Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב הגיע הזמן סופסוף להשתדרג לסאונד ברמה גבוהה יותר.

ברכב מותקנים כבר שנתיים פאנל: KENWOOD KDC-MP4028

קומפוננטים קדמיים: LANZAR VIBE

השאר חארטה.

בתוכנית: מגבר, סאב, טויטרים, חיווט איכותי ובידוד ברכב.

אני לא מחפש להשתולל או להוציא עשרות אלפי שקלים, סה"כ לשמוע מוזיקה כמו בנאדם באיכות טובה. ברור לי שיש רכיבים יותר איכותיים ממה שיש לי. (את הכסף הגדול כבר שמתי על הסאונד בבית).

אני לא סגור על דגמים אבל עוד לפני שאני נכנס לעובי הקורה אני רוצה לדעת האם הרכיבים שכתבתי הם טובים ומומלצים, או שמא הם יהוו חוליה חלשה במערכת ? במילים אחרות איך הבסיס ?

תודה מראש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אהלן גרשון ,

אני יתחיל עם הרדיודיסק - הוא סבבה לחלוטין , 3 יציאות למגברים שליטה על סאב יציאות 4 וולט - סה"כ אחלה רדיודיסק אין שום סיבה להחליף .

הקומפוננט זה לדעתי חוליה חלשה - יותר נכון שבר אכושלוקי :)

הסט הזה במילים פשוטות מסריח .

המלצה שלי מורל - טמפולס , דוטק

הרץ - דיצ'י (שאם כיוון טוב נשמע מעולה ) אנרג'י .

פיניקס גולד אוקטן R

פוקל V1\V2

JBL GTO6507

אלו לדעתי אחלה קומפוננטים שנותנים תמורה טובה לכסף - נתתי לך מספר סטים בכדי שתיהייה לך יותר אופציות (מה שנשאר לך הוא להאזין לכל אחד מהם :) )

וכמובן מגבר וסאב - אני משאר לפי ההודעה שלך שזה לאחר כך - אז נגיע גם לזה:]

פורסם

טמפולס... :lol::lol::lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סוף סוף חבר פורום חדש שאומר בידוד ולא איטום.

אבל "גרשון המשפר"??? רוצה לדבר על זה? (לא שהכינוי שלי טוב יותר - איזה כוח בדיוק יש ללאנוס... בעעע)

פוקל V2 ביחד עם סופרימו פיקולו כנראה נקרא אצל יגאל "פיקוגלאס" - אתה חי בפלאנטה מעניינת.

מה התקציב?

מה סוג הצליל שאתה אוהב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

"חבר פורום חדש" שנמצא בפורום סה"כ מתחילת 2004 (עם היוזר הזה, לא כולל יוזרים קודמים) ועם 3400 הודעות.

זאת הגדרה מעניינת ל"חדש".

גרשון המשפר זה כינוי שהדביק לי לפני שנים. השם הוא ארנון, נעים מאוד.

תקציב לא ידוע ואין לי סיבה לזרוק מספר באויר כי זה מאוד נתון לשינוי. אני כרגע מוכר את הרכב שלי ומחפש אחר, אחרי כל ההתקזזויות נראה מה אני אקציב לשאר החלקים. בנוסף יש שוק משומשים גדול אז גם לרכיב נתון יש טווח מחירים רחב.

מה הכוונה בסוג הצליל ?

מבחינת סגנון מוזיקה אני שומע הכל מכל.

פורסם

ארנון, הכוונה של לאנוספורס הייתה שאתה כנראה חדש לו בכתיבה כאן. לא חדש בפורום.

בכל מקרה, אני בדעה של רוני (יגאל - בנץ), תחליף את הסט הקדמי, בקשר לפאנל אני לא מכיר אבל מכיר את רוני ואם הוא אומר שהוא טוב אז הוא טוב :-)

בכל מקרה, אתה צריך לציין תקציב (אבל בערך) כי אנחנו יכולים לזרוק פה הצעות על ימין ועל שמאל בסכומים שאתה לא חושב עליהם אפילו (גם לכיוון 100 שקל :wink:). תגיד את מקסימום התקציב שאתה מוכן לשלם על מערכת כוללת (כולל הכל מה שחסר לך ומה שאתה רוצה כמובן).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

על זה כנראה יהיה השרשור הבא שלי (או ההמשך של זה) ברגע שאקנה את הרכב הבא שלי, לבנתיים רציתי לדעת מה שווה מה שאני מתחיל איתו, כלומר מה שכבר יש לי.

דווקא את הפאנל חשבתי שאצטרך להחליף (יותר נכון חיפשתי תירוץ להחליף כי אני לא כ"כ מבסוט ממנו), אבל אם ככה אז את הכסף הזה אנתב למקומות יותר טובים.

קיבלתי את התשובה שלי, תודה.

פורסם
אהלן גרשון ,

המלצה שלי מורל - טמפולס , דוטק

הרץ - דיצ'י (שאם כיוון טוב נשמע מעולה ) אנרג'י .

פיניקס גולד אוקטן R אתה מכיר אותו ? כי לי זה מוזר (בלי ששמעתי אותו לכן אני שואל )

פוקל V1\V2

JBL GTO6507 אם הJBL הזה הוא מאלמנטים שיש לJBL ברמקולים ביתיים , אישית הייתי מתרחק

אלו לדעתי אחלה קומפוננטים שנותנים תמורה טובה לכסף - נתתי לך מספר סטים בכדי שתיהייה לך יותר אופציות (מה שנשאר לך הוא להאזין לכל אחד מהם :) )

וכמובן מגבר וסאב - אני משאר לפי ההודעה שלך שזה לאחר כך - אז נגיע גם לזה:]

ולגרשון המשפר . אני מציע שתחליט על תקציב , כי בתקציב מוגדר אולי יהיה כדאי גם להחליף את הקנווד שלך . מערכת יכולה לעלות 5K ויכולה גם להגיע בקלות לאזור של 30K-40K בלי שום בעיה . (אבל תגיד תודה במערכות לביית רק רמקולים סטריאו לעיתים די קרובות מתחילים ב50K אז יחסית זה זול :lol:)

בברכה יהודה

• תוכן חדש...