Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביררתי אצל מספר מתקינים כמה יעלה לי להתקין את הרכיבים של המערכת שיש לי-( התכנון להרכיב מאחורה קומפוננט מורל פולס- מקדימה קומפוננט של איפיניטי רפרנס 90 וואט, יש לי סאב של ג'י בי אל, סאב די פשוט ועדין, אבל אני אוהב את הצלילים שלו. ושני מגברים, 4 ערוצים של ג'י בי אל, מהסדרה הנמוכה(cs) ומגבר 2 ערוצים גם ג'י בי אל, מהסדרה היותר איכותית(gto).

אלה הם הרכיבים שהיו מורכבים לי ברכב הקודם, חוץ מהקופוננט של אינפינטי, שאותו קניתי מחבר שלי במחיר טוב(350 ש"ח) והיה מורכב לו על האוטו אולי חודשיים, עדיין באחריות.

הקופוננט של מורל הם במידה 5 ורבע, אז לא תהיה בעיה להרכיב אותם, אבל האינפינטי הם 6 וחצי, מה אפשר לעשות במצב כזה? בניה לא תגרום לדלת להשמע מפורקת מבפנים? כי עכשיו אני אוהב את הצליל סגירת דלתות של האוטו, אטום ונקי, ואני לא רוצה שזה ישתנה.

מקדימה לא תהיה לי בעיה עם המיקום של הטויטרים, יש להם מקום מובנה ליד הידיות של פתיחת הדלתות.

אבל מאחורה אין מקום לטוויטרים, איפה ניתן להתקין אותם? אני לא רוצה לעשות חור בדלת ולהשקיע שם את הטויטרים.

ובקשר למתאמים שאני צריך בגלל הרדיו דיסק המובנה שיש ברכב, בכמה מקומות שבררתי המליצו לי על המתאמים של רוקפורד, והמחירים של מתאם כזה נע בסביבות ה200 ש"ח. במקום אחר הציעו לי את המתאמים של רוקפורד ב99 ש"ח בלבד(!!!), גם שם אמרו שהמתאמים מצוינים, אבל המליצו על מתאמים של חברת פריפיראל, הם טוענים שהם מתאמים הרבה יותר איכותיים, ולמרות שלא שמעתי על החברה הזאת, הם אומרים שזאת חברה מהמותגים היותר גבוהים שיש בתחום הסאונד לרכב, על המתאם הזה הם רוצים 180 ש"ח.

מה אתם ממליצים? ללכת על הרוקפורד ב99 ש"ח למתאם? או על הפרפיראל ב180 ש"ח למתאם? לא רוצה לחסוך ואז להתאכזב, פשוט אני לא מכיר את החברה השניה אז אני לא יודע..

בשורה התחתונה קיבלתי מספר הצעות על התקנות-

1. שני מתאמים של רוקפורד+ כאבלים ממוצעים+ פיוז אוטומטי( אומרים שזה חוסך את הצורך בלהחליף פיוז במקרה שמשהו נשרף, פשוט פותחים מכסה מנוע ומרימים את הכפתור.)+ ההתקנה של הקופוננטים, הסאב, והמגברים+ פלטה מאחורה ב 600 ש"ח. (מחיר טוב?) נראים אנשים די מקצועיים, ( איילנד סאונד , באזור).

2. שני מתאמים של פרפיראל + כאבלים של רוקפורד לכל המערכת+ פיוז אוטומטי+ ההתקנות של הקומפוננטים, המגברים והסאב, וגם הפלטה למגברים, ב900 ש"ח(מחיר טוב?) גם את ההצעה הזאת קיבלתי באיילנד סאונד,באזור.

מה עדיף?

יש לי העדפה למקום הזה, כי לבעל המקום יש רכב כמו שלי(סובארו בי 4 שנת 2005) וזה בעצם הרכב תצוגה שלו, ששם מותקנת מערכת ברמה גבוה,+ כל מיני מסכים,ובניות למינהם, אז אני מאמין שהוא מכיר את הרכב, וידע לאן לגשת,ויש כמה שפחות סיכוי שיגרם איזשהו נזק לרכב במהלך ההתקנה.

ייעצו לי בקשה, מישהו מכיר בכלל את החברה הזאת פרפיראל? והמתאמים שלה?

פורסם

טוב שמע. בהתחלה נכנסתי ראיתי את הסיכום וישר יצאתי, למי יש כוח לקרוא את כל זה. :D

אבל היה לי מעניין במה הסתבכת. ממליץ לך לערוך את ההודעה או לפרסם חדשה ולמחוק את זאתי (פנה למנהלים)

כדי שאנשים שממש מבינים שחוזרים מעבודה שבוזים יהיה להם כוח לענות לך.

לי יש כמה דברים להציע לגבי מה שכתבת:

1. תעשה חיפוש על המקום שהביא לך הצעת מחיר. אם זה מקום ידוע (ולא בגלל פאשלות אלא לקוחות מרוצים) אז המחיר די סבבה. ההתקנה כוללת הרבה דברים.

2. תעשה חיפוש על המילה מתאמים, ראיתי כבר בעבר נושאים על זה. וכל מיני בעלי מזדה 3 שפתרו את הבעיה.

3. מה שמוזר לי בכל הסיפור הזה כשאני חוזר למעלה (מרוב שזה ארוך כשמסיימים לקרוא שוחכים את ההתחלה :D)

הוא שהרמקולים שאתה הולך להתקין הם די פשוטים, ועלות ההתקנה די גבוהה וכוללת הרבה רכיבים.

אני במקומך הייתי מסתכל על התקציב עוד פעם, ושוקל לחסוך עוד קצת, ולרכוש\להתקין דבר אחר דבר- איזי איזי מה שנקרא. אל תמהר לשום מקום למה אחרי זה אתה סתם תתבעס שעף לך כסף מהכיס ויכולת להשיג יותר.

בהצלחה.

פורסם

תודה בכל זאת שהחלטת לקרוא את כל ההודעה ולנסות לעזור, רק חבל שאתה היחיד.

בקשר לרכיבים, את הרכיבים כבר רכשתי בזמן הרכב הקודם, וכשמכרתי אותו, אז פרקתי את הרכיבים

ואני רוצה להתקין אותם ברכב החדש. אז ככה שכרגע בכל אופן אני לא חושב על החלפת הרכיבים.

מישהו מכיר את החברה פרפיראל? ואת המתאמים שלה?

פורסם

אז ככה לי היה כח לקרוא את הכל.

לגבי המתאמים:אם אנחנו מדברים על הפריפייל בצבע ירוק אז הם אחלה מתאימים,

שלדעתי ואני חוזר לדעתי יותר טובים מהרוקפורד,אבל,שאל את המתקין אם יש לו את המתאמים של סטיגר

שהם לדעתי יותר איכותיים.

לגבי מחיר ההתקנה בשום אופציה היא לא יקרה,מכיוון שיש לו להתקין 2 סטים של קומפ' שבאחד

הוצריך הגבהות להתאים מ5.4 ל6.5.

אם הוא נראה אמין ונראה שהוא יודע לעבוד לדעתי זה לא יקר.

מקווה שעזרתי אפילו במעט.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

הירוק הזה נקרא "פריפראל" וכן אלו הם מנחטים מעולים אולי בין הטובים ביותר שיש היום בשוק האישראלי .

או לחילופין אם אתה בכול זות מתעקש לא להחליף את הHU המקורי אני באופן אישי אהיתי הולך על "הקוסם" 3SIXTI {אני מקוה שרשמתי את זה נכון}

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...