Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחקר שנערך באנגליה על סקודה פאבייה הוכיח כי הרכב עלה לבעליו כ-50אלף פאונד ב9 שנות שימוש --לא כולל מחיר הקנייה הראשוני!העלות היא של נסועה ממוצעת שנתית דהיינו-ביטוח,דלק,טיפולים ותיקונים -לא כולל ירידת ערך.

אני מת על משפטים שמתחילים ב"מחקר שנערך...".

1. לינק למחקר בבקשה.

2. על כמה פאביות המחקר נערך? 1? 10? 1000?

3. מה היה הק"מ הממוצע של אותן פאביות?

4. כיצד מתפלג הסכום המדובר לאורך 9 השנים ולפי סוגי העלויות? (ביטוח, דלק וכדומה)

5. מה המחקר ניסה ל"הוכיח"? הרי הייתה לו מטרה, לא? אני משוכנע שהוא לא ניסה להוכיח את העלות הזאת, אלא להגיד אמירה מסוימת. אחרת גם אני יכול ליצור מחקר על קליאו ספורט ו"להוכיח" שהיא עלתה 30000 שקלים ב-1.8 שנות שימוש, נניח.

6. 50000 פאונד ב-9 שנים? על כמה מתערבים שלפחות 75% מהסכום הזה היה על דלק?

ודבר אחרון - לא בדיוק הבנתי מה זה קשור לנושא הדיון. הרי מתוך ה-50K פאונד המדוברים רק סכום קטן חוזר ליבואן בתוך רווח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רובי, אני מצטער לאכזב אותך - אבל זה לא הגיוני בעליל.

שנת הדגם הראשונה של הפביה (בעולם - לא בישראל) היא 00, מה שאומר שהפביות הראשונות הן בערך 7 שנים על הכביש, ולא 9 שנים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי תכתבה באיזה מקום ו-אני אנסה למצוא את זה ולסרוק אם זה כזה חשוב,בכל מקרה אני חושב שהרעיון נכון-יבואן בישראל מרוויח יותר מחיי המכונית ממכירתה ולכן האינטרס שלו צריך להיות למכור כמה שיותר אפילו אם הרווח קטן מאד על המכירה.

פורסם

גם במיחירים נמוכים בעשרות אחוזים לא יהיה ביקוש למכוניות מסוג זה.

בשוק הישראלי קונים כמעט ורק מכוניות רגילות ומשעממות. מעט מאד מכוניות פרימיום ספורט או פתוחות. וחבל שכך

חוסר הביקוש נובע לא רק מהמחירים הגבוהים אלה גם מאופי השוק. זה עדין לא מסביר את היבואנים (חוץ מרצונם למצב את הפתוחות כמכוניות אקזוטיות) שבוחרים לתת מחירים גבוהים ביותר למכוניות שנותנות תמורה מעטה

פורסם
גם במיחירים נמוכים בעשרות אחוזים לא יהיה ביקוש למכוניות מסוג זה.

בשוק הישראלי קונים כמעט ורק מכוניות רגילות ומשעממות. מעט מאד מכוניות פרימיום ספורט או פתוחות. וחבל שכך

חוסר הביקוש נובע לא רק מהמחירים הגבוהים אלה גם מאופי השוק

אני לא ראיתי מחקרים או משאלים בנושא ולא יודע האם אתה כן ראית.

אני מאוד מקוה שאתה טועה.

בסה"כ יש כאן בני אדם עם 2 ידיים ורגליים בדיוק כמו במדינות אחרות אז אני לא רואה שום סיבה שאם הנחירים היו שפוים למה שאנשים לא היו מגשימים את החלום ורוכשים רכב מיוחד מסוג זה או אחר (ספורט, קאבריולט, רודסטר, ג'יפ, באגי וכו').

זה נראה לי רק הקטע הכלכלי.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...