Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לקנות גולף [עריכה: 4motion]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מישהו מוכר גולף 4motion ואין לי מושג מהו האוטו הזה .....אם מישהו מוכן לתת לי הסבר אני אשמח..

מהו הנפח של האוטו ,האם הוא טוב,מהי רמת הבטיחות שלו,

ומהו המחירון שלו אם מישהו יודע של שנת 99 4motion עם 110000 ק"מ יד שנייה

ותודה לעונים , גיא

פורסם

הייתי היום ליד האוטו וראיתי שרשום לו מאחורה במקום נפח המנוע רשום 4motion ואני לא יודע מה זה...

הגולף הזאת מאוד יפה ויש לה קילומטרז' נמוך יחסית ואני פשוט רוצה לדעת מהו נפח המנוע

ובכלל קצת יותר להתעניין בבטיחות של הגולף ,הכוח , והאם היא אמינה

אם תוכל לתת לי הסבר מפורט אני אשמח

פורסם

יש בכלל VR6 מהשנה הזו?

בכל אופן, אם אתה כ"כ חושק במכונית, תתקשר למוכר ותשאל אותו את פרטי המינימום, מה הדגם של המכונית :)

יש מספיק אנשים ששמים מדבקות שלא שייכים לדגמים ואף לרכבים שלהם.

פורסם

VR6 יש עד שנת מודל 98.

מדובר בגולף V6 2800 סמ"ק. (אם לא חסרים לרכב סמלים צריך להופיע תג של V6 מעל ה4MOTION).

ההספק הוא 204 כ"ס אם אני זוכר נכון, הרכב הוא DOHC אמיתי (בניגוד לVR6 - עד השנה האחרונה שבה הוכפל מספר השסתומים ונפח המנוע גדל ל2.9 ל' והוספה מערכת "Snycro").

בכל מקרה 4MOTION הינה מערכת 4X4 קבועה של VW זהה לקווארטו של אודי.

פורסם
VR6 יש עד שנת מודל 98.

מדובר בגולף V6 2800 סמ"ק. (אם לא חסרים לרכב סמלים צריך להופיע תג של V6 מעל ה4MOTION).

ההספק הוא 204 כ"ס אם אני זוכר נכון, הרכב הוא DOHC אמיתי (בניגוד לVR6 - עד השנה האחרונה שבה הוכפל מספר השסתומים ונפח המנוע גדל ל2.9 ל' והוספה מערכת "Snycro").

בכל מקרה 4MOTION הינה מערכת 4X4 קבועה של VW זהה לקווארטו של אודי.

לא נכון,רק במצבים המעכת מזהה החלקה היא שולחת כח לאחור.

בדומה למערכת ההאלדקס,ע"ע סיאט לאון טורבו 4X4.

פורסם

אם אתה לא יודע במה מדובר, אולי זה לא הרכב הכי מתאים בשבילך.

הגולף V6 4MOTION הוא רכב דיי נדיר בארצנו.

מדובר בגרסה הבכירה ביותר של הגולף (להוציא מס' גרסאות מיוחדות ומוגבלות כמו R32).

מחירו יקר בהרבה מזה של גולף 1.6/2.0 מקבילה.

לרכב זה מנוע חזק הנועד לאכול את הכבישים המהירים של אירופה וארה"ב, זהו לא רכב ספורט.

תלוי מה ציפיותך מהרכב?

אם אתה סתם רוצה גולף, אני הייתי מתמקד בגרסת ה-2.0, עדיף ברמת גימור גבוהה (ג'נרשיין) שיש לה את כל הפוזה והפינוקים שתרצה מגולף מבלי להסתבך יותר מדיי עם המנוע הנדיר (בארץ) הזה.

אם אתה מבין מה התגלגל לך ליד, ואתה לשלם על זה (גם בקנייה וגם באחזקה) אז אולי שווה לך לבדוק את הנושא יותר לעומק.

בכל מקרה, רק קודם כל תבדוק שלמדבקה של ה 4MOTION יש משמעות.

כי לא פעם זוהי סתם מדבקה שמישהו הדביק ע"מ להרשים חבר'ה בצ'כונה.

וכל קשר בינה לבין הגרסא המדוברת הוא מקרי בהחלט.

אם אתה מחליט לא לרכוש, אני חושב שזה יהיה נחמד אם תפרסם את מס' הטלפון של המוכר בלוח מכירה.

כיוון שלרכבים נדירים מסוג זה יש סיכוי יותר טוב למצוא קונה שיידע להעריך אותם כאן, מאשר במקומות כמו יד-2.

פורסם

אוקי ביררתי היום על האוטו הזה והוא שנת 99 עם מנוע 2000 וכמובן הוא לא וי 6 ..

האם יתכן שההנעה הכפולה היא אמיתית בגולף עם מנוע 2000??

ומי שיכול לתת לי פרטים על גולף עם מנוע 2000 , אחזקה (יקרה או לא ) , והכי חשוב לי היא צריכת הדלק כי אני קונה את האוטו כדי לסוע לצבא ויתכן שהוא יעשה הרבה על הכביש... אז מי שיש לו גולף עם מנוע 2000 או שיודע מהי הצריכה של אוטו זה שיגיב ויעזור לי , תודה

פורסם
אין מנוע 2 ליטר בגולף שנת 99. המנוע הזה נכנס לגולף בשנת 2000. ראשית לכל, כדאי לוודא מה בדיוק אתה קונה.

בגולף מודל 99 הגרסא הבכירה היא 1800 125 כח סוס שלטעמי ה2.0 115 כח סוס מרגיש יותר בשרני.

פורסם

לפי דעתי ,

למוכר יש מושג ברכב שלו, כמו שלך יש מושג ברכב שלו.

אז א. או שהוא רואה שאין לך שום מושג מה אתה הולך לקנות ומנסה את המזל שלו.

ב. או שבאמת אין לו מושג על מה הוא מדבר.

אז לטובת שניכם תגיד לו שיפתח רשיון רכב ופשוט יקרא לך מה רשום על הרכב המדובר.

סוג הרכב והנפח שלו חייבים להיות מצויינים שם.

יום טוב.

פורסם
לא נכון,רק במצבים המעכת מזהה החלקה היא שולחת כח לאחור.

בדומה למערכת ההאלדקס,ע"ע סיאט לאון טורבו 4X4.

אני כמעט בטוח שחלוקת הכוח הקבועה היא עשרה אחוז לאחורה והשאר קדימה ובמצב של החלקה היחס משתנה ל50-50

אני חושב שזה נכנס תחת ההגדרה של "הנעה כפולה קבועה".

לגבי הזהות עם מערכת הקווארטו, יכול להיות שהטעו אותי ואם כך תודה על התיקון.

פורסם

איך בדיוק הגעה מהודעה של יש לי משהו שמוכר GOLF 4MOTION לזה ההתקשרת אליו וגילית שמדובר בגולף שנת 2000? הוא מחרטט אותך או מה? :shock:

בכל אופן, קיימים גולפים שנת 1999 נפח 2000 סמ"ק.

פורסם

מנוע 2 ליטר הוצג בגולף GTI כבר בשנת 1990 !

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבל לבלבל.

בגולף סימן 4, ואני מבין שמתייחסים לדגם זה, לא היה בשנת 99 מנוע בנפח 2 ליטר. לא פה ולא בשום מקום אחר. המנוע עצמו כפי שכבר צוין לא פעם, קיים בקונצרן VAG זמן לא קצר קודם לכן והיה קיים למשל בפאסאט סימן 4 ( לא נמכרה בארץ ), או באודי 80 שנקראה 2.0E ( נמכרה בארץ ), למי שאולי זוכר.

בגולף 99 כאמור לא היה מנוע כזה ולכן השואל כנראה הוטעה או טעה.

דרך אגב, ה VR6 חגג עד לפני שלוש שנים בכל הגולפים/ג'טות (אצלנו בורה ), סימן 4 שנמכרו בארה"ב ובכלל כנראה שב VAG לא ממש זורקים מנועים. פשוט לפעמים שמים אותם ב HOLD.

• תוכן חדש...