Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חזרתי הביתה מי העבודה ולקחתי מונית הייתה זאה מרצדס E שנת 2004 היה פקק והיתפתחתה שיחה עם הנהג והוא אמר שהוא מוכר אותה והוא רוצה אליה 130 אלף והאוטו עשה 125 אלף ק"מ אומנם אני יודע שאסור לקנות רכב שהיה בשימוש כה אינטנסיבי אבל אומרים שהמנועים האלה בכיף עושים חצי מיליון ק"מ עכשיו השאלה שלי האם כידי ליקנות רכב כזה? אומנם הוא עשה המון קילמטרז' אבל הוא יחסית חדש ועוד משהו האם החלקים של מנוע דיזל עולים יותר מאשר חלקים של מנוע בזין? תודה רבה והליתראות.

נ.ב האם אפשר לצבוע את הרכב לצבע האחר כפי שכבר הבנתם זהו רכב לבןואני רוצה שחור אם כן כמה עולה הצביע?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אפשרי לשנות צבע,צריך לשנות זאת גם ברישיון הרכב-במשרד הרישוי.

בנוסף,אם המנוע טופל כראוי הוא ייעשה גם מעל לחצי מיליון.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

א הרכב של 1000 שח בחודש זה רכב זמני

ב סתם עיניין אותי לדעת למה אנשים כול כך ניזהרים מי מוניות לשבר

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

שלום

מנסיון של חבר (2 מוניות לשעבר שעדיין ברשותו) המרצדסים עושים גם מעל חצי מליון (590K על השעון) אבל כל כניסה למוסך/ כל חיישן עולה... אז על תחשוב על מרצדס ב125K כמציאה הענין זה לא הרכישה אלא האחזקה.

ומי שלא אוהב את העיסוק ברכב וחי אותו לא מומלץ להתקרב למוניות לשעבר.

בהצלחה

פורסם

חבר'ה, נראה לי אתם מתבלבלים קצת.

הנהג מונית מוכר את המרצדס ב 130,000 שקל, שזה לא כולל מיסי מדינה, כי כידוע נהגי מוניות קונית רכבים בלי מיסים.

במידה ואתה לא נהג מונית, ותרצה לקנות את הרכב הנ"ל, תצטרך להוסיף את המיסים (שזה הרבההה).

אז בבקשה לצאת מהסרט של לקנות מרצדס שנת 2004 במחיר של יונדאי גטס, כי זה לא יקרה 8)

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
הנהג מונית מוכר את המרצדס ב 130,000 שקל, שזה לא כולל מיסי מדינה, כי כידוע נהגי מוניות קונית רכבים בלי מיסים.במידה ואתה לא נהג מונית, ותרצה לקנות את הרכב הנ"ל, תצטרך להוסיף את המיסים (שזה הרבההה).8)

1+

הם בדרך כלל מוכרים את הרכבים לסוחרים, הסוחר משלם מיסים על הרכב שנהג המונית לא שילם כאשר קיבל את המרצדס. לאחר מכן הסוחרים מוכרים את הרכבים האלה לעורכי דין ואנשים עם כסף, כך שהוא יוצא יותר זול בהשוואה לאותו הרכב מאותו השנתון, אבל זה עדיין מחיר גבוהה. כמובן שאנחנו לא מדברים פה על 130.000 אלף ש''ח, להוסיף את המיסים בטח יהיה איזה 180.000 אלף ש''ח. למכור מונית לאדם פרטי זאת טרחה גדולה מאוד, ב-99% אחוז מהמקרים הרכבים המפוארים (מרצדסים, סופרב, פאסט) הולכים לסוחרים) והרכבים הגמורים (סיאט, לנסר וכד') הולכים לערבים. גם כדאי לדעת כשבעל המונית מוכר את האוטו הוא יכול ללכת לנהג מונית אחר ויעשה עוד איזה 100.000 ק''מ וימכור אותו לעוד נהג מונית וכך הלאה. בסופו של דבר איזו מרצדס יכולה לעבור 3-4 ידיים של נהגי מוניות עד שמגיעה לאיזה 500.000 ק''מ ואז תלך לסוחר. כמה שהרכב יותר יקר ויותר חדש כך משתלם פחות למכור אותו לידיים פרטיות, משתלם יותר להשאיר אותו בסביבת הנהגי מוניות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...