Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מגדל בבית DELL לטטיוד 505, אבל זה של הבית אז אני רוצה אחד של עצמי

עוד דעות או עיצות ?

כי הזכרון בדל הוא 512 ואני רוצה לפחות 1024 בתור בסיס.

לי יש זיכרון 1024. אני לא יודע איך זה עובד בארץ אבל בארה"ב אתה יכול להזמין את המחשב עם איזה שיפורים שאתה רוצה (אני שפרתי גם את הכרטיס מסך).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לחבר שלי נייד של לנובו מהסדרה שמוכרים ב3000 ש"ח הC200... וכו'

תודה רבה על התשובה המפורטת.

ומה לגבי סדרת ה-C100, התחתית של התחתית? ההבדל הוא רק במעבד (סלרון)?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש למישהי שלומדת איתי מחשב של MSI

לא רע בכלל, אבל תחושה דיי זולה, פלסטיק לא משהו וכו'

הייתה לה "בעיה" במשך חודשיים שהיא לא קלטה Hotspots

כשנמאס לה מכל מי שניסה לתקן לה במעונות ולא הצליח היא הביאה אליי את המחשב

כל הבעיה הסתכמה בכפתור ה-Wireless שהיה כבוי

פשוט לא נוח לזהות איזה מהכפתורים האלה הוא של ה-Wireless, והנורה לא במיקום מיוחד וכו' ככה שאפשר לשים לב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תחושה דיי זולה, פלסטיק לא משהו וכו'

זה ברור, אני מנמיך מראש ציפיות. :wink:

סליחה על הניג'וס, אבל חוץ ממה שתיארת המחשב בסך הכול עובד, בלי תלונות,

בלי בעיות ובלי סיפורי אלף לילה ולילה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בנוגע למעבדה בפ"ת, הייתי שם עם מחשב כף יד שקניתי לפני 3 חודשים (הייתי שם שבועיים אחרי הרכישה) , מדגם rx5940 - מכשיר של 3000 שקל

המחשב נתקע ללא הרף והיה בלתי אפשרי להשתמש בו.

האופציות שקיבלתי הן:

א) מחיקת כל המחשב ואז בדיקה אם זה סידר את זה

ב) במקרה שאופציה א' נפלה, שליחה לחו"ל - ייקח לזה מספר לא קטן של שבועות לחזור

בסופו של דבר אחרי ויכוח עם האחראי , הבנתי ששירות טוב אני לא אקבל כאן,

עשיתי נסיונות לבד בבית וגיליתי בסופו של דבר שהעברית של איירון היתה בעייתית עם הדגם הזה.

אני חושב שאם לHP היה מעט נסיון ותושיה , היו חושבים אולי להסיר קודם את העברית או לנטרל בה אופציה מסויימת במקום למחוק לי את כל המכשיר ולשלוח אותו לטיול מסביב לגלובוס.

מה שהציעו לך במעבדה זה לעשות HARD RESET שזאת הפעולה הראשונה שעושים במכשיר ע"מ לאפס אותו ואז ניתן לעבוד עליו ולראות מאיפה התקלה.

בכל מקרה,HP לא אחראית על תוכנה,במידה ויש בעית תוכנה יש את התמיכה הטלפונית שיכולה לעזור.

לעשות את מה שאתה אמרת זה לא כ"כ פשוט כמו שאתה חושב,יש פרוצדורה ארוכה ארוכה שאני לא אתחיל לפרוס בפניך עכשיו... (למרות שאני חושב שאפשר לפתור את זה בדרכים יותר נעימות ופשוטות אבל עדיין לא פשוט כמו שאתה אומר)

פורסם

שמע ידידי,

למה במחשבים גדולים (שעולים דרך אגב כיום חצי מהכף יד שלי) , לא פותרים כל בעיה על ידי פורמט!

סלח לי, אבל לדעתי זה נוהל מטומטם.

בשביל לעשות מיידית פורמט לכל מכשיר שנכנס - לא צריך להחזיק מערך שירות שלם.

קניתי מ HP את כל התוכנות (מלבד העברית שאני מניח שהחנות שקניתי בה מוכרת בנפרד) לכן אני צריך לקבל תמיכה למערכת ההפעלה.

הם צריכים לדעת שעם העברית הנפוצה ביותר בארץ (שגם נחשבת לטובה ביותר) יש איזושהי התנגשות עם המכשיר הזה,

ואפילו לאסור על מכירת העברית יחד עם המכשיר הזה, או להודיע לחברה שכותבת את האפליקציה.

סה"כ זה פוגע בשמו של מותג HP שהמחשב נתקע כל הזמן (קניתי 3 יחידות וכולן נתקעות בלי סוף בגלל העברית)

אגב, מעניין לעניין באותו עניין:

עכשיו מתקשרים אליי מהמכרז בו זכיתי במחשב הנייד ואמרו לי שהוא אזל מהמלאי ושעליי להוסיף X שקלים בשביל דגם אחר.

שלחתי אותם לבטל את העיסקה ולחפש ת'חברים שלהם.

אז אני גם במחפשים עדיין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סיפורי אלף לילה ולילה? לא

רק אנשים שלא מוצאים כפתורים וסטים של מנורות באורך הגלות שלא ברור מה כל מנורה מסמנת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המחשב הזה הוא מותג סיני זול עם כל המשתמע מכך.משהו בסגנון של טלוויזיות 42 אינטש של "אייכבייכר" או איזה מדבקת חרטא אחרת עם שם שמצלצל גרמני ועולה 500 שקל.

הבעיה כאן היא לא כל כך המחשב (אם זה מה שאתה מחפש) אלא היבואן שלו שתודעת שירות היא מילה שלא כתובה אצלו בלקסיקון.

כתוב בגוגל איבורי ותחכים.

שמע ידידי,

למה במחשבים גדולים (שעולים דרך אגב כיום חצי מהכף יד שלי) , לא פותרים כל בעיה על ידי פורמט!

סלח לי, אבל לדעתי זה נוהל מטומטם.

בשביל לעשות מיידית פורמט לכל מכשיר שנכנס - לא צריך להחזיק מערך שירות שלם.

אתה לא יודע כמה שאתה צודק.

אבל זו הרמה בהרבה מרכזי שירות שאני מכיר.

זה הולך ככה:

כבה את המחשב ותדליק מחדש.

עזר?

לא ?

תיכף נשלח "טכנאי".

ה"טכנאי" מגיע ומיד שולף את משפט המחץ:"הלך הוינדוס. חייבים לפרמט".

אלוהים אדירים.

ואחרי זה מתפלאים איך זה שפתאום מעיפים את החברת תמיכה לעזאזל.

אגב, מעניין לעניין באותו עניין:

עכשיו מתקשרים אליי מהמכרז בו זכיתי במחשב הנייד ואמרו לי שהוא אזל מהמלאי ושעליי להוסיף X שקלים בשביל דגם אחר.

שלחתי אותם לבטל את העיסקה ולחפש ת'חברים שלהם.

אז אני גם במחפשים עדיין.

זה הקאץ' בכל מכרז.

אם אתה זוכה במחיר שלא נראה להם רווחי מספיק (כנראה שהתורן במחלקת הקפצת המחירים במכרזים נרדם או משהו) - מיד שולפים מהכובע את התירוץ המטומטם הזה.

כשאני רכשתי במכרז לפני 8 שנים מייבש כביסה ב 700 שקל ב4SALE - (זכרונם לקללה) מיד התקשרו אלי לומר שהדגם הזה נגמר ויש עוד דגם אחר אבל בתוספת של "רק" 550ש"ח.

התעקשתי וטרטרו אותי 3 חודשים - ובסוף ע"י מכתב מעו"ד (פיקטיבי כמובן:-)) הזכיה הגיעה אלי.

פורסם

אייל, אמרת פעם שלקולגה שלך יש לנובו והוא כל הזמן עושה ריסטים - איך זה יכול להיות? (בהתחשב בעובדה שהחלקים תואמים זה לזה והOS באה מותקנת על המחשב כ-OEM. או שלא?)

אני גם שוקל מאוד בחיוב לרכוש את הדגם של ה- שח3000. (לאחר ניסיון מאוד טוב עם סדרה T). האם אתאכזב לדעתך? (אחרי 'ירידה' מT42?)

אביעד

פורסם
המחשב הזה הוא מותג סיני זול עם כל המשתמע מכך.משהו בסגנון של טלוויזיות 42 אינטש של "אייכבייכר" או איזה מדבקת חרטא אחרת עם שם שמצלצל גרמני ועולה 500 שקל.

הבעיה כאן היא לא כל כך המחשב (אם זה מה שאתה מחפש) אלא היבואן שלו שתודעת שירות היא מילה שלא כתובה אצלו בלקסיקון.

כתוב בגוגל איבורי ותחכים.

היי, אייל.

המשפט הראשון לא משכנע אותי. טלוויזיות 42 אינץ' של חברות מדבקה ישראליות

זה סיפור אחר לגמרי ממחשבים ניידים, והאמת שגם הן פועלות, רק התמונה נראית כמו אלוהים ישמור.

השירות של אייבורי הוא אכן נקודה טובה למחשבה. השאלה היא האם השירות שמסופק בלנובו טוב יותר?

האם זה אותו שירות של מחשבי IBM מקוריים, הנחשב למוצלח?

פורסם

בקשר ללנובו - יש גם את אייל השני:-)

אני נתקלתי בלפחות 20 מחשבי לנובו שסובלים מאותה בעיה

התקני USB "נעלמים" מהמחשב אחרי 10 דקות בערך של שימוש וכנ"ל בBT

שום דבר לא עוזר - רק כיבוי והדלקה של המחשב, והכוונה כיבוי ממש. לא RESET.

לא סתם הם לא קיבלו אישור מ IBM לשם THINKPAD.

יש רק דגם אחד שנקרא כך ותראה את המחיר שלו.

הבנתי שבקרת האיכות של LENOVO שונה במקצת משל IBM.:?(לא שב IBM היא היתה משהו מיוחד ולא חסרו פדיחות בדסקטופים אבל זה היה נדיר)

QA זה כנראה כל הסיפור. להתקין מערכת הפעלה זה החלק הכי קל בסיפור..

הT זה לא LENOVO והאמת אני חושב שלא היה אף פעם ל IBM מחשבים תואמים לסדרה הזאת.

על השירות שלהם אני לא רוצה להכביר מילים. (גרוע זה מילה יפה למחשב שהולך לתיקון - נעלם חודש וחוזר אחרי זה עם ברגים חסרים)

הנס - לזה בדיוק התכוונתי - המחשב נדלק אבל מה שרואים:shock:

פורסם

שוב אני חוזר ומציין לנובו בארץ זה המשך של יבמ עקב העובדה שחטיבת הניידים והשולחניים של יבמ נקנתה ע"י חברת לנובו.

לגבי דגם הC100 לדעתי לא כדאי להתקרב. קח את הנייד ששאלת לגביו הC200 עם 512 מגה כמו שציינתי ותתחדש. אל תחפש מציאות כי לדעתי במחיר הזה זה הכי טוב שניתן לקבל. + ראש שקט מהשירות הטוב ביותר בניידים בישראל. אתה עצמך ציינת זאת. לגבי ניידים אחרים שמציעים כביכול יותר יחס עלות תועלת אלה עסקאות שנראות טוב על הנייר חבל"ז. לדעתי תישאר בבחירה שלך וקשה לי להאמין שתתאכזב. בהצלחה!

לגבי שאלה שמישהו שאלה כאן, ממעבר מT42 לסדרה 3000 של לנובו זו הכן ירידה רצינית אך לדעתי לפחות יש מספר אלמנטים שלנובו אימצה מסדרת המופת של יבמ בסדרת הניידים מתוצרתה (THINKPAD במקור היא הרי סדרת המחשבים הידועה של יבמ). אני מניח שאתה בתור אחד שהשתמש בT שנחשב כנייד מצויין לכל הדעות תדע להבחין יותר טוב מאחרים בהבדלים.

פורסם

אחלה, תודה לכולם.:idea:

פורסם

ושלא יבוא הקופץ בראש הראשון ויגיד השקעתי כך וכך והלך המחשב אחרי 3 שנים... בימינו אחרי 3 שנים המחשב שלך י-ש-ן ויכול ללכת לפח!

זה ממש לא נכון. לי יש thinkpad r32 כבר כ-5 שנים שלפני מס' חודשים עבר שידרוג HD וזיכרון פנימי ומתפקד היום למופת.

לאחי הקטן יש compaq presrario 2500 שאפילו לא מתקרב מבחינת איכות וביצועים ל-IBM שלי.

לדעתי, נכון להיום אין לי למה להחליף גם אם הייתי רוצה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...