Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת רכב מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

בבאדגט יצאו עכשיו בפרסום על 25 אחוז הנחה על מלאי של גטס 2005 מהשכרה שיש להם,לא ליסיניג אלא השכרה .

שאלתי אליכם האם זה טעות לקנות רכב מחברת השכרה שנסעו אליו בטח הרבה אנשים ? או שהרכב נטחן מכל הכיוונים

מצד שני גטס .. 2005 במחיר 48000 במקום ב 64000 גם קורץ לי

מה דעתכם בנושא ?

פורסם

אתה שואל שאלה וכנראה לא מבין שכדי להגיד לך כן או לא חסרים פרטים:

א- כמה קילומטר'ז עברו הרכבים?

ב- האם הרכבים עברו תאונות קשות /שילדה.

ג- האם הרכבים ידניים או אוטומטיים (יהיה חשוב במכירה).

לאחר שתשלים לנו את הפרטים נוכל לייעץ טוב יותר.

חשוב לדעת ברכישת רכב מליסינג/השכרה שכאשר אתה קונה,לא תקבל בדרך כלל הנחה משמעותית אלא אם יש פגם משמעותי ברכב.בעוד שבמכירת הרכב תיאלץ להפסיד סכום שנע סביבי 20-25% אז תקח זאת בחשבון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כאשר קונים רכב השכרה יש הפחתת מחירון ב17% ממה שזכור לי, גטס לא הולכת במחירון משמע 25% הנחה זה לא מציאה זה סתם משיכת לקוחות.

לגבי הכדאיות: תלוי מי קונה, למשל דודה שלי קנתה בשנת 2002 סוזוקי סוויפט מהשכרה עם 52K ק"מ (שנת 2000), היום האוטו עדיין לא נסע 80K אפילו, ככה שהק"מ נמוך, אותו סיפור עם סבא שלי שקנה קיא פרייד אוטומט.

אם אתה הולך להריץ נסיעות, שווה לחפש אחת מליסינג ששם הירידת ערך נמוכה יותר, או אפילו אחת מפרטי עם ק"מ נמוך (במקרה של הגטס לא חסר)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה עדיף לי , יונדאי גטס 2005מהשכרה ב 46000 שח או לנטיס פרטית שנת 99 באותו תקציב פחות או יותר כאשר השיקולים הם:

אמינות, עלות נמוכה ונוחות נסיעה

פורסם
מה עדיף לי , יונדאי גטס 2005מהשכרה ב 46000 שח או לנטיס פרטית שנת 99 באותו תקציב פחות או יותר כאשר השיקולים הם:

אמינות, עלות נמוכה ונוחות נסיעה

אם לא משנה לך הגודל של הרכב אז הייתי הולך על הגטס בתאי אחד שהיא ידנית, האוט' שותה 1 ל 7.

הלנטיס גם מצויינת אבל אם אתה לא צריך משפחתית אז אין טעם לרדת 6 שנים.

פורסם

גם אני הייתי Budget בעקבות המבצע.

(1) הקילומטראז' של הרכבים במבצע יכול לגרום לכל אדם ממוצע התקפת לב (הכי נמוך שהיה שם - היה בסביבות ה 150,000

ק"מ. מפחיד - במיוחד שאנחנו מדברים על רכב שנמצא שנתיים בלבד על הכביש !).

(2) השוק מוצף היום ביונדאי גטס מהשכרה\ ליסינג. מכירת רכב כזה לאחר הרכישה תהייה סוג של התאבדות.

(3) אם כבר הולכים על רכישת יונדאי גטס 2005, ניתן היום למצוא בקלות רבה רכבים מהשנתון הזה מאנשים פרטיים, שהרכב

שלהם מליסינג ועבר הרבה פחות קילומטרים (משום שהוא נרכש מהחברה מוקדם בהרבה). הרכבים הללו מפורסמים בסביבות

ה 44K-45K, ואני מאמין שאפשר גם להתמקח על המחירים הללו.

בהצלחה !

פורסם

150K זו נסועה גבוהה מאד,ללא ספק.

מכונית שהיתה בליסינג נסעה לרוב הרבה פחות,ואם קצת מזל ניתן למצוא מכונית שמורה ונקייה.

גטס פרטית קשה מאד למצוא,ולרוב הם נימכרות מיד במחיר קרוב מאד למחיר המחירון.

בכל מקרה,סחירות עתידית של מכונית מליסינג תהייה עדיפה על זו ששימשה להשכרה,בייחוד עם הנסועה היתה נמוכה בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...