Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו RSI בציר 94 - לפני קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,האמת שלא ידעתי אם זה שייך לנושא של הפורום הזה אבל בגלל שזה לפני קנייה אז שייכתי את זה לפה.

יש רנו RSI שאני עומד לקנות אותה ויש 2 דברים חשובים שגורמים לי להסס:

1.מכה מאחורה של הפח האחורי עם הריצפה ואבא שלי שהוא מנהל מוסך חושב שמתחו פח אחורי ושילדה אחורית שמאלית וצבעו מחדש את כל הריצפה עם הפח האחורי

2.הייתה לרכב תאונה בחזית צד ימין,הוחלף מכסה מנוע+פנס ראשי+תוקנה כנף ימין ופח משקף ימין ואבי אומר שהפיניש לא יפה לעבודה שנעשתה בנוגע לפח משקף ימין במוסך רנו הראשי

השאלה היא האם שווה לקנות רנו RSI ב-3000 או 4000 אלף ש"ח מעל מחירון עם קצה שילדה אחורי ?

106Rallye S2 :onfire:

פורסם

ממש אבל ממש לא...אני לפחות

מכה בשילדה,תיקונים שכנראה בוצעו לא טוב, תאונות וכד' לא ממש הסיבות שבגללן צריך לשלם מעל מחירון

פורסם

RSI לאו דווקא נמכרות מעל המחירון ואין מה לשלם על אוטו שיש לו שילדה 4 אלף מעל מחירון.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

ואם הרכב יד שלישית במצב שמור מאוד פנימית וחיצונית והקילומטראץ' נמוך עד כדי כך שממש לא מציאותי ואני גם לא כ"כ מאמין (65 אלף קילומטר) ושיש לו את מה שרשמתי בשירשור הראשון בנוגע לקצה שילדה ? אז המחיר מצדיק ?

פורסם

תזהר לקנות את הרכב הזה!

לפי טון הדיבור שלך ומה שסיפרת על הרכב, אתה הסתנוורת (בטח אוטו ראשון, אתה בא ורואה רכב ספורט שנראה לך מושך ואטראקטיבי ו "נדלקת" עליו) עד כדי כך שאתה לא חושב בבירור - בשביל זה בדיוק יש לך אבא שימנע ממך לעשות טעויות כאלו - תקשיב לו.

ממה שתיארת אני הבנתי ש - לרכב יש פגיעות שלדה גם מאחורה וגם מקדימה מה שאומר שסביר להניח שהרכב עבר אחלה תאונה מתישהו במהלך חייו.

בנוסף - הקילומטראז' הורד, ולא סתם הורד - אלא לסכום מגוכח שאין מצב שהייתי מאמין לו גם אם היית אומר לי שהוא יד ראשונה של זקנה עם ניוון שרירים שלא יוצאת מהבית, 65K זה סכום שרוב האנשים עושים בשלוש שנים - הרכב הזה כבר 13 שנה על הכביש.

בקיצור, לא משלמים מעל המחירון על RSI עם יד נמוכה בלי פגיעות שלדה וקילומטראז' סביר - על כאלו משלמים מקסימום מחירון, אין מה לעשות - זה לא רכב שנסחר במחירים מעל המחירון (כמובן אלא אם מדובר על רכב ספציפי ששיפרו אותו כך שיהיה שווה מעל), ואתה רוצה לשלם על RSI עם שאסי מאחורה ומקדימה, וקילומטראז' מזוייף 4K מעל המחירון?!

רד מזה ומהר, רק לטובתך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני יודע,אבל הקטע זה שאני מחפש רכב ספורטיבי כבר המון זמן עם יד נמוכה וקילומטראץ' נמוך ושרוצים עלייה גם סכום שהוא שווה לקנייה,אבא שלי היה איתי היום וראה את הרכב ונסע עליו ואמר שמבחינה מכנית וחיצונית ופנימית הוא שמור יפה מאוד והצבע מקורי והכל טוב ויפה רק שיש את השאסי מאחורה ואם כבר אז זה קצה שילדה,מקדימה זה לא שילדה כי הוא אמר שרק לא עשו "פיניש" טוב לעבודה בנוגע לפח משקף צד ימין אבל אבי אמר לי שזה לא שילדה,רק מאחור ברצפה האחורית יש קצה שילדה,בנוגע לרכב הוא חזק ומהיר,שמור מאוד מבפנים מכל הבחינות ובנוגע לקילומטראץ' אז אבא שלי יבדוק מחר במשרד הרישוי ובעוד כמה קשרים שיש לו כולל מוסך מורשה של רנו שם היא עברה את התיקון האחרון שלה מקדימה לאחר התאונה (עם התיקון של המכסה מנוע ופח משקף וכו'...)

בעל הרכב נשמע אמין מאוד וגם נראה ככה

הרכב מפורסם פה בפורופ, זאת הRSI האדומה מרחובות עם הקילומטראץ' הנמוך יש שלישית.

ואני עכשיו מה זה בסרטים שחבל"ז,ממש לא יודע מה לעשות

פורסם

הנה הלינק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=166032&highlight=rsi

אם מישהו יודע קצת על הרכב פרטים זה יעזור

היום יותר מאוחר אני מקבל החלטה אז צריכים להיות מהירים בתגובות אם אפשר

תודה מראש על כל העזרה שאני מקבל פה

ודרך אגב,זה אחלה פורום ואני אוהב פה את כולם!

פורסם

עם כל הכבוד לאבא שלך, הוא פחח? או בוחן רכב מקצועי? הוא הרים את הרכב על ליפט וקבע את אותן מסקנות או שהן סתם מהסתכלות שטחית?

אתה רוצה רכב ספורט במחיר הוגן עם יד נמוכה וקילומטראז' נמוך? בתקציבים של ה RSI אין כזה דבר - אם הוא במחיר הוגן רוב הסיכויים שיש לו פגיעת שלדה או משהו אחר.

אין לו פגיעת שלדה? רוב הסיכויים שיש לו קילומטראז' גבוה ו\או יד גבוהה.

אין לו קילומטראז' גבוה, הרכב עם מספר ידיים נמוך ואין לו פגיעת שלדה? רוב הסיכויים שלא תמצא כזה דבר ואם כן הוא ימכר בהרבה מעל המחירון או שהוא לא למכירה בכלל.

נכון, זה בטח נשמע לך דפוק, אבל מה לעשות - זה המצב בארץ של רוב הרכבים הספורטיביים מאותם שנים.

מה שאני מציע לך הוא לוותר על ה RSI הזאת, חפש לך אחת אחרת - גם אם תצטרך ליסוע מרחק כדי להגיע אליה, ישראל קטנה - נסיעה כמעט מקצה לקצה יכולה לקחת 4 שעות מקס' ברכבת או ברכב פרטי.

כשתמצא אחת עם יד סבירה וקילומטראז' סביר, קח אותה לבדיקה - ואם המצב המכני שלה סביר גם הוא תסתדר עם המוכר על המחיר ותקנה אותה.

אני בטוח בכמעט מאה אחוז לפי נסיון שלי, של חברים, ושל מכרים מהאינטרנט שלפי מה שתיארת אם תקנה את ה RSI ההיא אתה רק תתחרט על כך, כמובן שיכול להיות שיהיה לך מזל ובכל הזמן שהיא תהיה אצלך אפילו דבר אחד לא יתקלקל ורק תהנה ממנה - אבל מצד שני הרבה יותר סביר שאחרי כמה זמן תגלה שדפקו אותך, תחליט אתה אם אתה רוצה לקחת את הסיכון הזה, לדעתי אתה ננעלת סתם ושום דבר לא יצליח לגרום לך להחליט אחרת אבל אני מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה.

ועוד משהו - אל תתן לאנשים להאכיל אותך שטויות, אף אחד לא ממהר לשום מקום ותאמין לי שאין באמת עוד מישהו שבא מחר בערב לקנות את הרכב ואם לא תזדרז אתה תפסיד אותו, או שהמוכר בכלל לא לחוץ למכור אבל מישהו הציע לו 5 מעל המחירון ובגלל שזה ממש שווה הוא מוכן לשחרר את הרכב, ורק בגלל שאתה נראה לו בחור נחמד הוא מוכן למכור לך אותה ב 4 מעל.

קח את הזמן - מצא לך RSI אחרת (או XSI 1600, אופצייה יותר טובה לדעתי), קח אותה לבדיקה וכשתמצא אחת ששווה את הכסף תקנה אותה ותהנה איתה.

בהצלחה!

DOESN'T WORK HARD

פורסם

הכוונה היא לקונה אני אישית נמצא בפורום הזה כבר הרבה זמן ומכיר איך העיניינים עובדים בד"כ כולם מאוד צודקים לגבי כל הדרכים הנ"ל לפסילת רכב אך הפעם זה שונה .

אני לא סוחר ודעתי היא חפשית בלבד ועם אדון נדב לא רוצה לקנות את האוטו הוא לא צריך , הRSIהמדוברת היא של חבר טוב שקנה אותה עם הקילמוטרז" הנ"ל אני עצמי ייעצתי לו לבדוק טוב את הנושא כי הרי זה ברור שזה לא הגיוני .... ולפי בדיקה שלו הקילומטרז" הוא כדת וכדין!

גם לי הייתה RSI ונדב הגיע לבדוק גם את שלי (וזה היה לפני 4 חודשים) הבן אדם פשוט קבע שיש קצה שילדה בלי לשאול, בלי לבדוק במקום מוסמך אני אישית עשיתי לאוטו בדיקה פעמיים : פעם כשקניתי ופעם כשמכרתי ובשתי הפעמים אפילו לא הועלה זכר לקצה שילדה :shock:!!!! אז למה ? למה לפזר הצהרות כאלו על אנשים בלי בסיס תאמין לי אדון נדב שעם עוד קיימים אנשים ישרים אז אנחנו חלק נכבד מהם !!!! הוא מחפש אוטו כבר מעל חצי שנה ורוצה לקנות אוטו טוב ושמור (שבמונחים שלו זה בעצם חדש מהחברה ) ב500 שקל ואם יש משהו לא תקין אבא שלו והוא ישר יורים לכל עבר ... הRSI הזאת באמת אבל באמת טובה (אני לא משכנע אף אחד לקנות זאת רק דעתי האישית ) המוכר ישר כמו סרגל ומפסיד גם הרבה כסף על המכירה הזאת .

אז אנא ממך נדב לך תזמין סובארו טורבו חדשה מהסוכנות של אבא שלך ותעזוב אותנו בשקט (כל שתי דקות טלפון) ואם אתה כבר לא עושה בדיקה אלא רק אתה ואבא שלך בודקים את האוטו בלי שום בודק או מקור מוסמך אז אנא חסוך מאתנו את כל השמועות האלו על קצה שילדה ופנצ"ר בגלגל הימני האחורי בחיית בן אדם תקנה כבר אוטו ....

HU:CLRION DXZ755MP

COMP:MOREL PULSE

SUB:ROCKFORD P2

פורסם

אם אתה אומר שזה כך, בכל מקרה לא צריך להתווכח בפורום זה לא יקח אף אחד לשום מקום - שיקח לבדיקה וזה יתגלה במידה ויש.

בקשר לקילומטר, אני ממש לא מאמין שרכב שעובר רק אצל צעירים באופן כמעט מוחלט, עבר רק 5K בכל שנה במשך 13 השנים שהוא על הכביש.

אם חבר שלך קנה את הרכב ככה, תהיה בטוח שהורידו לו את הקילומטראז', ואם לא לחבר שלך אז לבעלים שהיו לפניו.

בדיקת הקילומטראז' במכון - חארטה, במכוניות החדשות אפשר לדעת לפי הכבל שמתחבר למחשב הרכב אם אני לא טועה - ברכבים משנת 94 אני מתערב איתך שאוכל להוריד ואף מוסך לא יוכל לומר לך בוודאות וגם להוכיח את זה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

הדיון הוא בזה שהבן אדם בא ויורד על האוטו בפורום בלי שום חוות דעת מקצועית ואמינה , שלא תבין לא נכון

אני חושב בדיוק כמוך בקשר לקילומטרז" אף אחד לא טען פה שזה באמת הקילומטרז". הבן אדם עשה בדיקה ואמרו שזה תקין

אמיתי או לא אמיתי זה כבר בעיה שלו :roll:. אבל מקילומטרז" נמוך ועד ללכת ולהגיד שהאוטו עבר תאונה ויש לו קצה שילדה אחורי ??????? בלי שום חוות דעת מקצועית וידע במכונאות זה לא יפה . תעשה בדיקה תשלם 500 שקל כמו כולנו תקבל חוות דעת מקצועית ורק אז תבוא ותשאל את העולה על ליבך...

לילה טוב

פורסם

לא האוטו של חבר ממש טוב שלי והוא לא הכיר את הפורום ומכיוון שאני פה כבר הרבה זמן אמרתי לו שאני אנסה לפרסם לו את האוטו כאן והבחור שרצה לקנות בדק גם את שלי אז אני פשוט יודע במה מדובר זהו . אין לי בעיה איתו באמת פשוט כואב לי

לראות שסתם אומרים דברים על אנשים שהם באמת ישרים ....

פורסם

אז מר עידן הנכבד,אבי הוא גורם מוסמך ומקצועי מאוד כי מן הסתם הוא מנהל מוסך של פחחות ומכונאות(תסיק מסקנות לבד)כבר כ-12 שנים אם לא יותר,בהקשר לרכבך היה לו קצה שילדה ואתה יודע זאת ובאתי עד רחובות והייתי מאוד רציני אבל ברגע שראיתי שכל הרצפה האחורית של הרכב הוחלפה מר עידן הנכבד ואבא שלי אמר אפילו בלי לערער "קצה שילדה" אז תאמין לי שזה נכון ומי שביזבז את זמני היקר בשיחות טלפון מר עידן הנכבד זה רק אתה מכיוון שיכולת לומר לי שיש לרכב "קצה שילדה" אבל לא,רכב שהחליפו לו את הרצפה האחורית ותאמין לי שאבי יודע לשים לב שדברים כאלו קורים כי לא,הוא לא מומחה ואין לו וותק במקצוע מר עידן הנכבד,ממש לא! לך יש וותק ואתה זה שמבין ושאומר לי "אל תדאג אין שום קצה שילדה" ואחרי שאבא שלי אמר לך פתאום התחלת לדפוק גימגומים מפה עד הודעה חדשה ואמר במילים שלך לאבא שלי "אהה כן,יש קצה שילדה אבל לא שילדה" (ואני נשבע בצדק וביושר שלי) ואני לא ישפיל אותך פה בפורום כי אתה ממש לא לרמה שלי אז,תסיק מסקנות לבד

ומר עידן,אני רוצה לקנות רכב ספורטיבי ששמור ואני מודה ששמור אצלי זה עד יד שלישית ועם קילומטראץ' לא מוגזם,כמו שהיה RSI הירוקה היפייפיה שלך רק לא עם מה שאתה רצית להשמיט בשיחות טלפון שאני מודה שביזבזתי עלייך וחבל שבכלל הגעתי עד אלייך לרחובות, רכב כזה שמור שאני ימצא אני ישלם גם 5 אלף מעל המחירון.

מר עידן,אבא שלי במוסך סובארו זה נכון ,לא יודע למה היית צריך להכניס אותו אבל אם כבר אז בוא נגיד שאם טיפה היה לך את הידע שלו בעולם הרכב,תאמין לי,לא היית מוצא את עצמך משקר לגבי שילדה (שילדה,קצה שילדה וכל המונחים האחרים שאתה דואג להשמיט בשיחות טלפון) ואני יסכם בזה שחבל מאוד שאתה סתם מבזבז לאחרים שיחות טלפון.

תמצא לך חיים ב'נאדם.

• תוכן חדש...