Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל!

אני פונה ללב שלכם,טוב ,פחות ללב ויותר לנסיון ולשכל הישר.

אתם מכירים את זה שאתם נוסעים באוטו,מזגן על פול כוח ומינימום טמפרטורה,בחוץ 34 מעלות חמימות,וכשאתם יוצאים מהאוטו אתם מגלים שהמכנס שלכם והחולצה ספוגה בזיעה? אה,מכירים את זה? לא אה,מוזר כי אני מכיר את זה טוב מאד! ולמען האמת נמאס לי!

לכן,מי שמכיר כיסויים למושבים אשר נושמים ובגללן הנהג ונוסעיו לא יזיעו ,יותר ממוזמן לכתוב עליהם ואת מחירם!

בנוסף אציין שכיסוי סטנדרטי לא יתאים שכן ישנם כריות אויר בצידי הכיסאות של הנהג והנוסע לידו.

תודה מראש,

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

שום כיסוי לא יפתור לך את הבעיה שהמזגן שלך לא מקרר.

ברכב עם מיזוג נורמלי לא ממש תזיע, בטח לא כשבחוץ 34 מעלות.

STI 2004

פורסם

תאמין לי שהמזגן מקרר,בשלב כלשהו אני מוריד את מהירות המזגן עד כדי שליש מהמקסימום כי כבר קופאים לי כל הפנים.

הבעיה זה שהגוף ממשיך לייצר חום.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
שלום לכל!

אני פונה ללב שלכם,טוב ,פחות ללב ויותר לנסיון ולשכל הישר.

אתם מכירים את זה שאתם נוסעים באוטו,מזגן על פול כוח ומינימום טמפרטורה,בחוץ 34 מעלות חמימות,וכשאתם יוצאים מהאוטו אתם מגלים שהמכנס שלכם והחולצה ספוגה בזיעה? אה,מכירים את זה? לא אה,מוזר כי אני מכיר את זה טוב מאד! ולמען האמת נמאס לי!

לכן,מי שמכיר כיסויים למושבים אשר נושמים ובגללן הנהג ונוסעיו לא יזיעו ,יותר ממוזמן לכתוב עליהם ואת מחירם!

בנוסף אציין שכיסוי סטנדרטי לא יתאים שכן ישנם כריות אויר בצידי הכיסאות של הנהג והנוסע לידו.

תודה מראש,

אני מכיר בדיוק את ההרגשה, מזגן עובד, קר, אבל מזיעים ברגליים או בגב

אם אני עם מכנס קצר זה משגע אותי. לא מכיר ריפוד שיפתור ת'בעיה, אבל לפעמים לשבת על מגבת ממש עוזר

פורסם

אם המזגן אכן עובד היטב

בהתחלה תזרים אויר ישירות לגוף לקירור ראשוני ואחר כך קצת הצידה שהרוח לא תפגע ישירות בגוך אלא בסביבתו

ב 34 מעלות לא צריכה להיות בעיה עם מזגן תקין (אלא אם כן זה מזדה 3 כפי שדנו בזה הרבה פעמים)

פורסם

היום עשיתי ככה,אבל זה לא עוזר,אני יוצא והקטע של הירגיים והגב העליון רטובים.

אולי להוריד לגמרי את הכיסויים? אבל אז המושב יתלכלך...מה עושים מה עושים?

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...