Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכר שלי בדק היום בבוקר בראבה 1.6 ידנית , הרכב שמור ובמצב מעולה עם קבלות לטיפולים ותיקונים מהיום הראשון.

 

עבר כמעט 150 אלף ק"מ.

בדיקת ההספק העלתה שיש נפילה של אחוזים בודדים בהספק , כמו כן הרכב עומד לפני טיפול 10 ובין היתר מצתים הוחלפו לפני כ20K .

כמו כן דרוש רדיאטור , יש קורוזיה לא קטנה ואובדן נוזל קירור בגלל נזילה קטנה שיש בו וזה עדיין הרדיאטור מקורי ,משנת 97 (אובחן היום ע"י מכון רדיאטורים)

 

טיימינג נעשה לפני פחות משנה ו15 אלף ק"מ.

 

רק משהו בבדיקת קומפרסיה נראה לי מוזר, יש הפרש של 2.8 בין הצילנדרים בסה"כ וזה נראה ככה 26-25-25-24 , יש חשיבות לסדר של המספרים ? שהסדר בעצם הוא יורד בסדר רציף , זה אומר משהו ?

2001 Opel Astra 1.6

×
×
  • תוכן חדש...