Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא?

הנה תיבה עם שני מאווררים באותו משטח

|************|

| |2|****** |1||

|************|

כאשר 1 מכניס אוויר ו2 מוציא, יצור סירקולציה לא רעה בכלל

אם תתן להם טיפה זווית זה אפילו יעזור טיפטיפה יותר, תקנו אותי אם אני טועה בקשר לזה

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

Guest תמיר .א.
פורסם

יש לו בלחץ 60W ליציאה,

גרושים גם לתקן אותו.

מעגל כמו קליפורניה טראח 1000W וכמו הפלטיניום אהודיו 1000W.

תמיר

פורסם
אם ממש רוצים אפשר לשרוף גם אודיסון ת'סיס, רק שזה יהיה הרבה יותר קשה.

מספיק גאון אחד שחיבר "רק לבדיקה" רמקול בהתנגדות לא מתאימה - המגבר יכול לעלות לאוויר בשניות.איתמר , אני חייב לחלוק על דעתך

איתמר.

זה בדיוק ההבדל בין מגבר מעולה ומתוכנן היטב ובין מגבר שנחשב מעולה . שהרי אם תעלה את ההתנגדות מ4 ל8 לא יקרה כלום , פשוט תשמע פחות חזק . הבעיה היא כשההתנגדות יורדת , אבל מגברים טובים שמתוכננים היטב , מתוכננים לעמוד בזה . יש אפילו כמה מגברים לרכב שיכולים לעמוד בהתנגדות של 1 אום .

בברכה יהודה

פורסם

יתרה מזאת מניסיון ברכב של חבר (הוא טעה בקשר לנתוני התנגדות של כל סליל בסאב)

הJBL קיבל התנגדות סופית של 2 אום בגישור, משהו שהוא ממש לא יציב ולא אמור לעשות...הוא עבד ככה 20 דקות רתח בטירוף ואז פשוט מאוד נכנס לפרוטקשן, בדיקה קטנה העלתה את הבעיה, 5 דקות לסדר את הסיפור, עוד רבע שעה לתת למגבר להתקרר כמו שצריך (הלכנו לשתות קולה בזמן הזה :)) חזרנו הדלקנו הכל עובד פיקס

מגבר שמכבד את עצמו צריך לדעת להגן על עצמו מטעויות של אחרים

• תוכן חדש...