Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בשעה טובה עשינו בדיקה לפורד פיאסטה שנת 98 עם 122K יד 2 ויש לי מספר שאלות

אני מעוניין כבר מחר להכניס אותה למוסך אבל מספר דברים לא ברורים לי ואני מעוניין שתגידו לי עם איזה נזק אני הולך לצאת מחר

חופש במשולשים-הבנתי שמדובר על בלאי של גומיות ולא מתעסקים עם זה אלה מחליפים כמה צריך לעלות להחליץ לכל הגלגלים

מערכת פילטה רועשת-כל מערכת הפליטה רועשת ויש צורך לבדוק דוד או חור באגזוז(חייב לציין שזה קודח במוח)

ובנוסף:

כל כמה זמן מחליפים טיימינג?

לא ברור לי למה ברכב המד קילומטר הוא רק 5 ספרות!!(בדקתי תיעוד של ק"מ במוסך בוא הוא טופל)

תודה מראש

יוסי

נ.ב

שחכתי לרשום שכבר קנינו אותה גם היום

פורסם

חופש במשולשים - בקצוות של המשולשים יש בוסקות מגומי שעם הזמן נשחקות ואז נגרם החופש המדובר.

יש רכבים שניתן להחליף את הבוקסות בלבד ויש כאלה שצריך להחליף משולש מושלם.

מעכת פליטה רועשת - הרמה פשוטה של הרכב על ליפט תספיק בשביל לאתר את מקור הרעש (אל תפסול אפשרות שיש סדר בסעפת הפליטה. הדבר יכול לגרום לרעש משגע!)

לגבי מד הק"מ - יש גם רכבים כאלה. מה לעשות...

והכי חשוב - תתחדש ובהצלחה 8)

פורסם

יש למישהוא מושג של מחירים אפילו בערך שתהיה לי הערכה

תודה מראש

יוסי

• תוכן חדש...