Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מסגרת במזדה 323F

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כידוע המחלה של מזדה F זה המסגרת של הלוח שעונים.

עם הזמן הם מקבלות סדקים וחלק מקורי מהחברה עולה בסביבות 550 ש"ח.

מתוך נסיון כבעל מזדה לשעבר ,בפירוקיה שלימתי 220 ש"ח מאיזה אוטו שרוף וגם אחרי שהחלפתי גם זה נשבר אחרי חצי שנה .

למי שיש בכלל עם בעיות עם המסגרת של אוטו אז זה התהליך שאני חושב שאפשר לעשות.

1.סבלנות

2.קצת עזרה

3.רצון

אז לוקחים את החתיכות השבורות עם קצת דבק מהיר מדביקים ונותנים שיתייבש

אחר כך עם אקדח דבק חם שופחים על השברים

זה לדעתי רק הבסיס שיתן את הכיוון כידוע אין הרבה שטח כדי שהחומרים יתפסו טוב.

לאחר יבוש לקחנו פיבר ועשינו עטיפה כוללת של כול המסגרת ייבוש של יום .

שפשפנו טוב ונתנו 6 שכבות צבע של פחחים והרי לכם התוצאה.

הפחח יצא גבר וצבע גם את הידיות הנה התמונות.

מוסך 003.jpg

מוסך 014.jpg

מוסך 007.jpg

מוסך 006.jpg

מוסך 005.jpg

פורסם
1.סבלנות

2.קצת עזרה

3.רצון

שכחת עוד אחד.....ידים טובות.

אכן עבודה נאה,רק חבל על האיכות של התמונות.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

תראה אחי החלק שבתמונות היה מפורק לגמרי אני לא אגיד לך שיצא סופר חלק יש פה ושם גבשושויות אבל זה יותר טוב מלשלם 550 ש"ח בחברה על מקורי במקרה שלך אם תסביר או תצלם את העיה אולי נוכל לעזור לך .

פורסם

לא רק בפגו'?!?!

טוב, ידעתי שיש את זה גם ביונדאי, אבל במאזדה.. ועוד במיאטה? אני כבר לא מדבר על המטוס 323F :wink:

בכל מקרה, מאכזב מאוד... אני אישית החלפתי את שלי לפני שבוע ואני מאושר, זה גם לא עלה לי שום דבר חוץ מהמון עצבים וכמה שעות... כי היו לי בעיות גם בתוך לוח השעונים והייתי צריך לעשות שם הרבה דברים...

בכל מקרה - אני ממליץ לכם להגיע לאיזה רפד רכב ולהזמין במיוחד לרכב שלכם שתיכון לדש-בורד... עם כל הפתחים וכל העיניינים שמתלבש בול על הרכב שלכם.. יש חברות שהרפדים מזמינים מהם... זה עסק קצת יקר, עולה בסביבות 100 ומשהו, וקשה לי לומר בוודאות עד כמה הוא מגן, כי לפי דעתי הדש-בורד עדיין מתחמם, אני אבדוק את זה אם יהיה עוד יום בהיר מאוד...

אבל בכל מקרה - שטיחון לדש-בורד ומשהו כגון הוילונות הנפתחים האלה להצליל את סביבת הנהג - מומלץ...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...