Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת דלק מרכב אחד לשני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש צינורית עם משאבת ואקום.

מחברים אותה לרכב עם הפזומט מהליסינג/מהעבודה.

מרוקנים את הדלק למיכל נוסף ומעבירים אותו לרכב הפרטי.

אחרי שבועיים כאלו מקבלים הזמנה לחקירה במשטרה מקצין הרכב של החברה, מכיוון שכמות התדלוקים לא זהה לכמות הק"מ שעבר הרכב בפועל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה יכול לקחת גם צינור - נניח של מזגן לדחוף אותו בתוך הטנק המלא, ומהצד השני לתת יניקה (כאילו אתה שותה) עד שיעלה הדלק.

דל עוד הקצה ששואב את הדלק יותר גבוה מהקצה השני הוא ימשיך להוציא את הדלק.

נ.ב.

תזהר לא להחנק מהדלק - לא נעים מניסיון

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
יש צינורית עם משאבת ואקום.

מחברים אותה לרכב עם הפזומט מהליסינג/מהעבודה.

מרוקנים את הדלק למיכל נוסף ומעבירים אותו לרכב הפרטי.

אחרי שבועיים כאלו מקבלים הזמנה לחקירה במשטרה מקצין הרכב של החברה, מכיוון שכמות התדלוקים לא זהה לכמות הק"מ שעבר הרכב בפועל.

אולי הוא נתקע ברכב בלי דלק ולא יודע איך להעביר מרכב אחר בבעלותו/חבר/ידיד יקר שלו?

לא צריך ישר לתקוף... (וגם לי לא יזיק ללמוד את זה)

פורסם

השאלה לא הייתה בכדי להעביר מרכב ליסינג\עבודה

אך בכל זאת אם תעביר 5 ליטר, אף אחד לא ייזמן אותך לשום חקירה.

פורסם
אולי הוא נתקע ברכב בלי דלק ולא יודע איך להעביר מרכב אחר בבעלותו/חבר/ידיד יקר שלו?

זו אפשרות. ייתכן שהוא נתקע ברכב בלי דלק, הלך ברגל עד לתחנת הדלק הראשונה שמצא, ושם התחבר לאינטרנט כדי לשאול בפורום איך מעבירים דלק מרכב אחד לשני, כי הוא תקוע.

אם זו האפשרות - אני בכנות מתנצל.

אם האפשרות שעלתה בראשי קודם היא הנכונה - העצה שלי היא לא לעשות את זה - כי זו עבירה שלא קשה לעלות עליה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
השאלה לא הייתה בכדי להעביר מרכב ליסינג\עבודה

אך בכל זאת אם תעביר 5 ליטר, אף אחד לא ייזמן אותך לשום חקירה.

זה לא ממש נכון,החברות אכן בודקות יחס ק"מ לדלק.

אם זה יהיה חד פעמי אז אפשר להתחמק מזה,אני למשל לא עושה את זה משאלה של מוסריות.

אישיתי אני מעדיף לשלם את המאה שקל בתחנת הדלר מאשר למלות מטנק של הרכבים שאבא שלי מביא מהעבודה(למרות שרובם דיזל....).

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

זו אפשרות. ייתכן שהוא נתקע ברכב בלי דלק, הלך ברגל עד לתחנת הדלק הראשונה שמצא, ושם התחבר לאינטרנט כדי לשאול בפורום איך מעבירים דלק מרכב אחד לשני, כי הוא תקוע.

אם זו האפשרות - אני בכנות מתנצל.

אם האפשרות שעלתה בראשי קודם היא הנכונה - העצה שלי היא לא לעשות את זה - כי זו עבירה שלא קשה לעלות עליה.

רז, לא מתאים לך (לפי מה שאני מכיר).

אולי זה קרה לחבר שלו, או שסתם צצה לו השאלה בראש, והוא רצה לדעת מה עושים, למקרה ש...

צריך לתת לאנשים להנות מהספק, לא? חוצמזה, יש מצב גדול שיש לו אינטרנט ברכב, והוא התחבר כדי לשאול. :lol:

בדיוק כמו שאני שאלתי את השאלה על הצמיגים בפורום הטכני (למרות שאף אחד עוד לא הרים את הכפפה :roll: ) כדי שאני (וגם אנשים אחרים) נדע מה לעשות בעתיד.

***לאחר עריכה***

מסתבר שאתה הריאלי מביננו, ואני התמים... :roll:

בכל מקרה סוג הנהיגה-עירוני\בינעירוני עם קיקים בלי, שימוש במזגן, מספר התנעות ועוד פרמטרים רבים משפיעים על יחס צריכת הדלק לקילומטרז', אז מדי פעם ניתן לקחת כמה

ליטרים :D

חבל.

פורסם

בכל אופן צדקת.. לאחר שהרכב נתקע צעדתי כמה ק"מ במדבר יהודה עד תחנת הדלק

הקרובה, הזמנתי לי בקבוק קולה קר וחצי שעה גלישה באינטרנט על מנת להיכנס לפורום.

בכל מקרה סוג הנהיגה-עירוני\בינעירוני עם קיקים בלי, שימוש במזגן, מספר התנעות ועוד

פרמטרים רבים משפיעים על יחס צריכת הדלק לקילומטרז', אז מדי פעם ניתן לקחת כמה

ליטרים :D

פורסם

אסטריקס היקר שלום.

דרך הפורום ניתן להגיע ל-IP של כל משתמש. דרך ה-IP ניתן להגיע לספק השרות וממנו אל פרטי הלקוח, זאת באם נודע לספק השרות כי הלקוח משתמש ברשת לצורך עברה על החוק. מגילוי פרטי הלקוח הדרך קצרה לפנייה אל החברה שברשותה הרכב אשר דרכו נגנבים ליטרים של בנזין יקר ערך.

לתשומת לבך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אסטריקס היקר שלום.

דרך הפורום ניתן להגיע ל-IP של כל משתמש. דרך ה-IP ניתן להגיע לספק השרות וממנו אל פרטי הלקוח, זאת באם נודע לספק השרות כי הלקוח משתמש ברשת לצורך עברה על החוק. מגילוי פרטי הלקוח הדרך קצרה לפנייה אל החברה שברשותה הרכב אשר דרכו נגנבים ליטרים של בנזין יקר ערך.

לתשומת לבך.

רוני

:roll:

יצחקו לך בטלפון.

נ.ב.

אסור להם בשום אופן לתת מידע כלשהו לגבי הלקוחות שלהם.

פורסם
אסטריקס היקר שלום.

לתשומת לבך.

רוני

יצחקו לך בטלפון.

נ.ב.

נכון, נכון. ספר את זה בבקשה ל RIAA.

וזה עוד בארה"ב. שם יש חוקה.

פורסם

יצחקו לך בטלפון.

נ.ב.

תתפלא, מותר להם באם ידוע להם כי המשתמש עובר על החוק. לדוגמא (להבדיל אלף אלפי הבדלות) באם ידוע להם כי המשתמש מעלה תמונות או סרטים פדופיליים לרשת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אסטריקס היקר שלום.

לתשומת לבך.

רוני

יצחקו לך בטלפון.

נ.ב.

אני עובדתי בבזק בין לאומי והיה לנו אישור מיוחד לתת כל פרט על לקוח מסויים בעת הצגת תכתיב חקירה מבית משפט (צו ..) וצו כזה מאוד מאוד קל להשיג...

• תוכן חדש...