Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שהיבואנים לוקחים על זה טרמפ וגוזרים קופון שמן על חשבוננו.

אני מקווה שבעתיד הלא רחוק מיסוי הרכבים ירד בכלל והמס הכבד על רכבים פתוחים בפרט, כאשר רכב לא יהיה כאן לוקסוס - אלא צורך הכרחי ובסיסי, כמו בכל מדינה נאורה אחרת.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יופי של חישובים. אם כבר, אז למה שלא ימכור ב-100000, ואז הוא ימסור 100 יחידות וירוויח עשרה מיליון.

אז קודם כל, אני די משוכנע שליבואנים יש מחלקות ניהול מקצועיות שיודעות למצוא איזון מסוים בין רמת המחיר לכמות המכירות. אחרת היבואנים הגדולים לא היו מרוויחים מאות מיליוני שקלים בשנה ברווח נקי.

מעבר לכך - חשבתם אולי שאם היבואן מביא את ה-206CC במחיר של 164K, זה אומר שהוא מרוויח על כל רכב נניח 15K-25Kשקלים? (לדוגמא, אולי זה יותר, אולי זה פחות, לא יודע). הורדת המחיר ל-150K תקצץ לו את שולי הרווח באופן משמעותי, ואז במקום להרוויח נקי 400000 שקלים ממכירת 20 מכוניות, הוא ירוויח אולי 150000 ממכירת 30 מכוניות. אז נכון שעוד 10 מכוניות יכולות להחזיר חלק מההפסד בטיפולים, אבל זה עדיין הפסד משמעותי...

מחקר שנערך באנגליה על סקודה פאבייה הוכיח כי הרכב עלה לבעליו כ-50אלף פאונד ב9 שנות שימוש --לא כולל מחיר הקנייה הראשוני!העלות היא של נסועה ממוצעת שנתית דהיינו-ביטוח,דלק,טיפולים ותיקונים -לא כולל ירידת ערך.

ברור שמבחינת היבואן בישראל שהוא בלעדי וגם מספק כמובן את החלפים למכוניותיו-אינטרס על להעלות כמה שיותר מכוניות על הכביש, כיום יבואן כמו לובינסקי יכול להרוויח על כל רכב בכמה דרכים העיקר שתיקנה-----

הוא יעשה לך טרייד-אין במחיר שחיטה על הרכב הקודם שלך, הוא יתן לך מימון, הוא ימכור לך כל מיני אביזרים במחיר מטורף, הוא יעשה לך ביטוח וגם תטסט אם תירצה והעיקר --במשך כל תקופת האחריות לפחות {עד 4 שנים}יחייב אותך לטפל במוסך שלו בחלקים מקוריים יקרים.

אז ברור שכדאי למכור יותר בפחות רווח ראשוני ולהרוויח יותר לאורך זמן.

אבל אנחנו עם פראייר שקונה מכוניות במחיר של דירה כאילו אין מחר אז למה לו.

הכותב היה פראייר בעצמו כמה פעמים בעבר.:oops:

פורסם
כמובן. הביטוח יקר פי 3 ולעיתים אף יותר מזה כשמדובר ברכב פתוח.

ברגע זה וויתרתי על חלום הרכב הפתוח. :(

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

שאלה (המקורית של השואל) היא מאוד מעניינת ומאוד במקום.

לדעתי.

כל הסיפורים על חיזוקי שילדה ועלויות יצור זה נחמד - אבל מה שמעניין זו שורה התחתונה.

אני חושב שיש כאן 2 סוגיות:

1. גרסאות פתוחות שגם בחו"ל יקרות משמעותית מהגרסא רגילה.

אני יכול לחשוב על כל מיני גרסאות קביולא שיוצרו ע"י פיניפארינה לרנו מגאן, אופל אסטרה וכו'.

כאן אין מה לעשות - אפשא מחירים של חו"ל יוקרן לאפשר גדול פי 2.5 כאן כפול שער מט"ח - וזה יוצא הרבה מאוד בד"כ.

2. מכוניות פתוחות לא יקרות בחו"ל - כאן זה מתחלק למכוניות שגם בארץ התמחור הוא היגיוני או/ו יחסית נמוך (סמארט, פונטו ונראה לי זהו זה...... אולי גם שוורולט קאוולייר ז"ל?), מכוניות שלא מיובאות בכלל (KA, בארצ'טה וכו') וכמוניות שיבואן פשוט מגזים במחיר (מיקרא דוגמה טובה לכך).

כמובן שיש גם מקרים של מכוניות פתוחות שמיובאות רק בגרסאות הכי מאובזרות והכי יקרות שלהן (מיאטה, MG ז"ל) וזה חבל.

ויש את המכוניות שמראש יקרות גם בחו"ל - אין מה לעשות ולצפות למחיר יחסית אטראקטיבי כאן.

אני יכול להתגעגע למחיר של 250,000 ש"ח עבור SLK (לא שעכשיו הייתי מפנה/מוצא סכום כזה על רכב "פאן").

מבחינתי הכי חבל שלא מביאים דגמים זולים וגרסאות זולות.

מצד שני לרכבים פתוחים יש בארץ שלל סטיגמות לא טובות.

לגבי ביטוח - אכן יש תוספת תשלום.

אם זה מה שמפחיד אותך שכח מ-BMW ומרצדס - שם גם על סגורות ישנות אתה משלם כאלו סכומים שבעל מיאטה כבר מזמן היה מתאבד מהם...........

בואתה הזדמנות תוותר על חלום של ג'יפ..........

אבל שילוב של מותג "יקר" עם מרכב "פתוח" יוצר פרמיה ביטוחית "קטלנית".......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

פששש...

תשובה מלאת ידע וחוכמה.

על בסיס מה אתה קובע שמחיר ביטוח החובה נקבע למכונית פתוחה פי 3 ואף יותר?

ביטחת רכב פתוח מעולם?

להזכירך, השואל שאל לגבי ביטוח חובה !

אותו ביטוח שנגזר מקבוצת הרישוי, מה הקשר בינו לבין הגג של הרכב?

יתרה מזו - אכן הביטוח המקיף גבוה יותר ברכב פתוח, אולם לקבוע כי הוא "פי 3 ואף יותר" זו הגזמה פראית.

גילוי נאות: לכותב ההודעה, במקרה, יש רכב פתוח, והוא גם במקרה, משלם עליו ביטוח חובה וגם מקיף.

ברגע זה וויתרתי על חלום הרכב הפתוח. :(

אתה מוותר על החלום שלך בגלל שבנאדם חסר כל קשר למציאות כתב משהו שאינו נכון בפורום רכב?

אם זה החלום שלך, לפחות תשקיע קצת מחשבה והיגיון ותברר עובדות בעצמך.

אחרת תמיד אתה תקשיב ל"יודעי דבר", ולא תעשה כלום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סליחה אני מצטער.

לפי הבירורים שאני בררתי עם לא מעט חברות ביטוח, זה היה היחס בערך בין רכב רגיל לפתוח. זה בהנחה שהסכימו בכלל לבטח!

צר לי אם הטעיתי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קשקוש בלבוש.

ביטוח חובה נגזר +- מקבוצת הרישוי.

הרכב שלי והרכב של הורייה של זוגתי (שתחיה) אותו קבוצת רישוי, ביטוח החובה זהה (עד לרמת השקל וחצי).

ביטוח מקיף זה כבר עולם אחר, שבו הסוכן שלך הוא זה שאחראי לתמחור היסטרי או לסכום הוגן ואף הגיוני.

בכל מקרה, כל עוד אתה לא ילד בן 18 עם 10 תאונות מאחוריו, גם המחיר למקיף לא יהיה לך פי 3 מרכב מקביל בעל שווי דומה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה צביקי שאל?

אגב, שאלה שמסקרנת אותי:

האם ביטוח החובה על רכבים פתוחים יקר יותר מאשר על סגורים?

(כי לכאורה הם פחות בטוחים)

ומה אתה ענית?

וגם פה אתה טועה.

ביטוח מקיף לרכב פתוח לא עולה "פי 3 ואף יותר".

פורסם

אתה מוותר על החלום שלך בגלל שבנאדם חסר כל קשר למציאות כתב משהו שאינו נכון בפורום רכב?

אם זה החלום שלך, לפחות תשקיע קצת מחשבה והיגיון ותברר עובדות בעצמך.

אחרת תמיד אתה תקשיב ל"יודעי דבר", ולא תעשה כלום.

מה שכתבתי נכתב בציניות.

לא באמת התכוונתי לוותר על החלום אלא רק ניסיתי להביע את האכזבה שלי מחברות הביטוח באמצעות הגזמה.

סדרה 3 פתוחה היתה מאז ומתמיד החלום שלי ויום יבוא ואני עוד אגשים אותו :lol: (כן בטח..)

נ.ב.: מבחינתי, מחירי הביטוח הם שוליים וזניחים יחסית למחיר של רכב פתוח ולא מהווים גורם מכריע בסוגייה אם לקנות רכב פתוח או לא.

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

פורסם

אכן ביטוח חובה עולה כמו רכב רגיל.

מקיף זה סיפור אחר.

לגבי סדרה 3 קאבריו שמענו גם על 12,000 ש"ח לרכב ממש לא חדש.........

כמו שאמרתי - מותג יוקרתי + גג רח = סכום הסטרי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אכן ביטוח חובה עולה כמו רכב רגיל.

מקיף זה סיפור אחר.

לגבי סדרה 3 קאבריו שמענו גם על 12,000 ש"ח לרכב ממש לא חדש.........

כמו שאמרתי - מותג יוקרתי + גג רח = סכום הסטרי

אוי ואבוי..

עד מתי ניתן יד לעשקנות ולסחיטה של חברות הביטוח ורשות המיסים?!

פורסם

זו לא דוגמה מייצגת במיוחד, משום שעל בימר מסדרה 3, גם שאינה קבריולט, מדובר בסכומים של בין 5K ~ 7K...

Dalkan, אף אחד לא מכריח אותך לעשות ביטוח...

פורסם

אי ביטוח של רכב כזה ועוד באזור כמו שאני גר בו (אזור המשולש מי שמכיר) שקול להשארת הרכב באמצע טירה עם הדלתות פתוחות והמפתח בפנים.

אז לא תודה :)

• תוכן חדש...