Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה המערכת הותקנה ברכב החדש.

הדלתות עברו איטום של שכבה פנימית ושכבה חיצונית,הקומפוננטים זכו להגבהה מטבעות עץ.

סה"כ בסופו של היום ההתקנה עברה טוב מאד,בלי שום פלסטיקים שבורים וכד'. ואפילו החלונות חשמל עדיין עובדים:)

הקומפוננט מוגבר בבי-אמפינג מהמגבר. הרושם הראשוני שלי הוא שהטוויטרים שולטים בבמה הקידמית. אני חושב שעם מספיק משחקים אני אצליח לשנות את זה. סה"כ הסאונד מאד חד ומדויק,בדקתי את המערכת בטראק שפעם צרבו לי על דיסק שמנגן מלא כלים בכל מקום על הדש,ככה נבחנים גם המידים גם הסאב וגם הטוייטרים והמערכת ניגנה את הטראק באופן מופתי.

מפגש הבא בתקווה אני אגיע ואתן טעימה מהמערכת:evil:

צירפתי קצת תמונות שצולמו מהפלאפון מההתקנה,תהנו.

נ.ב הכלב הוא של המתקין

DSC00318.jpg

DSC00319.jpg

DSC00320.jpg

DSC00321.jpg

DSC00322.jpg

DSC00324.jpg

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקנה חביבה אך מה זה החומר נזנ לא נתקלתי בו ואיזה רכב זה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הרכב הוא סיאט איביזה 04 והחומר הוא חומר איטום מארה"ב של חברת TEXSA

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אין עוד תמונות.צילמתי ככה ממש בקטנה תוך כדי עבודה, אין עוד משהו שמעניין לראות:)

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

תודה!

המתקין לא הבין כמה רמס הסט הזה כי המגנט שלו כל כך קטן והוא שוקל כלום:)

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

כל הרכיבים שלי רשומים בחתימה.

התקנתי בראש עין במקום שנקרא Y&R מערכות. אם מישהו זוכר את יוני מאוטופרט שהיה לו סאב וגה וגה ב306 ...אז הוא בעל המקום. הבחור זכה בכמה פרסים בתחרויות EMMA...כישרון יש לו.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אם עיני לא מטעות אותי, אני רואה קרוסים בדלתות.

תעיף אותם לתוך הרכב אם אתה לא חושק בקבלים מתפוצצים...

שי.

פורסם

הקרוסים אכן בדלתות...שאני אבין,מה הבעיה עם זה?

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

הלחות תפוצץ לך את הקבלים וגם אם תאטום עם פוליאוריטן יכנס לך לחות כי מספיק שבחורף החלון נרטב ואתה מכניס אותו לח אתה מכניס לחות לחלל הדלת

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר,אצלי בדיהטסו היו מורכבים קרוסים בדלתות, שזה הדלתות הכי לא אטומות בעולם בערך של רכב יפני ולא קרה כלום!

ואני באמת שלא רואה סיבה שמשהו יקרה הפעם במיוחד עם כל האטימה שהולכת שם.

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

שיהיה בהצלחה אני מקווה שיחזיק מעמד לארוך ימים, שלא תגיד שלא הוזהרת

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...