Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהיו לי רעשי מנוע גם בווליום "0" שינו לי מקום של פרוססור, כבלי AINET, וכבלים של RCA כדי להרחיק מחוטי החשמל

ראיתי שאת החוטים של הרמקולים השאירו במקום שהיו (בצדדים) למרות שיש שם גם כבלים של חשמל של הרכב.

הרעש שהיה מופיע כשה HU היה דלוק אפילו בוליום "0" נעלם.

אבל עכשיו שמתי לב שאם אני מוציא את הדיסק ומגבר וליום לעוצמה גבוהה כמו 20, מופיעים עדין רעשי מנוע.

כמובן שאם יש בפנים דיסק שמנגן, הרעשים בכלל לא מורגשים.

מס' שאלות:

האם זה נורמלי שברמקולים מוגברים יופיעו רעשי מנוע בוליום גבוה כשאין מוסיקה (בלי דיסק)

האם שווה להמשיך להשקיע כדי לפתור את רעשי המנוע (למרות שהם לא מורגשים כשיש מוזיקה)

האם המצאות חוטי הרמקולים ליד חוטי החשמל של האוטו יכולים גם לגרום לרעשי המנוע?

פורסם

מה שגורת לרעשי האלטרנטור הם המגבר שכנראה הגיין שהוא נמצא עליו גבוה ולכן אתה שומע את הרעש.

כן, גם אם אין דיסק אתה תשמע את הרעש עקב כך שמגבר עובד עם הכנסת הפנל לרדיו דיסק בלי קשר לדיסק

שים לב שאם אתה מוציא את הפאנל הוא מפסיק.

המשך יום טוב

יוסי

פורסם

ברגע שאני מוציא את הפאנל כל המערכת לא עובדת, אז ברור שלא יהיה רעשי מנוע.

דרך אגב הרעשים מופיעים גם אם אשים את המגבר על gain 0

לכן, אשמח לשמוע עוד דעות

פורסם

אם גם כ שהגיין ב0 עוד יש רעשים...זה כבר שונה

האם כשאתה נותן גז בנסיעה ברכב הרעשים עולים כלומר מתחזקים?

או שבכול מצב גם כאשר אתה עוד בעמידה יש רעשים?

תבדוק תחיבורים של כלל המערכת שוב למרות שלדעתי זה אחד החיבורים של במגבר כנראה (פגום או משהו) ...

:roll:

פורסם

הרעשים מתגברים כשאני לוחץ על הגז בין אם אני בעמידה או בנסיעה.

הרעשים גם כאשר הגיין על 0 אבל כשהוולים ב HU על 0 הם לא נשמעים.

רק כאשר מגביר ב HU ל 18 ומעלה, אני שומע אותם

ה HU הוא DVD משולב מסך של אלפיין.

• תוכן חדש...