Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום אצל אחד המתקינים שנכתב עליו הרבה פה בפורום (רק המלצות חמות וטובות מצאתי)

אחרי היתיעצות והחלטה שלי, החלטתי ללכת על קומפננט של פוקאל K2.

זה לא מה שחשוב

השאלה שלי זה המחיר של ההתקנה שהוא דורש.

700 שקל.

המערכת כוללת :

פאנל

2 מגברים

סאב

והקומפננטים (שאני קונה אצלו)

האם המחיר לא מוגזם מדי?

הרכב המדובר הוא : סיויק 99.

פורסם

אני היום הלכתי למתקין שהרכיב את כל המערכת מחדש (רוב החיווט היה שלי, הוא הוסיף כמה חתיכות פה ושם וגם איזה RCA אחד)

פאנל, 2 מגברים, קומפוננט, סאב, קופסת פיוזים

עלה לי 600 שקל (6 שעות עבודה מתישות זה לקח לו), וראוי לציין שהוא חבר טוב של מישהו שעובד באיזה עסק משפחתי

בקיצור, 600 זה אחרי הנחה

זה המחירים, זה תלוי אם זה כולל חיווט, אבל בגדול התקנה טובה עולה ככה (והיא שווה את זה)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כן אני פשוט קצת חדש בכל העסק הזה.

אם אלה המחירים אני לא מתווכח על זה

וכן למרות שיש קצת חיווט באוטו החיווט עליו

גם חבר שמבין הסביר לי שההתקנה של פוקאל K2 ממש מסובכת וארוכה

גם המתקין אמר לי והכין אותי שהרכב יהיה אצלו כל היום ושנאי יביא לו את אוטו כמה שיותר מוקדם...

פורסם

אצלי זה היה 6 שעות עבודה רצופות (!)

וחיווט זה לא עניין של מה בכך, היום RCA הכי פשוט עולה 50 שקל, אתה צריך 2-3 כבלים של RCA, ואצלך זה או להעביר 2 חוטים או להוסיף מפצל מתח, ואם אתה אומר שההתקנה של פוקאל מסובכת אז 700 שקל לעבודה טובה לכל מה שיש פה זה סבבה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...