Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מגבר שני ערוצים. המגבר ירים סאב חמוד של פיוניר (אני לא מחפש משהו יותר מזה) כאשר הוא מתחיל בלאנזאר, ממשיך בקיקר ומסתיים בהיי פוניקס. מה הכי מומלץ לדעתכם? האם היי פוניקס מגיעים לרמת היי אנד? אני נוסע לגרמניה בקרוב. האם קיקר יהיו יותר זולים שם? האם יש לכם המלצות אחרות?.... תודה רבה רבה על העזרה :lol:

רק מורצ'ילגו.... שום דבר אחר....

פורסם

1. hi - fonics - falcon - 280w rms bridged

2. hi fonics - hawk - 180w rms bridged

3. kicker - 02kx120.2 - 120w rms bridged

4. kicker - 02kx150.2 - 150w rms bridged

5.rockford fosgate - punch 201s/200s - 200w rms bridged

6. Lightning Audio Bolt B2.300.2 - 300w rms bridged

איזה מבין המגברים האלה הכי עדיף (איכות, עוצמה, אמינות וכו')? אחד מהם ייקנה בגרמניה אני חייב את המלצתכם מי הכי עדיף....

תודה רבה

:roll:

פורסם

חשבתי כך בעצמי

המגברים של רוקפורד אמינים מאוד בדרך כלל - ראיתי שהם מוכרים מגברים של 4x25 ולא הבנתי מה הנקודה בזה... ואז הבנתי שאצלם כשכתוב 25 RMS זה 25 RMS טהור ואמיתי.

בכל שאר המגברים אתה תקבל לא בדיוק את ההספק שכתוב על הקופסא.

פורסם

בכל שאר המגברים שהוא ציין, חוץ מאולי הלייטנינג סביר להניח שההספק שרשום עליהם הוא ההספק האמיתי. כל חברה נורמלית היום מצהירה על נתון שהמגבר שלה באמת מספק. 25 וואט "טהור" כדברייך, זה עדיין הספק נמוך.

אני גם חשבתי על ההייפוניקס אבל זה נראה כמו ליין ממש זול לכן לדעתי עדיף אולי ללכת על אופציה בטוחה יותר.

אתה יכול לנסות להריץ חיפוש על ההייפוניקס באחד הפורומים האמריקאיים ולראות אם יש עליו פידבקים טובים.

פורסם

אז זהו שבדקתי והרוב אומרים לי שההי פוניקס הרבה יותר חזקים מרוקפורד

ושני המגברים הקטנים האלה מעולים לחלוטין. מעבר לעובדה שהם אנדרייטד הם נחשבים גם הרבה יותר טובים מהרוקפורדים הקטנים.

ככה שאני עדיין לא יודע מה מו מי

• תוכן חדש...