Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה: קליאו ספורט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חודשים..האצבעות מגרדות על ההגה של הלנטרה כבר חודשים..

אם יתברר שהיא במצב מצויין אקח אותה. הגיוני לא?

עדיף אצבע מגרדת על ההגה של הלנטרה מאצבע מגרדת שקלים לתיקונים :-P

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדרך כלל ברכבים ספורטיביים ,

אם מצהירים מראש על קצה שילדה זה משהו יותר רציני.

אם לא מצהירים בכלל, אז יש סיכוי לתאונה קטנה וקצה שילדה.

בכל מקרה, עד שלא ראית את הרכב בעיניים , הייעוץ מעל גבי הפורום הוא עקר. (וגם דיי טיפשי)

אני אישית הייתי פוסל אותה בגלל היד והקצה שלדה ואפילו לא הולך לראות.

(אני גם לא קונה רכבים עם קילומטרז' תלת ספרתי, אבל זאת שריטה אחרת :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ראיתי את הרכב היום. נראה ונשמע מעולה (אבל אין לי ניסיון עם קליאו). המוכר מוכן להתחייב על גיר מנוע ושילדה(טוען שהאוטו פיקס), הבעיה היא שאוטוטו צריך טיפולים - הרכב 115K ולא עשה טיימינג, מצתים ופולי. בנוסף, באוטו מותקן קיט פליטה מושלם OMP, והוא נותן איתו קיט הנמכה 60 מ"מ של KONI.

בהנחה שהמוכר נאמן לאמת (אחרי בדיקה נדע), שווה לשלם 8-7 מעל למחירון?

קצת מפחיד שהוא מפורסם כבר חודשיים..

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

הוא מוכן להתחייב על שלדה או גם על קצה שלדה?

רכב כזה דורש טיימינג במיידי אם לא עשה, וגם מצתים ופולי. עלות מוערכת - כ-5000 שקלים. כמובן שבטח יהיו עוד כמה דברים וכך יישור הקו יעלה ל-7000 שקלים אם לא יותר.

אם שווה? קשה לדעת. המחירון מאוד נמוך כך ש-7-8 מעל זה ממש לא בשמים. מצד שני יישור הקו די משמעותי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש קצה שילדה - בתחילת דרכו של הרכב הוא חטף בפרונט רוורס של דיפנדר. התעקם שם הפח מתחת למכסה מנוע (החלק שעליו יושב מכסה המנוע מקדימה, היכן שהרדיאטור).

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
יש קצה שילדה - בתחילת דרכו של הרכב הוא חטף בפרונט רוורס של דיפנדר. התעקם שם הפח מתחת למכסה מנוע (החלק שעליו יושב מכסה המנוע מקדימה, היכן שהרדיאטור).

תשמע, זה יכול להיות נכון וזה יכול להיות הסיפור שסיפרו לבעלים הנוכחיים הידיים הקודמות על האוטו (האוטו יד חמישית).

רצועת הפח מעל הרדיאטור מחוברת עם ברגים ולכן פריקה וניתנת להחלפה- זה לא קצה שילדה.

אם יש קצה שילדה כנראה שיש פגיעה אחרת שרוב הסיכויים שגם היא מינורית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ישנה אחת אחרת כחלה מאשקלון(בזמן האחרון הן פשוט צצות כמו פטריות לפני הגשם)

2002 80K - נראית מצויין - שווה בדיקה וגם שווה לשלם קצת יותר על עוד שנה(שוב תלוי מתי האוטו עלה לכביש)

פורסם

כן, נראה לא רע בכלל. אגב, כמה בערך יוצא לכם להוציא על האוטו הזה בשוטף (בשנתון דומה)? הרבה אנשים מנסים להרתיע אותי מלהתקרב לרנו בכלל וקליאו ספורט בפרט..

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

לא יותר ממה שמוציאים על כמעט כל רכב ספורטיבי אחר. אם אתה מפחד מהקליאו, תפחד מכולן.

באופן שוטף העלויות של הקליאו זולות למדי. ביטוח למעל 24 הוא 2300 בערך למקיף, טסט סביב ה-1300, טיפולים רגילים באזור ה-500-1000 לטיפול, צריכת דלק בנהיגה מעורבת 1:11 ואפשר גם יותר טוב, די בקלות. יש מספר טיפולים שוטפים יקרים - טיימינג, פולי, בלמים אחוריים, בולמים, קלאץ' - אבל כל אלו מתרחשים אחת לכמה שנים. מרבית התקלות לא יקרות לטיפול, ולא מתרחשות באופן מוגזם ביחס למכוניות אחרות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן, נראה לא רע בכלל. אגב, כמה בערך יוצא לכם להוציא על האוטו הזה בשוטף (בשנתון דומה)? הרבה אנשים מנסים להרתיע אותי מלהתקרב לרנו בכלל וקליאו ספורט בפרט..

מת על הטמבלים האלה.... לכל רכב ודגם יש את השטויות שלו-נקודה סוף.

לקליאו יש את השטויות שלה- אבל האמינות של החלקים שלה לא עומדת למבחן.

תבוא עם מחשבה שיש לך בידיים רכב בן 6 או 7 עם כל המשתמע מכך - ותתכונן כספית.

גם חלק בן 7 של סובארו דורש החלפה - השאלה היא המחיר - ישנם חלקים יקרים יותר כי הם שייכים ספציפית לספורט ויש הרבה שמתחלקים עם 1.4.

כמו שתגיד שלהחזיק גולף זה יקר למה? כי המוסכים יקרים? ככה זה גם בקרסו.

האוטו שלי עוד מעט שנה אצלי ועשיתי יישור קו(טיפול גדול) ב4000 שקל לא מזמן - קרא כאן

צריכה שוטפת מזערית עד מגוכחת - שבזה נכלל דלק,שמנים,פילטרים וביטוח

כל טיפול גדול(לא 10000) יעלה סביר ביותר לסה"כ הכולל שאתה מוציא על כל רכב ספורט בשנה גם בשנתון שלה וגם בשנתונים גבוהים יותר.

פורסם
ישנה אחת אחרת כחלה מאשקלון(בזמן האחרון הן פשוט צצות כמו פטריות לפני הגשם)

2002 80K - נראית מצויין - שווה בדיקה וגם שווה לשלם קצת יותר על עוד שנה(שוב תלוי מתי האוטו עלה לכביש)

בדקתי את האקזמפלר, מצב זוועתי... תדרוש הרבה כסף לישור קו. הרכב גמור חיצונית ופנימית וללא תיעוד טיפלים מ40K! לבחור שמחזיק אותה כרגע אין מושג במכוניות, הוא התחייב על מנוע ודקה אחרי זה הסביר שהדפיקות בהילוך ראשון ושני זה התושבת מנוע אשר החזירה חייה לבורא. איך אפשר להתחייב בבדיקה על מנוע שחלק בו גמור מראש!? :x מה שבטוח שבתמונה היא ממש יפה ולא רואים את הדפיקות פח.

גם את הבורדו בדקתי, מצב יותר טוב והרבה יותר שמורה. אם אתה לחוץ בחר אותה, אני אישית ממשיך לחפש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הוא התחייב על מנוע ודקה אחרי זה הסביר שהדפיקות בהילוך ראשון ושני זה התושבת מנוע אשר החזירה חייה לבורא.

יש מצב שהדפיקות הן באמת בגלל תושבת מנוע גמורה- נפוץ מאוד בקליאו ספורט.

פורסם

סביר מאוד, אבל במצב כזה מראש אין להתחייב על המנוע.

כמה עולה להחליף, סביבות ה800-900 שקל? (כולל עבודה וחלק מקורי)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה הקשר בין מנוע תקין בבדיקה לבעיה בתושבת ? :roll:

חוץ מזה שהדפיקות זה לא חייב להיות תושבת גמורה. יכול להיות שמספיק חיזוק של הברגים בעלות של שעת עבודה במוסך.

ניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...