Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, בשעה טובה רכשתי את הרכב הנ"ל, הרכב סטנדרטי לחלוטין . מה מומלץ לשים עליו בכדי לקבל עוד כוח?

אם אפשר מהקל אל הכבד :-) מתי מגיע השלב בו צריך גם לתמוך במערכות נלוות?? תודה

פורסם

הי,

מציע לך לבצע חיפוש בהקשר של : צ'יפ, פילטר פתוח, צנרת, קפיצים, בולמים, אגזוז זרימה חופשית ועוד. זאת בכדי לקבל מידע לגבי השיפורים ותועלתם.

כמו כן, ללא תקציב משוער אין לשרשור זה כל תועלת אמיתית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שיפורים הם דבר מבורך תמיד אבל הייתי מציע לך ליסוע תקופה על האוטו לפני שאתה פונה לשיפור ,בעיקר של כח

חוץ מזה שהאוטו שלך עדיין באחריות ושווה להתייחס לזה

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ברכותי... ותתחדש...

קנית אחלה פלטפורמה לשיפורים ואתה כבר יכול להתחיל. לדעתי הסדר הנכון הוא:

1. צ'יפ (תוכנה)

2. פילטר אויר פתוח או ראמייר

3. פורק

4. שעונים

5. בולמים וקפיצים

6. צנרת

7. אינטרקולר חזית...

8. הרשימה עוד ארוכה...

בקיצור תקפוץ לספויילד ודבר עם חנן או עידו הם יתנו לך עוד רעיונות לגבי הרכב שלך...

www.spoiled.co.il

פורסם

אם אתה חובב נהיגה, אני הייתי הולך על קיט מתלים ספורטיביים (לא COILOVER) של יצרן מכובד ומוכר, קוני, בילשטיין, KW.

כולל כיוון פרונט לזוויות אגרסיביות יותר בסיום ההרכבה, כמובן רק אחרי צמיגים הכי איכותיים שכסף יכול לקנות.

רק אח"כ הייתי נכנס לטיפול במנוע, פילטר אוויר INBOX בלבד (קרא מדוע) אני הייתי הולך על צ'יפ של גירסה מתונה ורגועה, כולל אינטרקולר חזית כדי לשמור על אוויר קר בכניסה למנוע, הכל למען האמינות והשימושיות.

לא הייתי הולך לא על פורקים, לא פילטר פתוח וחשוף, לא אגזוזים רועשים ולא נעליים ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור, יש את סגנון השיפורים ה-"ילדותי" - המון רעש (פילטר פתוח ואגזוז), בלי אפקט של שיפור בנהיגה.

יש סגנון השיפור "האמיתי" - כמו שאמרת, בולמים+קפיצים+צמיגים ברמה גבוהה, עידכון תוכנה, אינטר חזית ושעוני בקרה.

ולאט לאט, תמיד אפשר להוסיף. הכי חשוב לשמור על המכלול המכאני שישאר כמה שיותר אמין ויחזיק לאורך טווח.

ויש את שניהם - למי שאוהב לנהוג, וגם מצד שני רוצה ל'שמוע' את הרכב ושאחרים גם ישמעו אותו. סה"כ יש אנשים שעומלים נורא

קשה בשביל לרכוש את הרכב שלהם, וטיפת פוזה לא תזיק לאף אחד.

*** בסגנונות השיפורים שכוללים הרבה רעש יש להזהר שהעין היחדה שתתפסו היא של בוחני תנועה למניהם ואנשי חוק דומים.

ראו הוזהרתם.

גם במכוני הרישוי, בביקור השנתי, לא מתים עליכם :lol:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

חברה , תודה רבה על התגובות.

החלטתי שאני קודם יכיר את הרכב ולאחר מכן כנראה ציפ + פילטר (קצת רעש לא מזיק ) כנראה INBOX (ליאור...:-))

פורסם

לדעתי, ולדעת רבים נוספים, שאת דעתם אני מאד מעריך, קפיץ-בולם ספורטיבי מחברה מקצועית, משיג כיול למרבית הצרכים של נסיעה שפויה וספורטיבית כאחד, בתוואי כבישים מגוונים מאד. ראה הרחבה במאמר שכתבתי על שיפור התנהגות לאון-4 בראש פורום זה.

סט של קוילאובר יקר יותר, בד"כ קשיח יותר, כל שינוי גובה מוציא את זויות המתלה (קמבר \ קסטר ולפעמים TOE) מכיוון) מהכיול המיטבי, ואני לא מכיר אנשים שמשנים את כיוון הפרונט לאחר כל שינוי גובה, הסטים האלו (קוילאובר) טובים לפוזה, להגיד "יש לי קוילאובר" וכן טובים במיוחד אם אתה רוצה לכייל בדיוק רכב למסלול מסויים, וכמה ימים אח"כ, להכין את הרכב למסלול אחר, מכיוון שבישראל משופעת מסלולי המירוץ הסט ממש חובה :shock:, זה לשיקולו של פותח התרד האם הוא רוצה להשליך לפח עשיריה ולקבל 0 בתמורה ...

אני בדעה שסט כזה, גם מהחברות הטובות, יהיה פחות טוב על הכבישים המפגרים והשבורים שלנו, ישיג תוצאות פחות טובות, ויעשה רכב קיצוני עד נשכני, ניתן להשיג הרבה יותר מסט "רגיל" מכוייל טוב, מקסימום, להקשיח בעתיד את המוטות המייצבים ע"פ הצורך (סרן קדמי, אחורי, או שניהם) לטובת שיפור אחיזה בחלק הרצוי ולהפחתה נוספת של זוית הגלגול.

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור - WELL SAID !

בסופו של דבר, עבור רוב האנשים, קויילאובר יהיה OVERKILL:

גם יקר מדי לעומת מה שהם באמת צריכים, וגם לא תמיד ייתן את התוצאות הכי טובות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש צדק בדברייך.

לי עוד לא היו קוילאוברים, אבל היו לי קוני צהובים, ומאוד אהבתי להתאים את האוטו לכל מיני "מסלולים".

מצד שני אתה אומר שכל משחק, פוגע בכיוון הגלגלים, ואני לא חושב שאני עד כדי כך פדנט לכוון אותם כל פעם מחדש, מה גם שזה לא זול.

אביחי

פורסם

אאוץ

גם לי יש קוני מתכווננים צהובים, אכן המשחק די משפיע (למרות שהם משנים רק את שיכוך ההחזרה)

השינוי בהם לא משנה את זויות המתלה ...

"מוות לשיעמום"

פורסם

ידוע לי שלבולמים יש תפקיד שולי בהתנהגות (הקפיץ הרבה יותר מכריע את הכף- בתיאוריה!), אבל במקרה שלי, כל שינוי בכיוון - השפיע דרמטית!

הייתי מרגיש את ההבדלים בסיבובים של 40 קמ"ש בלבד.

כנראה יש תפקיד נוסף לבולמים מעבר לריסון תנועת הקפיץ חזרה למצבה הטבעי..

אביחי

• תוכן חדש...