

פשוט קשה למצוא רובר במצב טוב במחיר הזה, וגם לא ממש שמורה.

אז אפשר אופציות אחרות חברים?

תודה ושבוע טוב. גמר חתימה טובה.

פורסם

ה-306 בחירה לא רעה, אפשרות נוספת היא סיאט איביזה. ראיתי ביד 2 סיאט איביזה שנת 2000 אדומה יפיפייה ב-28,000 ש"ח, בתקציב כזה היא הייתה בחירה שלי.

פורסם
ה-306 בחירה לא רעה, אפשרות נוספת היא סיאט איביזה. ראיתי ביד 2 סיאט איביזה שנת 2000 אדומה יפיפייה ב-28,000 ש"ח, בתקציב כזה היא הייתה בחירה שלי.

תודה רבה אבל שמעתי מכמה חברים שבבעלותם איביזה שהיא ממש אלכוהליסטית

זה נכון? והאם יש המלצות אף יותר טובות לתקציב הזה? תודה לכולם!!!

פורסם
תודה על התגובות אבל רובר זו לא אפשרות מבחינתי לא בגלל שהיא "נכשלה" או משהו בסגנון

פשוט קשה למצוא רובר במצב טוב במחיר הזה, וגם לא ממש שמורה.

אז אפשר אופציות אחרות חברים?

תודה ושבוע טוב. גמר חתימה טובה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=42&SubModelID=376&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

תסתכל על האוטו ב20K שנת 1998 בצבע כסף אוטומט מאזור השפלה - האוטו נראה מצוין יש לו בולמים חדשים של מונרו ששווים לפחות 1000 ש"ח מנוע רדיאטור והכל חדש, צריך פשוט לחפש לא להגיד אין :)

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=42&SubModelID=376&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

תסתכל על האוטו ב20K שנת 1998 בצבע כסף אוטומט מאזור השפלה - האוטו נראה מצוין יש לו בולמים חדשים של מונרו ששווים לפחות 1000 ש"ח מנוע רדיאטור והכל חדש, צריך פשוט לחפש לא להגיד אין :)

הרכב נראה ממש טוב! תודה.

אני אבדוק את זה ואני אבדוק עוד כמה אופציות, התייעצתי עם המשפחה גם.

תודה רבה לכם!

• תוכן חדש...