Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

לפני כמה ימים התקלקל לי המאוורר ברכב והחלטתי להחליפו לבד .

כשהבאתי מאוורר מפירוק נוכחתי לגלות ששניהם זהים לחלוטין מלבד קצוות שאליהן מחוברים חוטי החשמל שלהם .

בישן היה 2 חוטים,פלוס ומינוס, המתחברים לכל פלסטיק שהוא היה מתחבר לרכב(מצטער אני לא יודע ממש את השם שלו)

בסה"כ 2 פלסטיקים כאלה ועוד שתי חוטים בודדים ירוקים שהתחבר לנק' ברדיאטור .

במאוורר ה"חדש" הפלסטיקים שאליהם מחוברים החוטים שונים .. יש להם שלושה כניסות של חוטים (לא רק פלוס ומינוס כמו בקודם)

שהם : פלוס,מינוס ועוד כבל בצבע ירוק כחול. שתי סטים כאלו ועוד חוט מוזר בודד בצבע ירוק צהוב עם יציאה כולשהי שאני מאמין שזה לנק' חיבור של הדבר שממוקם ברדיאטור רק שהו לא מתאים ..

איך אני יכול בכל זאת לחבר ? ומזה כל חוט?

תודה מראש

פורסם

כחשמלאי רכב ותיק של פיאט (בעבר) עדיין לא הצלחתי להבין דבר משאלתך.

באיזה בראבו מדובר?, 1.6 או 1.4 ומה שנת הייצור?.

אם תעלה לכאן תמונות אז אוכל לראאות בדיוק במה מדובר.

אל מנוע המאורר מתחברים רק שני חוטים. אל יוניט חום הרדיאטור, שמפעיל את המאורר מתחברים 3 חוטים.

על כונס הפלסטיק (בית המאורר) של המאורר מחובר נגד למהירות 1 האיטית של המאורר ואליו מתחברים 2 חוטים.

בפיאט בראבו מעל שנת 1998 אין יוניט חום ברדיאטור להפעלת המאורר אלא מחשב נהול המנוע מפעיל את המאורר

והמחשב ממילא מקבל מחיישן טמפ' מנוע את נתון חום המנוע.

בנוסף לכך יש ממסרים המפעילים את המאורר (עד 1998 3 ממסרים ומעל 1998 2 ממסרים).

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...