Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב,האטמים הם שלושה o-ring אחד ארוך שמחזיק לחץ נמוך יותר ושנים עבים לחיבורי צינורות למדחם,קניתי אותם בל.י.א -צרפתי קטלוג בשירשור הזה הסוג הרגיל nbr שישה אטמים עלו לי 50ש, שמן קניתי קופסה אצל מתקין שראיתי בדרכי,גם עלה 50ש .ואחרי שהרכבתי מילאתי בערך 150cc עד גובה פקק המילוי על המדחס.ותקנו אותי אים תעיתי במשהו.ואים יש עוד שאלות אשמח לענות,תודה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן אתה צודק,אני מקוה שיחזיקו כי חם מאוד המדחס.ובבדיקה שעשיתי אצל מזגניסט ראיתי שהנזילה מראש המדחס,ובפרוק ראיתי שהכול כמו חדש (ותאמין לי יש לי נסיון רב עים משאבות הידראוליות)אז זה מה שעשיתי,זה לא שיפוץ רציני זה רק תיקון נזילה ולא היתי מוכן לשלם על זה 1200+מס .עכשיו הפרויקט הבא זה ונטה ליפני הרדיאטור למזגן.

פורסם

איפה ממלאים שמן במדחס ? אצלי לא ראיתי מקום למילוי. מרק אני אעלה לך שרטוט ע"פ מידות של האטם הצורני.

פורסם

מיכה,

חבל על הזמן והמאמץ של שנינו, במידה ואתה יכול להשיג מדחס משופץ בסכום שציינת לך על זה.

לא יעזור לי שתמדוד את האטם ותצלם אותו כול עוד אתה לא סגור בעניין של להזמין אטמים (צורתי) מחו"ל שגם במקרה זה לוקחים סיכון מכיוון שלא מצאנו מק"ט של האטם.

בהצלחה

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק

כרגע אני מחכה לתשובה מהבחור לגבי המדחס, כפי שאמרתי לך אם השיפוץ לא יעלה ביוקר שווה לשפץ ולהתמיד בפרויקט. בוא נמצא את מה שדרוש נברר שאפשר להזמין, נעשה סה"כ. ואז נדע אם שווה להזמין את הכול.

העליתי את התמונות מצטער שהם לא הכי מפוקסות ומטושטשות, אני לא מצליח למצוא כרגע סרגל או מטר, מחר אני אמדוד בדיוק את המגרעת שבה יושב האטם הצורני מרק. (יש שם עוד אטם או רינג עגול בקוטר של 1.7 ס"מ בערך). כמה עולה קלאץ מגנטי ? אף אחד לא ענה עדיין.

לגבי אטמי האו רינגים אני רואה שיש מלא חברות שניתן להשיג בהם מרק אטמים מHNBR, אז זה לא הבעיה שלנו. http://www.azma.co.il/Index.asp?CategoryID=92&ArticleID=67

למנהלים- בתחילת השרשור בהודעה הראשונה שמתי קישור להודעה שלי פה בפורום, אני לא איך זה קרה אבל זה מקשר למועדון מאזדה שבו אני חבר לשעבר. אשמח אם תוכלו למחוק קישור זה, תודה מראש.

מיכה

תמונה023.jpg

תמונה001.jpg

תמונה022.jpg

פורסם

באמת טוב שאתה נזכר להגיד ואני כמו מפגר סומך על המילה שלך ומחכה לך. חוץ מלבלבל את המוח בפרויקט שצריך ככה ועושים ככה ותשיג ככה, רעש וצלצולים אין לך מילה תגיד לי ?

פורסם

חבר יקר, מדוע הנימה הצורמת הזו?

לפי הבנתי מרק עוזר לך על בסיס התנדבותי ותו לו, והוא לא חייב לך כלום, אז למה אתה מתפרץ?

• ספונסר פורום
פורסם
באמת טוב שאתה נזכר להגיד ואני כמו מפגר סומך על המילה שלך ומחכה לך. חוץ מלבלבל את המוח בפרויקט שצריך ככה ועושים ככה ותשיג ככה, רעש וצלצולים אין לך מילה תגיד לי ?

תגיד? אני קורא את כל השרשור הזה ומתאפק לשאול,אבל עם ההודעה הזו שברת אותי, עברת כבר את גיל 17? כי אם עברת ביולוגית, מנטלית אתה עדיין שם..

אורן בן סימון

פורסם

ולהוסיף שאתה חוצפן בצורה בלתי רגילה. אז אל תתבלבל- אף אחד כאן לא עובד עבורך.

אוליי החברים שכחו אבל גם פעם קודמת שהייתה לך הבעיה עם החוט השרוף לנורות הפגנת התנהגות דומה. כבר אז חצי מהמומחים הפסיקו לעזור לך ומרק היה היחיד שעוד ענה לך. זאת התודה שלך?

עם הגישה האישית והמקצועית שלך בחיים אבל בחיים לא תצליח לשפץ את המדחס.

פורסם

האמת שגם אם הייתי משלם למרק והוא היה חייב לעזור לי, לא הייתי מדבר אליו ככה.

מרק עזר לי הרבה פעמים והכל ללא תמורה ומרצון טוב, פניה אליו בצורה כזו עלולה לגרום לו לא לרצות לעזור וזה חבל כי נפסיד אותו כאן.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני אגיד לכם למה אני מגיב ככה

הבנאדם באמת עזר לי מהתנדבותו

ואני מחכה לו ואז אני שואל מה עם האטם ופתאום הוא רושם לי אני כבר ממזמן הפסקתי לחפש בשבילך את האטם

ומבחינתי מי שמתנהג לא יפה מדברים איתו באותו מטבע

ואביב להזכירך שדיברת איתי בפרטי על מה עם החוט השרוף

ואתה יודע משהו בגלל שהגדלתי את הזרם הנומנלי כל החכמים והציניים ידעו לבוא ולהעליב כמו שתמיד עושים

ולהגיד שאני לא מבין כלום וזה

יש פה טבע כזה שמישהו לא מבין יורדים עליו במקום לעזור לו

ולהזכירך שבסופו של ענין סידרתי את זה לבד

ודניאל זה אחלה שאתה קמבץ הפורום אבל אל נא תשכח את תגובתך שראית את הפרויקט או ששאלתי אותך איפה אני יכול להשיג אטם

כאילו עשיתי לך משהו רע אתה רושם לי אין לי הומור ותלך תחפש בדפי זהב

אני מתאים את עצמי אליכם

יחס גורר יחס

אורן עברתי את גיל 17 למה אתה רוצה לחנך אותי ? אמרתי כבר יחס גורר יחס

זה שאף אחד לא עובד אצלי זה סבבה אבל זה שאני מעלה את זה לפורום זה לא אומר שאתם עושים לי טובה בכל אופן לא אלו שהגיבו כרגע. כל היום רבים בפורום הזה

ממש החזית המאוחדת

פורסם

כולם בפורום הזה יודעים לעזור ועושים זאת, והוכחה לכך ניתן לקרוא דווקא בשרשור הזה. עוד ניתן להבין כי אתה מרגיש שחייבים לך משהו כאן, אולי כי העליבו אותך פעם? אף אחד לא חייב לך כלום והאמת אתה גם ממש לא חייב לגלוש כאן!

ולגבי, אני לא מבין על איזה הודעה שלי אתה מדבר כי ממני קיבלת רק איחולי הצלחה וסיוע במה שיכולתי לפרוייקט שלך, שמנסיוני ודעתי היה נדון לכשלון מראש, ולא התבדתי.

ועכשיו, נוכח ההתפתחויות והתגובות שלך (הכוללת עוד תגובה מתרעמת ומטופשת שנמחקה) לא נותר לי אלא לאחל לך המשך דרך צלחה פעם נוספת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...