Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-o מזמן כבר לא רשמתי באתר...מבטיח להשתפר לאחר השחרור :?

ראשית יש לי בקשה.. אנא המליצו לי על אתר מכירות ששולח מוצרים לישראל ומוכן לקבל paypal. אשמח לקבל קישורים לחנויות שכבר היה לכם איתם נסיון!

ברצוני להזמין טויטרים לסט קומפוננט קיים ברכבי (דוטק) שהטויטרים שלו פשוט החליטו למות ביום מן הימים ללא סימנים מוקדמים.

אנא המליצו לי על טויטרים שישלבו טוב לוופרים וקרוסים קיימים!

סכום ההשקעה הוא עד 80$ ואפילו עדיף פחות...

תודה רבה מראש8)

פורסם

speedman, לאחר הרבה חיפושים הבנתי שאני ממש לא מבין בשיטות חיפוש באתר...

יגאל-בנץ, אני מעדיף לבזבז פייפאל ולא מזומן ולכן החלטתי להזמין אותם מחו"ל. אגב, כמה בימינו עולה 22MT בארץ?

עדיין מחכה להמלצות לשילוב בסט הנ"ל.. חוץ מה22MT כמובן :)

פורסם
madisound.com

עובדים בשיטה הזאת

שרות מעולה

טוויטר זול ומעניין שהייתי שמח לשמוע הוא ה SEAS NEO, שניתן להשגה בתצורת כיפת מתכת (סגסוגת של אלומיניום ומגנזיום) וכיפת משי. קראתי פעם מבחן השוואתי בין כמה טוויטרים-"קללות"-כאלה והוא קיבל את הציון הכי גבוה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

MT22 אפשר להשיג בחניות ב600-700 שקל אולי אפילו פחות, כמובן שיד שניה אפשר להשיג בחצי מחיר.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...