Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

ברשותי 106XS, מקדימה ישנה הכנה ל5.25 (ניתן לראות בתמונה הראשונה) וברצוני לבנות מין חלופה לפוד הקיים על מנת שאוכל להתקין רמקול 6.5.

בחיפושי ברשת אחר פרוייקטים דומים נתקלתי בבחור הולנדי בעל 106GTI שלקח את הרעיון שעלה לי בראש צעד קדימה.

צירפתי כמה תמונות מהפרוייקט.

לצערי אין לי ניסיון עם עץ או פיבר, אבל יש לי חוש טכני ואשמח אם תסבירו לי מה הבחור בדיוק עשה (במיוחד בתמונות 4,7) מה הם החומרים? ותתנו לי טיפים ודגשים לעבודה.

אגב, יש באפשרותי להשאיל דיסק וג'יגסו מחבר.

2300793_10_full.jpg

SyS_2006_4_16_16_8_23.jpg

SyS_2006_4_16_16_9_1.jpg

SyS_2006_4_16_16_10_23.jpg

SyS_2006_4_16_16_10_42.jpg

SyS_2006_4_16_16_11_4.jpg

פורסם

בגדול, הבחור עשה תושבת מעץ לרמקול, מתח עליה בד כלשהו ליצירת משטח בסיס לצורה הסופית, מרח עליו חומר מקשה (ככל הנראה פוליאסטר) לא ראיתי יישום של בד פיברגלאס אמנם, וקשה לומר אם הוא יצר תיבה סגורה או פתוחה לנפח הדלת.

אצלי ב106 הרכבתי טבעת עץ במידה 6.5 על המגירה התחתונה הקיימת, עטפתי את כל העיניין בפיבר, וקיבלתי תיבה פתוחה שיושב בה היום מורל דוטק.

מקווה שעזרתי

מתחדשת*

פורסם

יש בהכרזה בראש הפורום הרבה ת'רדים עם התקנות של חברי הפורום. שווה להעיף שם מבט לקבלת רעיונות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי האישית תוכל בקלות רבה למצוא רמקול 5.25 איכותי , ועם סאב 10" איכותי ומגבר טוב וCD טוב תגיע לתוצאות מעולות.

הרבה יותר ווקאליות , טובות ומעניינות מאשר בניה ל6.5.

זה רכב קטן.

אני יכול לתת דוגמא שפעם חיברתי לחבר 5.25 של פייז מסדרת PC והכ5.25 נשמע הרבה יותר מ 6.5 שרצינו בהתחלה.

וזה ישב בלי בניה ועוד על הגבהה מפלסטיק ועל מגבר ישן של ג'נסן .

וזה היה ממש טוב. ונתן אחלה של באס , וכח , והיה מאוד ווקאלי.

פורסם

אתה אולי צודק, אבל אני רוצה לקנות רכיבים איכותיים (HU ומגבר כבר מותקנים) שישארו איתי גם לרכב הבא כשאחליף (ורוב הסיכויים שזאת תהיה גם 106 רק בגירסאות הספורטיביות יותר - לכן שווה להשקיע).

פורסם

אז להיפך, אם אתה מתכוון להחליף רכב ושיש בו מקום לרמקול 5.25, באמת עדיף לא לעשות בניה, כי לא תמיד תוכל להעביר אותה במצב חדש. כאן ההמלצה לרמקול 5.25 היא במקום, ולא חסרים סטים מעולים בגודל הזה.

להעלות תמונות קצת בעייתי, אבל אתה יכול לראות אותן באתר "FULLDESIGN.NET" תחת הכותרת "עבודות שלנו", אגב זה המקום שביצע עבורי את עבודת הפיבר.

בברכה

מתחדשת*

פורסם

כנראה שהבנת אותי לא נכון,

הרכב הנוכחי הוא 106 וכנראה גם הבא, לכן דעתי היא שעדיף להשקיע ברכיבים איכותיים ובניה עכשיו, וכשאני אעבור רכב אני אוכל להעביר את הבניה איתי.

• תוכן חדש...