Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

מי שיודע לא יודע הלך לי ראש מנוע (מיצובישי קולט 94' 1600 ידנית), וממה שהסבירו לי זה קורה מנהיגה "חזקה" ו"פתיחת שושנה למנוע", מחר אני מקבל את הרכב , עשו לו כבר חריטה ומחר הכל מורכב וחוזר אלי בנזק של 1300 שקל.

עכשיו ממה שהסבירו לי , שרפתי סתם-ראש , שזה מחיצה בתוך המנוע שמפרידה בין הבלוק לכל העסק עם הבוכנות.

שבתאכלס מפרידה בין השמן לבין המי-רדיאטור הירוקים.

מה שקרה אצלי באוטו, אותה מחיצה פשוט נשרפה ונפרצה מהחום והעומס שעשיתי על המנוע באותו יום (כי אני אוהב לנהוג חזק אני לא יודע איך לנסח את זה).

קיצר, הסבירו לי גם שאותה מחיצה עשויה מסוג של פיברגלאס חזק(?!?!?מה דבר כזה מחפש בתוך המנוע?!???!) ורק בבאמוו אותה מחיצה עשויה מברזל.

2 שאלות:

-כמו שאמרתי אותה מחיצה נפרצה מחום שהגיע כתוצאה מהעומס, אבל בלוח שעונים אותו חיישן טמפ' לא התריע בכלל על שינוי טמפ' ועמד באמצע כל הזמן זתמרת טמפ' עבודה נורמלית ותקינה, הסבירו לי שזה לא אותו דבר והמנוע בעצם לא התחמם על פי יעודו של אותו חיישן, לפי כך אני מבין שאין חיישן בסתם-ראש שם, אז איך אפשר לשים\להשיג(קיים בכלל) דבר כזה? - על מנת שלא יקרה דבר כזה שוב.

-שאלה שלא קשורה לנושא אבל מעניין, במידה ואני רוצה להחליף בולמים אצלי ברכב (כי הם באמת עייפים והנסיעה קשה, אולי זה אמור להיות ככה בשביל שלאוטו תהיה אחיזה?), איזה בולמים (קפיצים) כדאי של חברה טובה (יעני משופר כמו קוני וכאלה) שלאוטו תהיה אחיזה טובה או יותר טובה (אולי להמניך אותו גם על הדרך?) וגם שהנסיעה לא תהיה קשה וכל בור אני ישבור את הגב?

תודה מראש ומצטער אם ארוך,

אוהד.

פורסם

הסתם ראש הוא למעשה ה*אטם* בין הבלוק של המנוע לראש של המנוע. אלו 2 חלקים עשויים אלומיניום (בד"כ) ומחוברים ע"י ברגים.

הסתם לרוב נשרף כתוצאה מהתחממות המנוע. כדאי לבדוק היטב שהמנוע לא מתחמם ומערכת הקירור פועלת בצורה תקינה ב 100%.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מערכת הקירור באוטו (רדיאטור) תקינה והרדיאטור חדש בן לא יותר מ3 שבועות.

מי הקירור שאני משתמש בהם הם מיים יעודים ירוקים מקוריים של יונדאי (אבא שלי עובד במוסך יונדאי ומביא משם).

השאלה זה למה שלוח שעונים המחוג של הטמפ' לא טיפס למעלה והתריע על חום גבוה?

ואם זה לא אותו חיישן, יש חיישן אחר שאפשר להתקין ויהיה לי בדש-בורד סקאלה שתתריע על מצב כזה שיכול לקרות?

אוהד.

פורסם

אוהד, נא בדוק את הטרמוסטט. באם הוא תקול, תדרש להחליפו. עסק של כמה עשרות שקלים. זו נראית לי הבעיה.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

• תוכן חדש...