Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיכה,

בקישור המצורף ניתן להזמין קיט אטמים (עגולים) לא האטם הצורתי במחיר של 9 דולר לסט אטמים עבור כול הרכבים תוצרת אסיה, ייתכן שגם למדחס שלך תמצא אטמים מתאימים בקיט. (במקרה הגרוע תוכל להשתמש עם האטמים ל-XXX).

המשלוח הוא דרך חברת שילוח ככה שיש לברר איתם את מחיר המשלוח וכמובן תבדוק לפני כן האם ניתן להשיג בארץ.

http://www.ackits.com/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=01&Product_Code=CP3008&Category_Code=vehiclespecific

איזה כייף לי :)

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה מרק, כל זה 9 דולר זה כלום, הבעיה שאין לי כרטיס אשראי אז זה די שולל את האפשרות להזמין מחו"ל.

אני כמעט בטוח שזה ממש לא בעיה, הצורתי הוא יותר מורכב. לגבי הoring הקשה אחת על גוגל הניבה את התוצאה הבאה http://www.gumtec.co.il/HTMLs/article.aspx?C2004=12512&BSP=12273&BSS110=12512 חברה שמייצרת ומייבאת מכל חומרי גלם הקיימים בעולם, אני כמעט בטוח שיש להם הכול שם, גם יוכלו לייצר לי על המקום מכל חומר שארצה, נו באמת כמה גומיות זה מה שימנע ממני לשפץ את המדחס הזה? ועוד ליד הבית ממש פה במרכז, יותר מזה? עומדים בכל התקנים, כל חומרי הגלם בעולם, מתחייבים למחירים הכי טובים.

אורן- שמעתי את השם עופר קצב ואומרים שהוא הכי טוב בתחום. מה שאני צריך שני גומיות אורינג אחת בקוטר של 10 סמ והשניה בקוטר של 4 סמ. ועוד אטם צורתי. חתיכת פלטת ברזל כזאת שיושבת בתוך ציר המדחס וקלאץ. וזהו.

כמה אמור לעלות קלאץ' ? זה נראה לי החלק הכי יקר מכל מה שחסר לי ? לגבי הלחצים במערכת זה יפה 250 psi זה גבוה אבל לא כל כך גבוה, האטמים בסה"כ סוגרים את ההרמטיות, מה שסוגר עליהם זה הברגים שאני סוגר עליהם, האטמים בסה"כ יושבים בתוך סנדוויץ זה לא שהם מיוחדים או משהו, אני בטוח שכל מידה מאוקולון אפילו תתאים. עוד שאלה - בסל"ד נמוך במאזדה שלי וגם של אחרים יש רעשים כאלו כמו של צרצר, מישהו יודע ממה זה נובע ואיך ניתן להעלים את זה ?

פורסם

מיכה,

יש לך טעות בקשר לאטמים, האטמים מיוצרים בדיוק של עשירית המילימטר והם יושבים בדיוק רב במקומם ונלחצים בלחץ שגורם להם להתעוות ב-2 עד 3 עשיריות המילימטר וזה מה שאוטם את המערכת בפני דליפות.

סגירה חזקה מידי קורעת לאטם את הצורה סגירה חלשה תגרום לדליפה.

כמו כן האטמים מיוצרים מחומרים שעומדים בלחצים גבוהים ועמידים בפני נזק של גז R-134 או R-12.

אתה חייב להחליף את כול האטמים של המדחס.

פורסם

להחליף את הכול זה ידעתי בשניה שראיתי אותם. וברור לי בוודאי מה שאתה אומר כבר נלקח בחשבון מרק. ראית את הלינק שצרפתי בהודעה הקודמת מרק? אולי יש להם שם מחלקה שאני יכול לבוא עם המדחס ולצאת משם מסודר בומבה ? אני בטוח שיש להם חומרים שם שעומדים בפני 134a הם הרי מייצרים ומייבאים את כל החומרים בעולם. עשירית המילימטר או שני עשירית אלו כבר הבדלים שאני יכול לזהות בעין עם מד זכיח. (כשעבדתי בדפוס עד 10 ס"מ הייתי מודד ללא סרגל ואם היית בא עם סרגל לבדוק אותי היית רואה שזה בול על המיל') אני בטוח שבעל מקצוע שם יוכל להתאים לי אטמים. לגבי הצורתי אם לא נמצא ולא ניתן ליצר שם לפי שטאנץ, לא תהיה ברירה אלא רק להמשיך לחפש. נכון ? נשאלת השאלה מאיזה חומר האטמים שיושבים במדחס שלי שעמידים בפני r134a ולחצים של מיזוג אויר ?

נתקלתי לא פעם בפרויקט מצולם של איציק ואיציק גם אמר לי בה"פ שהמיסב עלותו 20 שח, אני מניח שהתכוון למיסב הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=18937 ונשאלת השאלה זה גם מגנטי ? זה בערך כמו שלי ? מה העלות של מיסב מגנטי כמו שלי ?

פורסם

מיכה, תשכח מזה שהחברה בישראל תייצר לך אטם אחד וגם לא 100 הם מדברים בכמויות, בכול מקרה אטם מגומי קשה למדוד עם מד זחיח בצורה מדוייקת, אני במקצועי מהנדס מכונות ובעב עבדתי במחלקת תכנון מכני באחת החברות המובילות בארץ בתחום המכונות ומידי פעם הייתי צריך לאפיין אטם שנפל לידי וזה לא פשוט ללא אמצעים ייעודים.

אתה יכול לנסות למדוד בעזרת קליבר את הקוטר הפנימי/חיצוני וקוטר החוט אבל זה לא מספיק מדוויק, השיטה המדוייקת היא בעזרת קונוס מיוחד שבו יש מידות תקניות של רוב האטמים לפי התקן המילימטרי וגם האינצ'י וגם לפי התקן היפני JIS משחילים את האם על הקונוס וקוראים את המידה הפנימית של האטם.

פורסם

אטם o ring זה לא בעיה, כך אני חושב. לא שייצרו או רינג, אני פשוט בטוח שיש בארץ. חייב להיות, מה כל מי שיש לו בעיה כזאת מזמין אטמים מחו"ל ? אם כן בטוח למישהו בארץ נשאר אחד שניים בשבילי, לא? חח. הצורתי יותר מורכב ומעניין באמת מה ששאלת אותי בתחילת הפרויקט, האם המדחס מקורי ? ואם כן אולי אפשר להזמין את האטם לפי הקטלוג של מאזדה ? או שזה קשור כבר למטסושיטה שייצרו את המדחס ?

פורסם

פנסוניק מאטשושיטה :twisted: כבר לא מייצרים מדחסים לרכבים.

בכול מקרה תוכל לצלם מקרוב את האטם בכדי שאוכל למצוא כזה בחו"ל.

פורסם

כן מחר אני אצלם אותו ואעלה לכאן. הpdf ששלחת לי נראה לי אותו מדחס בהתאמה מלאה ב99 אחוז, יש סיכוי שזה אותו 1 ? מאיזה רכב זה ? מאזדה 6 ?

לילה טוב

פורסם

שלום וערב טוב,סליחה שאני מיתעלק אבל גם אני פרקתי את המדחס של הטמפרה שלי היום,וזאת לאחר שקראתי כאן שלא כדאי לתת לשיפוץ (לא מחזיק הרבה זמן).אז מיכיון שאני היתי איש הידראוליקה ליפני 25 שנים ומכיון שהיום בבוקר בדקו לי נזילות עים מכשיר מיוחד מצפצף ואמרו לי שהמדחס נוזל ושיפוץ יעלה 1200 שקל +מס אז אחרי העבודה פרקתי ומחר אקנה אטמים o-ring בכול עסק להידראוליקה וארכיב ואפרסם תוצאות,לא ניראה לי מסובך במיוחד,וצרפתי תמונות,אז תודה ולהיתראות בהמשך.

PICT0068.JPG

PICT0051.JPG

PICT0063.JPG

פורסם

כן ראיתי כשהוא בדק עים המכשיר וקרב את המתמר של המכשיר לאזור ראש המדחס אז המכשיר ציפצף בתדירות גבוהה .אבל אל דאגה אני אפרק הכול סתם בישביל העינין .

פורסם

למיכה

כל הכבוד על ההשקעה אבל,

מדחס זה הוא מדחס רוטורי התוצאות לאחר ההרכבה יהיו איך לומר עגומות ,בתקווה שלא יכנס ליכלוך עקב חומרי אטימה שונים ותהיה סתימה בשסתום

שיפור מערכת זו יהיה לקחת מדחס בוכנתי של דנסו או סנדן ולהתאימו לרכב או פשוט להרכיב משומש

לחבר בעל מדחס הריסון -בדוק כי ראש המדחס אינו סדוק וכנל מחזק את דברי דניאל לגבי הציר

יגאל

פורסם

תודה רבה מחר אני אבדוק(יהיה אור)אבל תגיד לי כשיש נזילה מהציר מאיזה אזור במדחס מישתחרר הגז לאויר החופשי?

פורסם

עלייך לרכוש אטמים המתאימים להרכבה במדחס העובד על גז R-134 או R-12 (יש אטמים שמתאימים לעבוד בשני סוגי הגז) כמו כן יש אטמים העשויים מ-Neoprene ויש אטמים העשויים מ-HNBR.

עלייך להקפיד לרכוש את סוג האטם המתאים.

פורסם

תודה רבה מרק מחר אני אבדוק את זה,ועוד שאלה ,השמן זה שמן מדחסים רגיל?והבנתי שלמלא במדחס בפקק המיועד לזה כמות של 250cc ,תקן אותי עים אני טועה,ושוב תודה ולהיתראות בשמחות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...