Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט - מיאטה NC או הונדה S2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מתלהב מהמנוע והסאונד, אתה חייב לבדוק את המיאטה שלי או של דן. עם צנרת חלופית ופילטר מזדה ספיד - זה פשוט חיה אחרת לגמרי, רמה מעל NC רגילה ושבע רמות מעל ה NB ...

איזה קיט קנית, קפיצים בולמים ואנטי רול? רק קפיצים או משהו אחר??

ניב, אני מכיר את הסאונד שלך ושל דן. בהחלט חוויה אחרת. אפילו על גבול ההארד-קור.

אני דיברתי על ההבדל המשמעותי בין ה- NC ל- NB (בסאונד).

הקיט שהזמנתי הוא קפיצים + אנטי רול בשלב הראשון.

נדמה לי שהבולמים הסטנדרטיים בסדר גמור בשלב זה.

---

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוב הרכבים מומלץ לחכות קצת עם השיפורים כדיי להתרגל אל הרכב, אבל במקרה הזה פשוט אין טעם. כל מי שרוצה ליהנות מהרכב כמה שיותר בנהיגה אמיתית חייב את השיפורים האלה כמה שיותר מהר.

תתחדש ותבלה!!

אגב,

מה קרה שבחרת אותה ולא את ה S2000?

Back to the original - NC again.

פורסם

נהגתי על הרכבים של דן ושל ניב ועל רכב ההדגמה הסטנדרטי בטרם הרכישה.

כך שאני מודע היטב לצורך בהנמכת הרכב ושינוי זוויות הגלגול, אף שגם בצורתו הסטנדרטית (ואת זה אני אומר לאחר שבוע וחצי של בעלות) השד לא כל כך נורא (הרבה מן הטרוניות על תת היגוי היו קשורות לצמיגי הזבל שהיו על 2006-7 והוחלפו בפוטנזה של 2008).

לשאלתך - החלטתי מיאטה כי רכישת S2000 יד שנייה בארץ היא חוויה קצת מפוקפקת שאתה יודע איך אתה נכנס אליה (20,000 + מעל המחירון לרכב עם 70-100 אלף ק"מ) ואתה לא ממש יודע איך אתה יוצא ממנה (קלאץ', צמיגים, גיר, גג, פלאגים, טיימינג וכו' וכו' וכו',)

עם המיאטה הסיפור ידוע, מוכר ונטול הפתעות.

בקליפת אגוז - מיאטה 2008 מאפשרת לי לישון בראש שקט לפחות שנתיים- שלוש בעוד שהונדה S2000 משנת 2003 (5 שנים על הכביש) בהחלט מועדת להרפתקאות...

אם הייתי חושב אך ורק מהבטן הייתי הולך על ההונדה אבל אצלי המחשבות תמיד עוברות דרך הראש....

ההונדה בוא תבוא ביום מן הימים. (ז"א - כשאוכל להרשות לעצמי להכנס לסוכנות ולקחת אותה איתי, ככה על הדרך:-))

---

פורסם

והונדה S2000 אם אתה מוצא אחת תקנה אותה זה המוטו של המכונית הזאת כי אנשים חוטפים אותם והם נדירות.

לא כל כך מהר חוטפים אותה, אני עוד מנסה למכור :shock:.

פורסם
בכמה מעל ?

תראה, אני גר בחו"ל, לפני כמה חודשים כשהיתי בארץ הציעו לי 190,000

אני חושב שאז זה היה 187,000 במחירון,

לא יודע כמה זה היום??

s2000 שנת 04

פורסם

תוריד קצת את המחיר - ואני קונה.

ברצינות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הונדה S2000 דגם 04' - 184,000 (לפי מחירון לוי יצחק)

לפני שיקלולים כאלה ואחרים :wink:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

שנת 2003- המחירון 149,000 ש"ח. נמכרות בפועל באזור - 167,000 - 170,000 ש"ח.

על 2004 שמורה - שווה להגיע לאזור 200,000 ש"ח (לטעמי).

גינה - הקיט מיפאן. מאזדה ספיד.

---

פורסם
שנת 2003- המחירון 149,000 ש"ח. נמכרות בפועל באזור - 167,000 - 170,000 ש"ח.

על 2004 שמורה - שווה להגיע לאזור 200,000 ש"ח (לטעמי).

כן אבל קשה למצוא קונה רציני. תראה בסוף גם אתה חזרת לmx5.

זה סבבה אבל לטעמי אין כמו 9000 סל"ד vtec

• תוכן חדש...