Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני חודש קניתי דייהו נובירה SX שנת 2001 ממגרש מכוניות.

יום אחד הרכב לא הניע, גררתי אותו למוסך והחליפו לי משאבת דלק + ניקוי מזרקים

אך התקלה חזרה על עצמה. לאחר שבוע החלפתי גם COIL מאותה סיבה. כרגע הרכב אינו מניע אך לאחר שהגרר גורר את הרכב למוסך הוא פתאום מניע (קרה לי כבר פעמיים).

במוסך אמרו לי שאולי יש משהו במיכל דלק (למרות שלטענתם בדקו אותו והכול בסדר).

האם זה קשור למערכת החשמל, לאזעקה או לפלאגים שכן טכנאי שירות שהחליף לי את הסליל המליץ לי גם על החלפת

פלאגים?

אשמח מאוד לתשובה מפורטת ככל האפשר מאחר שאיני מבין גדול ברכבים.

שוב תודה,

להב.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

כתבת שהחליפו לך קוייל האם החליפו גם את המודול הצתה סביר מאוד שמודול אולי סיים את חייו

הרכב מניע ללא בעיה שהוא קר? אם כן זה מודול בטוח.ולא חושב שהבעיה היא פלאגים.

פורסם
אם המנוע כובה באמצע נסיעה, סיכוי גבוה שהמחשב המרכזי דפוק.

איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?! למה סתם להפחיד את הבחור???

יש כל-כך הרבה גורמים לתופעה כזאת.

פורסם
כתבת שהחליפו לך קוייל האם החליפו גם את המודול הצתה סביר מאוד שמודול אולי סיים את חייו

הרכב מניע ללא בעיה שהוא קר? אם כן זה מודול בטוח.ולא חושב שהבעיה היא פלאגים.

לתשובה לשאלתך, לא החליפו לי את מודול ההצתה ביחד עם הקוייל.

הרכב מניע לעיתים ללא בעיה גם כשהוא קר.

בדיוק נזכרתי גם כי לפני שבוע עזרתי למישהו להניע את הרכב עם כבלים ולא ניתקתי את מודול ההצתה.

קראתי בפורום כי יש צורך לעשות זאת. האם סביר כי בעקבות זאת המודול הלך? ואם כן על איזה טווח מחירים

מדובר בהחלפה שלו??

פורסם
איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?! למה סתם להפחיד את הבחור???

יש כל-כך הרבה גורמים לתופעה כזאת.

רכב שכובה באמצע נסיעה, שונה מכזה שלא מתניע או שכובה במצב של עמידה. זה מה שנסיוני הפרטי מלמד. קשה מאוד לאתר מקור לתקלה כזו, אם אין לכך אינדיקציה בסקנר. בכל מקרה לא צריך לפחד, יש לא מעט חלקים יקרים בהרבה.
פורסם
שאלה: האם אתה יכול לזהות איזה דפוס בתופעה המעצבנת או שפשוט הרכב מניע מתי שמתחשק לו?

עד כמה שאני יודע אין דפוס כלשהו. בדרך כלל הרכב מניע לאחר שהגרר מביא אותו למוסך. בעל המוסך טוען כי יכול להיות

שיש משהו ש"תוקע" במיכל הדלק ומהתזוזות בגרירה הוא משתחרר. הוא יעץ לי לטלטל את הרכב ואז לנסות להניע.

נראה לך היגיוני?

פורסם
שלום לכולם,

לפני חודש קניתי דייהו נובירה SX שנת 2001 ממגרש מכוניות.

יום אחד הרכב לא הניע, גררתי אותו למוסך והחליפו לי משאבת דלק + ניקוי מזרקים

אך התקלה חזרה על עצמה. לאחר שבוע החלפתי גם COIL מאותה סיבה. כרגע הרכב אינו מניע אך לאחר שהגרר גורר את הרכב למוסך הוא פתאום מניע (קרה לי כבר פעמיים).

במוסך אמרו לי שאולי יש משהו במיכל דלק (למרות שלטענתם בדקו אותו והכול בסדר).

האם זה קשור למערכת החשמל, לאזעקה או לפלאגים שכן טכנאי שירות שהחליף לי את הסליל המליץ לי גם על החלפת

פלאגים?

אשמח מאוד לתשובה מפורטת ככל האפשר מאחר שאיני מבין גדול ברכבים.

שוב תודה,

להב.

שאלה נוספת: מאחר ואני גר ברחובות אך חדש כאן (בא מהצפון), האם תוכלו להמליץ על מוסך טוב ואמין לרכב הדייהו שברשותי.

עד עכשיו טיפלתי במוסך קאיה מורשה ברחובות, אך נראה לי כי הבחור שם לא באמת מעוניין לפתור לי את התקלה??

פורסם

לגבי מה שבעל המוסך הציע לך - נשמע מוזר אבל תנסה. אין לך מה להפסיד.

העניין הוא שאני לא יודע אם זה בדיוק ייתן לך כיוון למקור הבעיה... :roll:

• תוכן חדש...