Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לך מקום טוב לקרוסים? תהנה.

אני לא הייתי מסכן אותם ככה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש על התקנת המערכת! אני בטוח שיש שיפור עצום לעומת השרייד :lol:.

מהכרות עם חומר הבידוד הזה (שלמען האמת שכבה אחת שלו רחוקה מלעשות משהו שקשור לבידוד), מדוע הוא התקין אותו בשכבה החיצונית ולא בתוך הדלת?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה הרכב שהוא קנה :wink:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, הבידוד נעשה ככה כי אם אתה מבודד את החלק הפנימי של החלק הפנימי,יענו החלק שפונה לכיוון החלון אז אתה יכול לתקוע את מערכת הורדת החלונון כי כל המתגים מורכבים עליה. לכן כדי לא לסכן את כל החשמל הגרמני המטורף הזה הוחלט לבצע את האיטום כמו שהוא נעשה.

בנתיים עשיתי כמה משחקים עם הסט החדש,תאמין לי שהבידוד הזה מספיק,המיד מאד חד ופאנצ'י אם הוא חתוך נכון,הטוייטר חזק אבל לא צורם, והסאב...אני כל פעם מתפלא מהסאב הזה...על הנייר נראה מצ'וקמק...כולה 150 רמס,דגם ישן אבל הוא מפוצץ לי את הרכב,הוא כל כך דומיננטי שאני מנסה לרסן אותו ולא כל כך מצליח:) הוא פשוט רוצה עוד גיין ,עוד ווליום רק תן לו לנגן.

רציתי להחליף אותו בסאב של זטק,עכשיו הוא גרם לי לחשוב פעמיים.

נ.ב אני מוכר את השרייד ולא את האיביזה:)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
הרכב הוא סיאט איביזה 04 והחומר הוא חומר איטום מארה"ב של חברת TEXSA

אותי מעניין לדעת למה הגעת עד לארה"ב בכדי לקנות את ה-TEXSA?

כאשר מוכרים אותו בארץ...

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

קניתי את החומר בארץ חבר.:)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
איתמר, הבידוד נעשה ככה כי אם אתה מבודד את החלק הפנימי של החלק הפנימי,יענו החלק שפונה לכיוון החלון אז אתה יכול לתקוע את מערכת הורדת החלונון כי כל המתגים מורכבים עליה. לכן כדי לא לסכן את כל החשמל הגרמני המטורף הזה הוחלט לבצע את האיטום כמו שהוא נעשה.

בנתיים עשיתי כמה משחקים עם הסט החדש,תאמין לי שהבידוד הזה מספיק

:nono:

אתה אף פעם לא יודע מה זה בידוד מספיק עד שאתה לא עושה אותו :-D.

אני לא מסכים עם הטענה שזה יכול לתקוע את החלון. מתקין מקצועי או סתם בחור עם ראש וידיים טובות יפרק ויחזיר הכל בלי שום בעייה והשיפור יהיה עצום!

נסה והיווכח!

איתמר.

פורסם

איתמר,הכאב ראש הכרוך בלגלות אחרי אטימה של 3 שכבות מכל הצדדים שהחלון פתאום לא יורד עד הסוף/הדלת לא נפתח וכד לא שווה לשיפור האקוסטי שיתקבל מהעניין:)

מילא זאת הייתה השרייד,אבל עם האיביזה אני מפחד לעשות משחקים כאלה

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...