Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי לתשומת ליבי8)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבין, זה לא נזק של מהיום להיום, אם זה ייקרה (סמוך עליי זה יקרה; קרוס בדלת זה מתכון לאסון), זה יכול לקרות גם שנה מהיום, כשכבר תגמר לך האחריות על האלמנט, ואז כבר לא יהיה לך אבא ואמא, ואחריות ושום דבר.

במידה והמתקין יתחיל לסבן אותך בסיפורים של - "וואלה, אבאל'ה מה שאמרו לך זה חרטא".

תסביר לו בעדינות שלא יתעצל, ושיש סיבה לזה שאתה משלם לו - הלקוח תמיד צודק וככה אתה, הלקוח, רוצה את זה.

בברכה, שי.

פורסם

נו, אז?

הקרוס צריך להיות בתוך הרכב,

תנסה לשטוף את הרכב , ואח"כ לפתוח את הדלת , אני מבטיח לך טיפטוף כולל .

אני בטוח שקרוס רטוב זה מתכון לבעיות ותקלות עתידיות .

נניח ואתה מוכן נפשית לקרוס ששוחה בדלת בין טיפות הגשם,

ואתה מעוניין לשנות את העצמה של הטויטר בקרוס מ-0 ל+3db ,

אתה מודע לעובדה שצריך לפרק את הדלת כדי להגיע לכיוון בתוך הקרוס ?!

מה עדיף ?

במקומך הייתי חוזר לשם, ביום א' בבוקר.

נ.ב.

כדאי שתבדוק מה קורה אצל השאר ,

אני חושב שמתקין מקצועי - ימקם את הקרוס במקום הטוב ללקוח .

בכל מקרה צריך לחכות לתשובה של דני ,

הוא ייפתור את הסוגייה הזו בוודאות.

.

ZZR

פורסם

משהו אחד לא ברור, הבחור אומר שהסט מוגבר בBI-AMP

ל

כנראה שהוא מגדיר "בי-אמפ" בצורה שונה ממה שאנחנו מכירים,

אחרת אין שום הסבר לקרוס פסיבי , ועוד בדלת.

ZZR

פורסם

איך ממשיכים לדבר שטויות ,

לא מדובר כאן על BI-WIRE , שמאפשר קרוס פאסיבי עם 2 כניסות ,

הרי ברור כשמש שבמקרה הנ"ל:

הקרוס יושב בתוך הדלת ומקבל בכניסה חוט בודד (החוט שמגיע מהדלת).

במקרה הטוב מדובר על מישהו שהתקינו לו מערכת והוא חי באשליות של BI-WIRE או אפילו BI-AMP ,

.

ZZR

פורסם

מר מידן היקר,היחיד שממשיך לדבר כאן שטויות זה אתה!

אם היית יודע,מילא אבל סתם להגיד? במקרה לקרוס יש 2 כניסות, כניסה אחת לטוייטרים וכניסה אחת למידים,כלומר המיד והטויטר מוגברים לחוד. ואם בי-אמפ הייתה אפשרות כה לא הגיונית לסט הזה הרי שהיצרן ה"לא מבין" לא היה טורח לעשות סוויץ' על הקרוס שלו שכתוב עליו BI-AMP ON/OFF נכון?

אבל כנראה שאתה יודע הכי טוב מכולם.

יום טוב

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

זאת אומרת בקרוס הזה יש 4 טרמינלים ?

2 כניסות

ו2 יציאות כאילו ?

נחמד....אבל יש לזה חיסרון, אחד היתרונות הגדולים של בי-אמפ זה הדמפינג פקטור של המגבר, בעצם היכולת של המגבר לשלוט בדרייבר בצורה יעילה (בחזרות שלו...לא ביציאות)

ברגע שאתה מעביר אותו דרך קרוס פאסיבי אתה חוזר למצב ה"לא רצוי" כמו במערכת שהיא לא BI-AMP...בעצם מלבד הנושא של הספק גבוה (2 ערוצים לאותו סט) אין פה יתרונות כמעט, אולי כיוון העוצמה של האלמנטים בנפרד וזהו,

הייתי מציע בחום להשקיע עוד כמה מאות בודדות של שקלים ולארגן קרוס אובר אקטיבי, לבצע את החיתוכים לפני ההגברה ולהעיף את הקרוס הזה משם...התוצאות כנראה יהיה טובות יותר משמעותית

בכל מקרה - תתחדש

פורסם

הבחור סה"כ חיבר את הסט הנ"ל בבי אמפ פאסיבי, לדעתי אתה אם כבר בחרתה להגיע לרמה גבוה של סאונד, תקנה HU עם 3WAY CROSS SYS ואז תעיף את הקרוס ואז נפתרה לך הבעיה של המיקום וגם תוכל לנצל את האלמנטים בצורה טובה יותר להגיע ולכיוון מדוייק יותר מאשר עכשיו.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

לפי מה שאני רואה בתמונה הוא הרכיב את הקרוסים בחלק החיצוני של הבידוד.

הסיכוי שיגיע לשם מים הוא דיי קטן היות ויש גומייה מעל החלק הזה. החלון יורד ועולה בחלק מאחורי הבידוד.

אני גם התקנתי את הקרוסים בחלק הזה. בנתיים אין תלונות ברוך השם.

פורסם
הבחור סה"כ חיבר את הסט הנ"ל בבי אמפ פאסיבי, לדעתי אתה אם כבר בחרתה להגיע לרמה גבוה של סאונד, תקנה HU עם 3WAY CROSS SYS ואז תעיף את הקרוס ואז נפתרה לך הבעיה של המיקום וגם תוכל לנצל את האלמנטים בצורה טובה יותר להגיע ולכיוון מדוייק יותר מאשר עכשיו.

דני

הHU שלי ברמה מספיק גבוהה גם ככה,מקסימום אני אשקיע 150 שקל בקרוס של שרווד או משהו אבל להחליף HU בגלל זה בטח שלא. בנתיים אין לי שום בעיה עם איך שהסט נשמע.

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...